Milussal tegnap felmentünk a heim Pálba és nagyon rendessek voltak azt mondták hogy lehet egy fül orr gégészeti góc ami miatt folyt a füle meg tegnapra nagyon könnyezett a szeme és ez visszatérő lázat is okozhat :)
ja az ügyeletes doki irt ki neki buscopan drazsét de alig hogy lenyelte 2 korty teával rohant a wcre és sugárba kihányta amit a mamánál evett 3/4 szelet kenyeret meg kis tejet :S
Az ügyeletes orvos mikor megtudta hogy nincs autónk végtelenül rendessen mentőt küldött értünk!
Vakbélgyanu :( Tegnap este időnként elkezdett fájni az alhasa és olyankor nehezen kapott levegetőt :( Igaz hogy nem evett tegnap semmitmert féltette az öccsét de attol nam az alhasa hanam a gyomra fájt volna meg az idegességtől is :( Ráadásul látogatási tilalom van a kórházba! most vitt be neki Laci pár dolgot és megtudom milen lett a kicsim laborja és hogy hogy áll a dolog!
Utána még többet kell majd várni,itt még elviselhető az a 6-8 hét.Nekem is rossz,de február 12.lebeg a szemem előtt,utána akár napi 100szor nézegethetem a dvd-t :P
Persze én is próbálom úgy szervezni, hogy ne hiányozzak a munkából sokat.....
Ez a rákszűrésdolog érdekes....é nokt 14-én voltam a dokimnál, 16-án volt meg az eredmény. mondtam neki, h el kezdtünk próbálkozni, mondott két alternatívát.
Eléggé meglepődött mikor nov. 2-án telefonáltam, h zebrás lett a tesztem :D Ja és okt15-én fogant MiniMI