2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Eddig voltam ultrahangon 6, 9, majd 12 hetesen és a doki mindig elmondta, hogy nem nagy babám van. :) A CRL-je mindig az alsó határokon mozog.
Persze mondta, hogy ez nem baj és később még változhat, és én is azt mondom erre, hogy ha egészséges és fejlődik, akkor nem baj, hogy mekkora. :)
1 hét alatt tud ám nőni 1 centit simán!!! :)
szép nagy babód van. :) Az én kincsem 12+3 naposan csak 53 mm volt. Sebaj, majd behozza a lemaradást. :)
a mellbimbóm nagyon érzékeny, és szárad,pattanásos az állam, ami nagyon szokatlan, több ételnek a szagát még mindíg nem birom, sztem többet is eszek, de 1 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg most a védőnőnél, fáradtság is még nagyon jellemző, jah és iszonyat érzékeny vagyok.
Sziasztok!
Voltam UH-on minden rendben van. :) Az NT a nyakiredő, ugye? 1,7 mm lett.
Kiszámolták, hogy mensi szerint 12+3 hetes vagyok, babó szerint 13+4 hetes. :) 73,5 miliméteres az én kis hősöm. Mivel SZTKs vizsgálat, a nemét nem nézték meg, bár nem is látszott volna, mert így is olyan kis lükén feküdt, hogy a doki alig bírta lemérni. Én viszont jól jártam, mert vagy 20 percig mozizhattam... :D És láttam, ahogy mocorog, olyan édes!!!
Sziasztok Lányok!
annyir írtatok, hogy vissza se tudtam olvasni, de azért úgy tűnik, hogy többé kevésbé jól van mindenki.:)
Akik a héten mennek 12 hetesra, azoknak szorítok, hogy minden rendben legyen.:)De bizonyosan így lesz.
Én végre kijöttem a megfázásból, és ma a babám és én túlestünk az első közös vizsgánkon.:)
mindenki azért megy, bár van egy ismerősöm, aki semmit nem csinál magától, csak ha a védőnő mondja...sokszor megőrülök már mikor mondja, hogy a védőnő ezt mondta, meg azt mondta...
én is csak azért megyek mert kötelező
én is csütörtökön megyek hozzá először...
védőnője válogatja, ki mit csinál, most már megint helyettes lesz nálunk, nem is tudom hanyadjára és általában kis fiatal most végezettek...nos egy ilyen nekem ne ugráljon...én így vagyok vele. intézzük el amit kell aztán csókolom. a fiammal nekem sem kellett vizelet, csak vérnyomást és súlyt mért...
vizelezvizsgálat az meg minek???? nekem a dokik minden labort intéz nekem, vagy az nem számít??
Felvette az adataim,súlyomat megmérte,vérnyomásomat,vizeletvizsgálat.Meg beszélgetés javarészt.
és azon kívül mit csinálnak ott, hogy ad egy kiskönyvet???
Igen,már kétszer.Tőle kaptam a kiskönyvem is.
olyan érdekes a hasam, mintha kisebb lenne, mint eddig
amíg a férjem itthon volt nem tudtam jókat aludni, mert ő olyan hajnali kelő, és olyan mint egy elefánt a porcelánboltban :-) nem tud csendben maradni
most beszéltem a védőnővel, hétfőn megyek hozzá először, ti voltatok már???
Jól tetted! :o)
Mi már voltunk sétálni is egyet,mert szépen süt kint a nap :)
Sziasztok lányok most keltem fel, :-)
tudom:o))) nagyon jó szakember, és rengeteget dolgozik...a te dokid is jó, olvastam róla..:o)
Az egyik legjobb dokit választottad. :) Félig meddig én is járok hozzá, ha a saját dokim nem ér rá. :) Dr. Zacher a dokim egyébként.
100%ra én sem,de megbeszéltük vele,mikor még nem is tudtuk hogy van,hogy lány legyen :D
13. héttől már elkülöníthetők egyébként a külső nemi szervek :)
ilyen hamar tényleg mázli, mert még nagyon összetéveszthető a két nemi szerv, akkor nagyon jó szeme van a dokidnak, vagy nagyon profi...én azért még nem élném még bele magam ennyire...:o)
Már 13 hetes nagy baba volt :) Meg addig pöcögtette szerencsétlent,amíg csak széttette a lábát :P
ilyen hamar látta már????,
ez mázli:o)))
Sajnos igen.Nem kell olyan rosszra gondolni,a babának cseppet sem árt meg ilyenek!
A doki azt mondta :)
Meg így is érzem.
De miután kiderítettem,hogy a fiúkból lesznek a lányok,meg is nyugodtam picit,hogy elméletileg akkor már nem tud bekukacosodni :P
akkor tényleg nagyon vigyázzatok magatokra...
miért vagy olyan biztos benne, hogy lányod lesz?
Én is szerettem volna egy ilyen szerkezetet itthonra,de pont most írtak róla az Anyák lapjában,és inkább le is tettem róla. :( Pedig jó lett volna itthon hallgatni a Picúrt...
További ajánlott fórumok: