2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Annyira szép a kissrác...azok a szemek!
ja,és szerintem egyáltalán nincs pszichobaba nézése :)
Magamat örökitettem meg mindig Domival.. Az aradmény nem lett fantasztikus, de a lényeg látszik :D
Na, ez tök jó, akkor már nincs sok a 12.hétig, annyira irigyellek, Nekünk még 4 hét... :( Tényleg, kéne időpontot kérni januárra a 12 hetes Uh-ra...! :-)
óóóó,már nagyon látszódik :P A fotósom pont elment este melózni,szóval szerintem majd csak egy hét múlva,de rakok fel képet.magamat szerintem nem tudom megörökíteni,ahhoz túlságosan béna vagyok :S
Szerintem is aranyos név :)
Tegnap felfejlődtem 10 hetes 4 naposnak,elvileg ma lettem volna csak ennyi,gyakorlatilag meg szerintem több vagyok,na de ez a hivatalos :)
Sziasztok!
Bettibea, én is gratulálok!
Bogyeszkusz, látszik már valami a pocidon?
Én pont ma akartam csinálni képet, de aztán amikor meglátam, rájöttem, hogy ez még nagyon korai :)
Jaaaj, ez tök jó, és hány hetes vagy?
Ja, képzeljétek, megvan a lánynév, ami a férjemnek is tetszik! MAJA!!! :-)
Sziasztok!
Végre tudok én is jönni normálisan. :)
Tegnap voltam dokinál a havi kontrollon,nem tudom milyen felindulásból,de elküldött uh-ra is,aminek én csak örültem,mert láthattam Manókám.Hatalmasat nőtt,mióta utóljára láttam,már 37 mm :) És mennyit mozog...Forgott jobbra-balra,olyan édes volt,a papírra azt írták,hogy a mozgása élénk,háát,tényleg az volt,mi lesz még itt később?! :P
Ááá, szia, de édes vagy, nem, nincs semmi baj, aludtam! :-D
7 hetes 2 napos, és júli 19??? Az hogy??? Nekem ma 8 hetes és 2 napos, és júli 21! :-D
Amúgy gratula, képed van???
Lilla-chan nagyon eltűntél, csak nincs valami baj?
sziasztok!
gratulálok mindkettőtöknek,én ma megyek remélem minden rendben lesz a picikémmel egy kicsit izgulok, csak verjen a kis szíve.
igen mit mondott? mikor oltass, nekem azt mondta a céges orvos, hogy a 13. héten oltassak, de ma még megkérdem a nődokit is.
jah még annyi, hogy mit javasolt mikor oltass?
gratulálok, és nagyon örülök neki!irigyellek, én jöv7en hallhatom megint:)
sziasztok csajok! nagy büszkeséggel jelentem be, hogy ma betöltöttük a 11 hete pocaklakóval, és már számolom vissza a napokat jövőhét szerdáig amikor végre megint láthatom, és hallhatom a kincsem!:) ma jött volna reggel a védőnő, de tegnap hívott, hogy lebetegedett a fia, és majd jöv7en jön, lehető legrosszabkor, mert el leszek havazva, 12 hetes nyakiredő, kombinált teszt, irodai karácsony... jó lesz:)
sziasztok, megjöttünk a dokitól, minden rendben:o)))
7 hetes 2 napos, és július 19 a nagy nap!
láttuk ahogy dobog a szíve, nagyon jó volt!:o)))
azt mondta oltassak, így oltatok!
igazad van, így elméletben fel is fogom és tudom, hogy most kell elmenni. De szerintem holnap már a váróban szörnyet halok. :S
Most megyek, holnap majd jelentkezem, persze csak ha túlélem. :)
Pusza
mindenki utálja a fogászatot, de szerintem jobb addig tömetni amíg nem fáj, mert ha már fáj akkor kell fájdalomcsillapító, és az nem jó a babának, és azért a 9 hónap eléggé hosszú idő
Bevallom, én Domival elbliceltem a foorvost, és szerintem most sem fogok menni :S
a baba miatt kaptam beutalót fogászatra.
Nem tudok róla,hogy lenne betömetlen lyukas fogam, de én rettegek a fogászattól. Már a szaga is borzalmas, a fúró hangjától meg aztán megbolondulok.
Félek,hogy talál majd lyukas fogat és fúrni fog, bár ártani nem árt vele, próbálom ezt a fejembe verni, de akkor is. Utálom a fogászatot.
szegényke, csinálnak valamit vagy csak rutin ellenőrzés
jujjjj, én holnap megyek fogdokihoz de már most bevagyok szarva...:S
én meg megjártam a fogorvost, persze nem tudta a gyökértömést röntgen nélkül megcsinálni, így kaptam egy ideiglenes tömést, ha addig nem fáj akkor februárban kell mennem cserére, és majd ha megszültem akkor röntgen és betömi, bár azt nem tudom hogy egy csecsemővel mit csinálok addig
Sziasztok csajok! Ma bevásároltam! :) Vettem könyveket, meg csokis kekszeket, meg kesztyűt, de mire hazaértem, rájöttem, hogy nem kívánom a csokis kekszet, így nem is tudom mi lesz vele, majd a férjem benyomja! :-) Viszont képzeljétek, tök furi érzésem volt, ültem a trolin, és mikor fel akartam szállni, begörcsöltem a petevezetőmnél úgy, hogy alig tudtam felegyenesedni, de aztán jobb lett szerencsére. Kicsit megijedtem, már mindenhol rémeket látok. :-D
Amúgy ugye 3 hete nem mozdulok ki, hát ez a 2óra séta betett, mindjárt alszom! :-D
visszatértem, a mosogatást nem csináltam meg, mert megint hányingerem van. igérem nem rinyálok többet! :-D Megyek végre könyvet venni, meg kajálni...mmm...eddig amúgy nem kívántam az édeset, de szerintem veszek valami csokival töltött puszedlit, azt kívántam meg! :)
További ajánlott fórumok: