2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok! EZ igen, elmegyek fél napra és már megint nem győzök pótolni.
Hogy vagytok? Nekem ma eléggé fájt a pocim, és még mindig fáj, kicsit feszül, görcsöl,szúr. majd holnap mond valamit a doki!
Jó :)
Igazad van, annak is van súlya :)
ok kinyítottam ;)
szerintem a fa jobb lesz az sehol se csipog be :P
Küldöm a két "testápolót", fénypostával nyisd ki az ablakot!!! :D
A fa vagy a fém baseball ütő legyen???? De szívesen segítek :)
szisztok,
Mi a héten dobtuk ki a fát, mert vettünk egy könyvespolcott és kellet a hely és megint plafonig ért a fácska.
Ma voltam dolgozni hulla vagyok, volt pörgés, de próbálom, nem túllihegni a dolgokat. Ha elfáradok leülök, állandóan pisilni járok, és nem izgat, h 1 órát nyammogok az ebéddel.
DE tök gáz, mert ma is tovább voltam, benn és így is 8:45-17:15 ig dolgozunk, de senki nem kérdezte, h 6 elmúlt nem akarsz hazamenni, vagy holnap is befejezheted a dolgot.....nem tudom így mi lesz. Félek, ha meg normál időben hazajövök megszólnak :(
Hangulatom és közérzetem sokkal jobb már, mint az első időben és tényleg kezdem élvezni a várandóságot, munkától függetlenül :)
Szia,
Gratulálok a babóhoz és üdv köztünk :)
A derekam nekem is baromira fáj, de tudom, h sportsérülés miatt, ami ugye az időjárásra is érzékeny, meg már MiniMI is a héten lesz 14. hetes szóval akár tőle is lehet.
Szia,
Gratulálok az eredményhez :)
Nem semmi, remélem a párod jól beolvasott nekik este, biztos, hogy nem hagytam volna szó nélkül ezután a dolgot. Van egy fa és egy fém "testápolónk" is itthon, ha összefutnál a picsával, szívesen kölcsön adom, bár attól még nem lesz emberi, gerinces vagy értelmes, de jó eljátszani a gondolattal :D (megint kijött az agresszív kismalac)
Jobbulást Milusnak!!!
Mi még nem,szerintem majd csak a hétvégén kerítünk rá sort.
Megyek mesét nézni urammal,később még bekukkantok ;)
Képzeljétek, ma végre úgy tudtam megenni a vacsimat, hogy bent maradt. :)
Az étvágyam még nem az igazi, a hús gondolatától is rosszul vagyok, de a sima főtt tészta egy kis mirelit vadas szósszal lement. :) A derekam és a hátam viszont egyre jobban fáj. Lehet, hogy megfázott?
Ezért van műfenyőnk... :) Néha hiányzik az igazi illata, de kárpótol, hogy nyáron nem szúr seggbe a bugyimban nem észrevett tűlevél. :DDD
(Nálunk, ha kihúzom a fiókomat, totál belóg a fa 1-2 alsó ága a fiók fölé.)
Szegény Milus,akkor legalább most adtak rá valamit gondolom,és hamar rendbe jön.Én is felrúgnám az a nővért,az tuti!
Jujjjjjjjjjjjjjj,tudtam én,hogy minden rendben lesz Mákszememmel!!! :o)
Én már most nyomatom a csokit :P
Köszi,hogy leírtad ;)
Tejünk ígyis-úgyis lesz,ha rendszeresen szopik a kicsi,csak a minősége miatt kell megfelelő táplálkozás.Én most is eszek a kedvéért,szerintem szülés után sem fogok koplalok :P
Lányok én elköszönök.
Hulla vagyok. Még egy kicsit bambulászom a tv-t, aztán pihi.
Jó éjt mindenkinek!