Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Júliusi Babák fórum

2010 Júliusi Babák (beszélgetés)

7552. 43287dec91 (válaszként erre: 7549. - Valicita)
2010. jan. 17. 11:25

fogalmam sincs, szerintem mindkettő örökletes, de csak a hajlam és anyai ágon...

a miénk kétpetéjű, szerencsére, már csak abban reménykedem, hogy az egyik lány...

azt álmodtam az éjjel, hogy voltunk dokinál és mindkettő fiú, én meg elkezdtem sírni, hogy nem akarom...

7551. filona 82
2010. jan. 17. 11:23

Igen, nem a mellmérettől függ, hogy ki meddig szoptat. Én azért szeretnék sokáig, gondolom mindenki.

Egész jó tápszerek vannak már ugyan, de azért az anyatejnél jobb a világon nincs.

Általában a kislányok olyan kemények lesznek a tápszertől, mint a csuda. A kisfiúk nem annyira.

Minden ikerterhesség hajlama örökletes állítólag.

7550. 43287dec91 (válaszként erre: 7546. - Valicita)
2010. jan. 17. 11:23

akkor neked adok egyet!:o))))

elvileg volt, a dédnagyanyám iker volt, de azóta sehol senkinél nem jött elő...nálunk amikor 7 hetesen mentünk először csak egyet láttunk, valszeg takarásban volt az egyik, mert az egyik elöl tapadt, a másik hátul...

mi nagyon meglepődtünk:o)))

7549. valicita
2010. jan. 17. 11:22
annyira én sem vagyok jártas a témában, de szerintem meg pont fordítva, a kétpetéjű ikres terhesség az örökletes. bár nem vagyok benne biztos. de lesz már itt egy iker-szakértő :)
7548. Sylvia81 (válaszként erre: 7546. - Valicita)
2010. jan. 17. 11:18
A kétpetéjű ikres terhesség hajlama is örökletes? Én úgy tudtam, csak az egypetéjűé... Nem nagyon vagyok ám otthon a témában, azért kérdezek. :D
7547. Sylvia81 (válaszként erre: 7545. - 43287dec91)
2010. jan. 17. 11:17
2x ittam belőle, de Kiara görcsölt tőle. Semmi olyat nem tudtam inni, ami elvileg szélhajtó, mert ugyan szeles volt, de ha olyat ittam, akkor 5x annyit pukizott és folyamatosan görcsölt a hasa tőle. :( A Milupásban nincs ilyesmi, se kömény, se ánizs, az azért volt jó. Csak qrva drága!!! De hát a gyerekért mindent, ugye... Mindig mondtam, magamnak is, hogy ez a tea elég 2-3 hétig, ha valami spec. tápszer kéne, az ugyanannyi lenne, és abból egy doboz egy hétig sem elég...
7546. valicita (válaszként erre: 7544. - 43287dec91)
2010. jan. 17. 11:15
nagyon irigyellek, én borzasztóan szerettem volna ikreket, nem is lett volna olyan nagy meglepetés, mert már előfordult a családban, úgyhogy az első uh-n nézegettem is, hátha ott bújkál valahol :) de elhiszem, hogy megvagy rémülve!nálatok volt már a családban?
7545. 43287dec91 (válaszként erre: 7543. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 11:13
én Lactoherbet ittam, de a legjobb tejserkentő a minél gyakoribb szoptatás!!!
7544. 43287dec91 (válaszként erre: 7540. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 11:12

hát remélem, most még el sem tudom képelni, hogy milyen lesz...volt nagy meglepetés mindenkinél, gondolhatod, senki nem számított rá, főleg én nem:o))) de aztán mindenki gratulált, és örült:o)

és mi is csak egy babára voltunk beredezkedve, most meg mindenből kell mégegy...

7543. ancsyangel (válaszként erre: 7538. - Sylvia81)
2010. jan. 17. 11:10

Én a hippes teát ittam az is csuda jó volt apa rendszeresen csinálta nekem és még Milus pocakjára is jó hatással volt :) Olyan szépen jöttek a szelek még evés közbe is hogy csak na :)

Ez a tejgyüjtő kagylós dolog jó ötlet ;)

7542. Sylvia81 (válaszként erre: 7536. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 11:10
Hihi, véletlenül pont nálunk lesztek egy hétig? :DDD
7541. valicita (válaszként erre: 7526. - Filona 82)
2010. jan. 17. 11:09

Szia! Üdv itt a fórumon, gratulálok a babához!

