2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Eddig összeírtam 11 bababoltot, ahova el kéne holnap menni.:)
Szerintem nem fog összejönni.:)
az biztos!:o)
úgy kell hozzáállni, hogy könnyű és gyors lesz! ezt el kell fejben dönteni és ha ezt mondogatod magadnak így is lesz, egyféle agykontroll, nálam bevált!:o))
azt nem mondom, hogy nem fog fájni, mert ezt mindnenki másképp éli meg, mármint a fájdalmat, de lehet epit kérni és akkor tényleg nem fáj...
Van már valami ötletetek?
Ezt a két neves dolgot mi már az elsőnél eldöntöttük. Mivel a fiamnak is van, ő kapta az apja nevét másodiknak, így a következőnek is lesz. Ha leányzó, akkor a Mária lesz a 2. neve, ha pedig fiú az apróság a 2. neve Zoltán lesz.
Ebben legalább biztosak vagyunk :D Vagy mégsem... :D
A Keresztes névhez keresünk, de nehezebb, mint gondoltam.
A fiú nevek közül a Péter maradt a pakliban, de szeretnék azért még egy nevet választani tartalékba.
A lányneveknél a Lotti és a Tamara maradt.
Se fiú, se lány nevünk nincs :)
Lány nevek közül van néhány, ami tetszik, Eszter, nekem ez a nagy kedvencem az Enikő a másik, de Atinak ez nem tetszik. Még a listán van a Henrietta, Nikoletta, Lilla, Villő.
De fiú nevünk, egyáltalán nincs :(
Na csajok, összeült a kupaktanács, megfejtettük, telefonáltunk.
Azok akik se nem házasok, se nem élnek hivatalos élettársi kapcsolatban elég az apasági nyilatkozat.
Most beszéltem az egyik ismerősömmel, ő márciusban fog szülni, hétfőn csináltatták, de csak az apásig kellett.
Nálunk így van, de azért érdeklődjetek utána Ti is. Mi is megkérdezzük még, biztos ami biztos alapon!
Valahogy én még nem félek a szüléstől.
Inkább attól,hogy olyan gyógyszert akarnak beadni amit nem ismerek.Minél kevesebb gyógyszert szeretnék és a gátmetszést is elkerülném ha lehet.
Itthon szülést nem vállalnám de talán még ez sem biztos.
Szeretnék elmenni egy tanfolyamra.
Köszi. :)
A védőnő a héten tartott egy kis összejövetelt,és a szülésről volt szó.Hát eléggé részletesen tálalta,és nem érzelmi szemszögől közelítette meg a dolgot.Én meg amúgy sem sokat tudtam a szülésről,és az egészségügy hozzáállását is elég drasztikusan festette le.
Én is végigbőgtem mindkét történetet.:-)))
Nagyon jók!
Sziasztok!
Voltam a héten 13. hetes UH-on,fantasztikus volt,ja és minden ok.
Megnyugtató számomra,hogy a szüléstől nem csak én félek ennyire.Persze gondolom,hogy mindenki izgul,de én én egy extrém eset vagyok.
örülnék neki, de több ilyen történetet nem szeretnék, mert már megint sírunk.:)
kellemes estét.:)
Csajok, mindjárt megyünk egy gyors bevásárlásra, aztán az uszodába, Réka már itt ugrál a fejemen, hogy induljunk. :-)
Este ha hazajöttünk még jövök, puszi nektek!
nem, neked is van itt olyanod???
Akkor máris.:) pedig már épp abbahagytam a bőgést:D
Érzéstelenítés:
2 különböző van:
Az egyiket akkor kapod, ha term. szülésnél kérsz érzéstelenítést. Asszem erre mondják, hogy epi.
A másik csak akkor "jár", ha császároznak. Az valami másmilyen, de a kettő nem üti egymást hatóanyagában. És nem is ugyanoda megy, a császáros 1 vagy 2 csigolyával feljebb (erre nem emlékszem pontosan).
De végülis logikus, hogy nem mindegy, hová kell hasson...
Majd megkérdezem, délelőtt volt.
De szerintem az a legkevesebb, hogy mit szólnak a szomszédok.