2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
fogalmam sincs, szerintem mindkettő örökletes, de csak a hajlam és anyai ágon...
a miénk kétpetéjű, szerencsére, már csak abban reménykedem, hogy az egyik lány...
azt álmodtam az éjjel, hogy voltunk dokinál és mindkettő fiú, én meg elkezdtem sírni, hogy nem akarom...
Igen, nem a mellmérettől függ, hogy ki meddig szoptat. Én azért szeretnék sokáig, gondolom mindenki.
Egész jó tápszerek vannak már ugyan, de azért az anyatejnél jobb a világon nincs.
Általában a kislányok olyan kemények lesznek a tápszertől, mint a csuda. A kisfiúk nem annyira.
Minden ikerterhesség hajlama örökletes állítólag.
akkor neked adok egyet!:o))))
elvileg volt, a dédnagyanyám iker volt, de azóta sehol senkinél nem jött elő...nálunk amikor 7 hetesen mentünk először csak egyet láttunk, valszeg takarásban volt az egyik, mert az egyik elöl tapadt, a másik hátul...
mi nagyon meglepődtünk:o)))
hát remélem, most még el sem tudom képelni, hogy milyen lesz...volt nagy meglepetés mindenkinél, gondolhatod, senki nem számított rá, főleg én nem:o))) de aztán mindenki gratulált, és örült:o)
és mi is csak egy babára voltunk beredezkedve, most meg mindenből kell mégegy...
Én a hippes teát ittam az is csuda jó volt apa rendszeresen csinálta nekem és még Milus pocakjára is jó hatással volt :) Olyan szépen jöttek a szelek még evés közbe is hogy csak na :)
Ez a tejgyüjtő kagylós dolog jó ötlet ;)
Szia! Üdv itt a fórumon, gratulálok a babához!
Nekem is nagyon sokat nőtt a cicim, és nekem is értékeli a párom :) , én annak is örülnék, ha tovább már nem nőne,de meg is maradna ekkorának. Viszont a derekam teljesen eltűnt :( csak már nőne a pocim, mert így csak úgy nézek ki, mint aki karácsonykor felszedett pár kilót.
Biztos jön majd az öröm is de ahhoz idő kell :)
Nekünk párom elkeseredett mikor 6 hetes 5 napossan azt mondták hogy egyedül van de én kicsit megkönnyebbültem :) Bár lehet elöbb utóbb örültem volna neki ha ketten vannak sőt tuti csak biztos eluralkodott volna rajtam a pánik :)
Ezt nagyon szomorúan olvasom. :( Pedig annyira jó dolog.
Tudod, nekem mi vát be, ha tuningolni kellett? A Milupának is van tejserkentő teája, granulátum, szóval hideg-meleg vízben is oldható. Meg ha kellett, a tejgyüjtő kagylónak nevezett izé, amit elvileg a melltartóba kell tenni és felfogja a kicsöpögő tejet. Gyakorlatilag vákumot képez, és mint ilyen, elég jól tuningolja a tejtermelést. :)
Csk nem lehet nagyon sokat használni, mert kikészíti a mellbimbót.
Ezt nagyon szomorúan olvasom. :( Pedig annyira jó dolog.
Tudod, nekem mi vát be, ha tuningolni kellett? A Milupának is van tejserkentő teája, granulátum, szóval hideg-meleg vízben is oldható. Meg ha kellett, a tejgyüjtő kagylónak nevezett izé, amit elvileg a melltartóba kell tenni és felfogja a kicsöpögő tejet. Gyakorlatilag vákumot képez, és mint ilyen, elég jól tuningolja a tejtermelést. :)
Csk nem lehet nagyon sokat használni, mert kikészíti a mellmóbimbót.
Az meg, hogy meddig tudsz szoptatni, sajna nem a mellmérettől függ. Anyukámnak olyan kicsi volt, hogy hanyatt fekve, a kezét a feje fölé rakva már ki se dudorodott, keresztanyámnak meg alapjáraton nagyobb volt, mint nekem most. Ehhez képest anyu fél évig szoptatott engem (aztán elapadt, mert mocskosul összevesztek az anyósával - együtt éltek), keresztanyám meg tudtommal csak 1-2 hónapig az unokatesóimat...
Ha odafigyelsz az evésre, meg nem stresszelsz, szerintem nem lesz gond. Ha meg kevés tej van, manapság már millióféle cuccal lehet tuningolni...
Bikini: nekem van külön terhes-bikinim :DDD Az alja asszem 36, vagy 38, a teteje 42es méret. :DDD Ez volt a legnagyobb. Én még 1gyel nagyobbat vettem volna szívem szerint...
Bár lehet, hogy az idén nem sokat fogom hordani... De ki tudja, ha még tavasszal elmegyünk valahová, akkor igen. :D Én szeretném... Van egy üdülési hetünk, őszre szól, de el lehet cserélni.
Én is B-ről indultam, szerintem most abszolút C-kategória. A bikinimből mindenhol dudorodik, olyan mintha szilikonos cickóim lennének.
Bár igazából az egyetlen dolog ezzel kapcsolatban , ami érdekel, hogy sokáig tudjam szoptatni a bébikémet.
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha tudnátok, hogy milyen nemű a baba? Én az első pillanattól azt érzem, hogy kisfiú. fogalmam sincs, hogy miért. Egyébként nekem teljesen mindegy, akár fiú, akár lány, csak egészséges legyen.
A páromnak is mindegy, hiszen neki van egy fia és egy lánya is, így hát teljesen mindegy.
Majd erről írok még, hogy megismerjetek.
Mi is mindig belekotyogunk a beszélgetésekbe, meg reagálunk. :) Szerintem ez mindenkinek természetes, hisz ez egy nyílt fórum. Ha valaki ezt nem akarja, oldja meg priviben, vagy skype-on, vagy MSN-en - és ezt szerintem mindenki így gondolja... :)
Mellnövés: én Kiarámmal B és C határáról indultam és E-ig nőttem. :) Párom díjazta, bár én kevésbé, hogy 7ezerért kellett melltartót venni... :( Jah, és ugye akkor még nem volt benne tej sem! :S Amúgy én tejcsarnok voltam... :DDD
Mostmár éppen csak jó a D-s, reményeim szerint a vastagpulcsis időszakot még kihúzom ezzel a mérettel, mert E-sem csak fehér van, mert nyáron világos ruhákat hordtam... Ha nem, az szívás...
Sziasztok.
Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtatok.:-)Köszi.
Nézegettem az uh- képeket, nagyon édes mindegyik bébi.
Igen, tudom, hogy még kicsit korai lenne a mozgást érezni, de én már annyira várom! Gondolom mindenki.
Nekem semmi ilyesmi nincs még, hogy előtej..abszolút. Viszont rengeteget nőtt a mellem. Nektek is sokat nőtt? Mekkora lesz?! Bár a Kedvesem értékeli. :-)Ilyenek ezek a pasik.
Mindenkinek szép napot, finom ebédet.
Nem baj, ha esetleg én is reagálok arra, amiket írtok, igaz, mint olvastam, ha napi egyszer lép be az ember, akkor az akár 6-8 oldal, de nem gond. Nem akarok tolakodó lenni. Viszont olyan klassz, hogy ugyanolyan idős várandósságunk van, egy hónapon belül fog megszületni mindannyiunk babája. :-)
:)
Lehet, hogy lassan ideje lesz beszerezned a melltartóbetétet. Mert otthon még elmegy, ha elázol és át kell öltözni, de mondjuk a terhesgondozáson elég hülyén néz ki, ha tejes pólóban kell ücsörögnöd fél órát. No meg nem is kellemes... :(
:o) Legalább felkészülök itt rá lelkiekben,mondjuk most abszolút nem zavaró.Remélem sokáig tudom szoptatni a babámat,jó lenne :)
Laci akkor megkapta a munkát? :)