2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Köszönöm szépen :)
Megpróbálom ezt a bogyót, legalább az apjára a hasonlít majd jobban, mert nagyon jó feje van a férjemnek.
Szoktunk is viccelődni, h melyikőnktől milyen tulajdonság lenne a legjobb pl. a párom hihetetlen szempillája, az én humorérzékem, a mi sportosságunk...
Óóóó, Te hős vagy, Én sem mentem még el vérvételre, meg TORCH vizsgálatra is el kell mennem. :-S Az mégegy vérvétel. :-S
Hát Nekünk is van autónk, de kölcsön van adva, de ha nincs, akkor sem vezet a férjem, inkább buszozunk, meg vonatozunk, Nekem meg nincs jogsim, megvette a kocsit, de minek?! :-D Én ma arra keltem, hogy görcsölök, de ma beszéltem a dokimmal, és azt mondta, hogy teljesen normális.
Sajnos a zsibbadás a migrén melletti fő tünet, arról meg semmit sem ír se a könyvem, se a homeopatám oldala... :(
Melyikkel kezdődik? A zsibbadással vagy a migrénnel?
Hát kb. két hete vérezget az orrom, nagyjából rókák el, ami napi min. 4x volt és jött ez az orrvérezgetés.
Nem vagyok megfázva, de ha kifújom, vagy visszatér a róka akkor van rendszeresen. Gondoltam erőltetésre vagy "erőlködésre, de butaságnak gondoltam...lehet h nem az?
Az biztos is hogy jól megpuszilgatom majd. Egy igazi csodagyerek!
Elvileg mi lombikoztunk volna, de a vizsgálatok után, pontosabban a petevezető átjárhatósági vizsgálat után egyből sikerült teherbe esnem.
Az orrvérzés természetes, meg az orrdugulás is, mert az orrban is nyálkahártya van, mint a méhben, itt is intenzívebbek a történések, azért vérzik! :-)
A szemedet nem tudom, fáradtság???
Szerintem ne szedj semmit, ha nem muszáj, el fog magától múlni!
Sziasztok!
Rég jártam már itt, de nem történt velünk semmi említésre méltó.
De ma voltam a genetikai ultrahangon. Sajna most képet nem kaptam a picurról, de jó volt a monitoron látni. Már nagyon mocorog, és már 54,8 mm, és a nyaki redője 1,5mm.
Szóval minden rendben van.
Szépjóestét csajok! :-) Mozgalmas napom volt, le se tudtam ülni a géphez, rendet raktunk, én palacsintát sütöttem, húslevest készítettem, mosogattam, szóval elment a nap. Ja...háhá, röhögni fogtok! :-D
Reggel baromi éhes voltam, megettem egy tál csülök péknét, és 4 adagban jött vissza... :-D
Remélem mindenki jól van! ;-)
Tudnál segíteni abban, hogy újabban vérezget az orrom, nem folyik csak úgy néhány csöpp és kész.
Mitől lehet, mert a vérnyomásom alacsony,vagy ez is egy természetes velejárója a terhességnek?
Ráadásul két napja az egyik szemem is bevérzett :(
Mitől lehet? Mit szedhetek rá, mit hallottál erről?
Előre is köszönöm!
Sziasztok,
Rég jártam erre, de múlt hét óta dolgozom ami, tök jó, mert nem vagyok egyedül, de nagyon leszív. Sajna kari előtt és két ünnep közt én leszek benn az irodában :(
Kb. a 10 hét körül tök jól éreztem magam elköltöztek a rókák erre ma visszaköltöztek...
De voltam múlt héten a védőnőnél aki egy tündér és segítőkész, megnyugtató és 28-án megyek a 12. heti genetikai vizsgálatra, így lesz friss kép Manócskáról :D Alig várjuk !!!