2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Kató85!
Tényleg keress másik dokit, mert ez egy őstulok! Az ilyen hentesnek vagy állatorvosnak menjen, ne szülész-nőgyógyásznak!!!
Köszi,tényleg az,és folyton csak fejlesztik,újítják :)
Meg hát Szeged a napfény városa :P
Hamarabb költöznék külföldre,mint pestre,az tuti,pár napig elvagyok ott,tetszik meg minden,de élni nem tudnék ott.
Nekem a laza kedves is bőven megteszi:)És persze legyen megbízható.:)
Nagyon köszönöm!
Jujj,de jóóó :o) Örülök neki nagyon! :)
Mekkora akkor most gép szerint a Pici?
Holnap reggel megyek ultrahangra és vizsgálatra. Anyós is bent lesz. Beszélek vele, hogy kit ajánlana. Van olyan, aki tudom, hogy nagy homeopátia és "simogató" szülés párti, van aki elismert szaktekintély, van aki egyszerűen laza és kedves. . .
Mik az igényeid?
Jó ég!!! Mekkora f***fej,már bocsánat!
Ha te gyerek vagy,akkor én mi?! :D
én 24 éves vagyok, majd csak júniusban töltöm a 25-öt, de ilyet a doki ki nem ejtett volna a száján, hogy én gyerek vagyok vagy ilyesmi, sztem tök normális, hogy ilyen idősen szül az ember, régebben még fiatalabban szültek az asszonyok 18-20 év között az elsőt!ez csak pár éve tolódott ki ennyire, ebbe a sikerhajhász világban!
Ha teheted nézz másik dokit, és fogadd is meg, én egy percig nem bánom, és nagyon rendes, és ezt mind úgy, hogy a 15 hét alatt tőle még egy fillért ne látott!!
Azt gondolom, hogy szükség van a fogadott orvosra és szülésznőre is. Az orvos azért fontos, mert ha a saját orvosod, akkor komplikációk esetén sokkal jobban figyel rád, hiszen ismer. A szülésznő pedig a legfontosabb, hiszen vele a szülés elött is szinte napi kapcsolatban leszel.
Ahogy már másnak is ajánlottam, szívesen segítek neked orvost és szülésznőt választani, abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az anyósom szülésznő és így a vele dolgozó orvosok nagyrészét is ismerem. A Péterfyben egyébként az egyik legszebb és legkomfortosabb a szülészet. Otthonos, barátságos és nagyon családcentrikus.
Orvost nem szeretnék fogadni.Ezek után meg pláne.:)
Meg nem vagyok Pesti, nem nagyon ismerem a dokikat, és fogalmam sincs melyik a megbízható. ehhez a palihoz jártam eddig(évente egyszer rákszűrésre) ránézésre nem tűnt rossznak, de úgy tűnik tévedtem..