Nekem is nagyon sokat nőtt a cicim, és nekem is értékeli a párom :) , én annak is örülnék, ha tovább már nem nőne,de meg is maradna ekkorának. Viszont a derekam teljesen eltűnt :( csak már nőne a pocim, mert így csak úgy nézek ki, mint aki karácsonykor felszedett pár kilót.

7540. ancsyangel (válaszként erre: 7535. - 43287dec91)
2010. jan. 17. 11:08

Biztos jön majd az öröm is de ahhoz idő kell :)

Nekünk párom elkeseredett mikor 6 hetes 5 napossan azt mondták hogy egyedül van de én kicsit megkönnyebbültem :) Bár lehet elöbb utóbb örültem volna neki ha ketten vannak sőt tuti csak biztos eluralkodott volna rajtam a pánik :)

7539. Sylvia81 (válaszként erre: 7532. - Ancsyangel)

Ezt nagyon szomorúan olvasom. :( Pedig annyira jó dolog.

Tudod, nekem mi vát be, ha tuningolni kellett? A Milupának is van tejserkentő teája, granulátum, szóval hideg-meleg vízben is oldható. Meg ha kellett, a tejgyüjtő kagylónak nevezett izé, amit elvileg a melltartóba kell tenni és felfogja a kicsöpögő tejet. Gyakorlatilag vákumot képez, és mint ilyen, elég jól tuningolja a tejtermelést. :)

Csk nem lehet nagyon sokat használni, mert kikészíti a mellbimbót.

7538. Sylvia81 (válaszként erre: 7532. - Ancsyangel)

Ezt nagyon szomorúan olvasom. :( Pedig annyira jó dolog.

Tudod, nekem mi vát be, ha tuningolni kellett? A Milupának is van tejserkentő teája, granulátum, szóval hideg-meleg vízben is oldható. Meg ha kellett, a tejgyüjtő kagylónak nevezett izé, amit elvileg a melltartóba kell tenni és felfogja a kicsöpögő tejet. Gyakorlatilag vákumot képez, és mint ilyen, elég jól tuningolja a tejtermelést. :)

Csk nem lehet nagyon sokat használni, mert kikészíti a mellmóbimbót.

2010. jan. 17. 11:07
üdv az újaknak!:o)))
7536. ancsyangel (válaszként erre: 7534. - Sylvia81)
2010. jan. 17. 11:06
Elvileg igen mi megyünk utána de a fő cél az lenne hogy Ausztriába találjon állást és nem bánnánk ha tudnánk "véletlenül" ugy intézni hogy manócska ott szülessen.
7535. 43287dec91 (válaszként erre: 7486. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 11:06
köszi, hát igen először jött a teljes döbbenet, aztán most a kétségbeeesés és félelem van műsoron, és remélem végül örülni fogok nekik:o))))
7534. Sylvia81 (válaszként erre: 7531. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 11:02
És akkor ha összejön a munkája, akkor ti is költöztök, vagy Apa ingázni fog?
7533. valicita
Jó reggelt mindenkinek!
7532. ancsyangel (válaszként erre: 7530. - Sylvia81)
ez teljessen igy van ! Nekem sajnos akkora hogy alapjáraton se lehet rá kényelmes melltartót kapni és sajnos igy is mindkét manót csak kis ideig tudtam szoptatni pedig mindent bevetettem a siker érdekében! :(
7531. ancsyangel (válaszként erre: 7523. - Bogyeszkusz)
2010. jan. 17. 11:00
Még nem tudjuk ő ma utazik vissza Győrbe mi még itthon maradunk :)
7530. Sylvia81
2010. jan. 17. 10:50

Az meg, hogy meddig tudsz szoptatni, sajna nem a mellmérettől függ. Anyukámnak olyan kicsi volt, hogy hanyatt fekve, a kezét a feje fölé rakva már ki se dudorodott, keresztanyámnak meg alapjáraton nagyobb volt, mint nekem most. Ehhez képest anyu fél évig szoptatott engem (aztán elapadt, mert mocskosul összevesztek az anyósával - együtt éltek), keresztanyám meg tudtommal csak 1-2 hónapig az unokatesóimat...

Ha odafigyelsz az evésre, meg nem stresszelsz, szerintem nem lesz gond. Ha meg kevés tej van, manapság már millióféle cuccal lehet tuningolni...

7529. Sylvia81 (válaszként erre: 7528. - Filona 82)
2010. jan. 17. 10:47

Bikini: nekem van külön terhes-bikinim :DDD Az alja asszem 36, vagy 38, a teteje 42es méret. :DDD Ez volt a legnagyobb. Én még 1gyel nagyobbat vettem volna szívem szerint...

