2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
A kiságy tárgytalan nappal!
Elvileg a karomban szoptatom, a fotelben ülve. De délben a kanapén fekve, mert ha elalszik, és megmozdítom, felébred. Tehát esélyem sincs, hogy a kiságyba beletegyem. :(
Mégy így is itt kell ülnöm egy ideig, mert ha megébred, simiznem kell és meg kell fognom a kezét.
El van kapatva a segge, na! :D
Egyébként Kiarával is ugyanez volt anno, nappalra sosem lehetett az ágyába tenni. :S Csak őt jobban el tudtam tenni az ágyon, mert ott a hálóban volt, itt meg ugye a nappaliban vagyunk, és nappalra összecsukom az ágyat.
igen, vagy kiságyban, ami biztonságos...nálunk délelőtt nem sokat alszanak 15 20 percet és bealusznak lent a földön játék közben, majd felkelnek és játszanak tovább így tudom, nem lehet bajuk...
ebéd után mennek a kiságyba, akkor van 2 óra szunya...
Mi? Altassam a földön?
Egyébként gondoltam már rá, csak még egy kicsit akartam vele várni... Lehet, nem kéne. :S
Akkora egy segg vagyok!
Itt ülök a gépnél, mögöttem alszik Dorina a kanapén. És elvettem a kanapé széléről a lábamat, mert kényelmetlen volt. Dorina álmában átfordult a hasára, és sikeresen le is esett a kanapéról. A puzzleszőnyegre esett, félúton még el is értem, így nem ütötte meg magát, de hogy lehetek ekkora bénapancser?????????????
Darabos marad? Ez új...
Régebben sosem maradt darabos, ha jól elkevertem és vártam vele pár percet, majd megint megkevertem. Kell neki egy kis idő, mire felveszi a nedvességet.
Nekem ma vesz anyós, mert itt még mindig nem találtam, bár most mondott egy tippet is, hol nézzem meg.
mindannyian, mások vagyunk!:o))))
tudjátok, van ez nóta..:o)))
Az én lányom kályha lett.
Basszus, -10 fok felett csak a bundazsák, body, harizsnya, sapka, meg a babakocsi teteje, különben ordít, hogy melege van! A takarót nem tűri meg!
A lányomban eltűnt egy üveg bébiétel...
Nektek nem sok, tudom (kivéve talán Bogit), de ezt most másodszor sikerült összehozni. Még jó, hogy hajnalban/korareggel jól kiette a bal mellemből a tejet, különben most tele maradna, merthogy sokat nem fog szopizni, az tuti. :D
Amúgy most megugrott a tejtermelésem, simán elég, és tényleg érzem is, hogy sokszor ki sem ürül teljesen.
Van még valaki, aki Orsin és rajtam kívül tud szoptatni annyit, hogy nem kell tápszer?
Sziasztok!
Az enyém még sosem halt bele egy kis ködbe. Az égegyadta világon semmi baja tőle! Azt nem mondom, hogy órákig kint lehet lenni, de egy jó félóra, ráadásul ugye kétrészletben, mert közben be is mentek az oviba, nem árthat.
Dilemma:menni vagy maradni?
Megint kod van,de felszallo,kicsit hideg is.Reginaert kellene menni az oviba kesobb.Apa ejszakas,kb 2 oraja fekudt le.Sajnalom felbreszteni,de ugy feltem a gyereket a kodos idoben!Mit tegyek?
Sziasztok!
Nalunk is a vigantol napi 2 csepp,a baba 9 honapos koraig,onnantol napi 3 csepp,de csak az r betus honapokban,osztol tavaszig,amig a gyerek be nem tolti a 8 evet!Kicsit komplikalt,de igy van!