2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Dittiék még kórházban vannak.
Ditti drága! sok sok kitartást és erőt, hamarosan hazamehettek és megkezdődik a csodás közös családotok élete!!!! :)
Szia! Jó, hogy jelentkeztél végre! Köszi a jó kívánságokat, neked is ugyanígy kívánok minden szépet :)
Sajnálom a sikertelen inszemet, de gondolom mentek tovább, előbb utóbb csak sikeres lesz !!!
Még jó, hogy a munkahelyed lefoglal valamennyire , sokkal rosszabb lenne, ha állandóan agyalni tudnál.
Majd írj, ha tudsz, mikor lesz a következő, hadd drukkoljunk nektek!!
Sziasztok Csajok!
Szégyenlem, hogy így eltűntem, de olvasgattalak, ám Benneteket, és
Kyra, Nagydia, Ditti, szívből gratulálok az anyasághoz, nagyon sok örömöt kívánok Nektek, nőjenek nagyra gyermekeitek!
Andurka, Lilmo, Nektek kitartást, és komplikáció mentes szülést!
Minden kismamának minden jót!
Mesi, Trixi, Baloghany, Kiszsuzska nagyon örülök a boldogságotoknak, derűs kismamaságot, szépséges napokat kívánok Nektek!
Zsiviről tud valaki valamit?
Niki, végtelenül sajnálom, ami történt. Tudtok valami konkrétat, hogy miből eredt?
Zsebi, Vicek, Assua, sorstársaim, nem is tudom, mit mondjak. Feladni nem fogjuk, nem szabad elkeserednünk, hinni kell! Tavasz, szerelem, boldogság...
Az én életemben annyi történt, mióta nem írtam, hogy borzasztóan el vagyok kapva munkahelyen. Ez kicsit jó, kicsit rossz. Volt múlt hónapban egy inszeminációm. Nem lett sikeres, pedig előtte azt mondta a doki, hogy "bár ilyen nincs, de túl jók az erdményeink" (andrológia, tüszőméret, méhnyálkahártya vastagság) Úgy döntöttünk, felkeresünk egy másik orvost, aki először végigjárja az ügyet, és nem hagy magunkra bennünket. Nem lesz olcsó, de úgy gondoljuk, tőle megkapjuk azt a segítséget, iránymutatást, alaposságot, amire szükségünk van.
Igyekszem gyakrabban jelentkezni.
Ölelés Nektek!
(Vicek, legújabb dátumom: máj.9., kérlek regisztráld!)
Sziasztok lányok!
Gratula az új kismamákhoz:))Annyira jó volt visszaolvasni hogy vannak pozi tesztek.
Andurka kitartás,már nincs sok hátra.
Dittinak nagy gratula.
Kismamák jó egészséget mindenkinek,és sok türelmet,mert eljön a mi időnk is ,és mi is babázhatunk nem sokára.
Drága Lányok!
Elnézést, hogy eddig nem tudtam írni, de az oldal valamiért nem engedélyezte :(
Most ismét jelszócsere és egyéb okos dolgok után ismét itt vagyok!
Totál lemaradtam, de próbálom pótolni! :))))
milyen nagy már a babucid:)))
nyugodj meg mindenképp kapsz tgyást és gyedet is!!!
Sziasztok!
Megjöttem a kórházból, vásárlásból.
Vérvétel megvolt, utána mentem nst-re, de az nincs a 37. hétig. Erről nem tudtam, régebben volt. Majd jövő héten lesz.
Vérnyomásom itthon reggel magas volt, de ott nagyon jó, 120/80. Megvolt a leoltás, doki megvizsgált, 2100 vagyok. Azt mondta, ebből még nem lesz baba. Pedig ma is görcsölök.
UH: fejvégű :), BPD: 9,11cm súly: 2860, minden rendben, szépen fejlődik.
Elmentünk a munkahelyemre utána, közölték, hogy a cég csődeljárást indított. Most nem tudom mi lesz, kapok-e gyást, gyedet. 2003 óta dolgoztam ott.
Ez nagyon gyakori, és egy kis diétával rendezhető a dolog, gondolom,hogy nem örülsz, nem túl kellemes annyit és akkor enni, amikor azt meghatározzák, de babócáért mindent!! :)
Andurka! ???
fogyi drága gratulálok,ez a tavasz meghozta a gólyákat,csak igy tovább!!!
Andurka remélem jobban vagy!
sziasztok
gratula az uj kismamiknak!hát én 6 hetesen már elmentem, akkor már valamit láttak.7-8 hetesen már tuti jó, ha mész.én nem bírtam várni addig.
nekem cukrot találtak a vizeletbe, a mért értékek sem lettek a legjobbak 6,9 7,6, ugyhogy jövö hét dietetikus, és diéta.nem örülök ennek.
Bevettem most a vérnyomás csökkentőmet,és várunk...
A doki azt mondta,ha 1.5,2 órával sem megy le,akkor ugrás.Ha csillapszik,akkor maradjunk.
Nah lányok,ha így folytatom,még ma be kell mennünk a kórházba. Fáj a fejem..szédülök,mondom mérek egy vérnyomást.. 161/90 pulzus 95 :(((
Egész éjjel fent voltam,egyszerűen nem tudok aludni.