Bár lehet, hogy az idén nem sokat fogom hordani... De ki tudja, ha még tavasszal elmegyünk valahová, akkor igen. :D Én szeretném... Van egy üdülési hetünk, őszre szól, de el lehet cserélni.

7528. filona 82 (válaszként erre: 7527. - Sylvia81)
2010. jan. 17. 10:41

Én is B-ről indultam, szerintem most abszolút C-kategória. A bikinimből mindenhol dudorodik, olyan mintha szilikonos cickóim lennének.

Bár igazából az egyetlen dolog ezzel kapcsolatban , ami érdekel, hogy sokáig tudjam szoptatni a bébikémet.

Nektek nincs olyan érzésetek, mintha tudnátok, hogy milyen nemű a baba? Én az első pillanattól azt érzem, hogy kisfiú. fogalmam sincs, hogy miért. Egyébként nekem teljesen mindegy, akár fiú, akár lány, csak egészséges legyen.

A páromnak is mindegy, hiszen neki van egy fia és egy lánya is, így hát teljesen mindegy.

Majd erről írok még, hogy megismerjetek.

7527. Sylvia81 (válaszként erre: 7526. - Filona 82)
2010. jan. 17. 10:35

Mi is mindig belekotyogunk a beszélgetésekbe, meg reagálunk. :) Szerintem ez mindenkinek természetes, hisz ez egy nyílt fórum. Ha valaki ezt nem akarja, oldja meg priviben, vagy skype-on, vagy MSN-en - és ezt szerintem mindenki így gondolja... :)

Mellnövés: én Kiarámmal B és C határáról indultam és E-ig nőttem. :) Párom díjazta, bár én kevésbé, hogy 7ezerért kellett melltartót venni... :( Jah, és ugye akkor még nem volt benne tej sem! :S Amúgy én tejcsarnok voltam... :DDD

Mostmár éppen csak jó a D-s, reményeim szerint a vastagpulcsis időszakot még kihúzom ezzel a mérettel, mert E-sem csak fehér van, mert nyáron világos ruhákat hordtam... Ha nem, az szívás...

7526. filona 82
2010. jan. 17. 10:29

Sziasztok.

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtatok.:-)Köszi.

Nézegettem az uh- képeket, nagyon édes mindegyik bébi.

Igen, tudom, hogy még kicsit korai lenne a mozgást érezni, de én már annyira várom! Gondolom mindenki.

Nekem semmi ilyesmi nincs még, hogy előtej..abszolút. Viszont rengeteget nőtt a mellem. Nektek is sokat nőtt? Mekkora lesz?! Bár a Kedvesem értékeli. :-)Ilyenek ezek a pasik.

Mindenkinek szép napot, finom ebédet.

Nem baj, ha esetleg én is reagálok arra, amiket írtok, igaz, mint olvastam, ha napi egyszer lép be az ember, akkor az akár 6-8 oldal, de nem gond. Nem akarok tolakodó lenni. Viszont olyan klassz, hogy ugyanolyan idős várandósságunk van, egy hónapon belül fog megszületni mindannyiunk babája. :-)

7525. Sylvia81 (válaszként erre: 7523. - Bogyeszkusz)
2010. jan. 17. 10:29

:)

Lehet, hogy lassan ideje lesz beszerezned a melltartóbetétet. Mert otthon még elmegy, ha elázol és át kell öltözni, de mondjuk a terhesgondozáson elég hülyén néz ki, ha tejes pólóban kell ücsörögnöd fél órát. No meg nem is kellemes... :(

7524. Sylvia81 (válaszként erre: 7522. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 10:28
Hajaj, nekem is csak akkor múlt el, mikor megint babás lettem. :) Elkezdett feszülni a mellem, először azt hittem, hogy valami megint beindította a tejemet. De aztán bárhogy masszíroztam, meg próbáltam fejni, semmi sem jött belőle... Akkor ráfogtam arra, hogy meg fog jönni. Aztán mikor nem jött, akkor vettünk tesztet. :)
7523. Bogyeszkusz (válaszként erre: 7522. - Ancsyangel)
2010. jan. 17. 10:24

:o) Legalább felkészülök itt rá lelkiekben,mondjuk most abszolút nem zavaró.Remélem sokáig tudom szoptatni a babámat,jó lenne :)

Laci akkor megkapta a munkát? :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook