2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok! De jelen esetben annyira szorul a mellkasom, hogy alig kapok levegőt. Egy falat nem megy le a torkomon. Állandóan csak sírnék, de muszáj tartanom magam a fiam miatt. Most voltam érte az oviban.
Volt valakinek olyan, hogy barnázott és terhes volt? Én ezért gondolom, hogy meg fog jönni. A fiam esetében szimplán nem jött meg.
Sziasztok csajok a nemvártaknak drukkolok!!!
Kissszsuzska azért szivesen megnéznénk azt a szellemcsikot:)
Nem, semmi extrát. Egyedül a hőmet mérem, és szedek terhesvitamint.
Lefényképezném, de semmi értelme, a képen úgy sem látszana. Szerintem csak szellemcsík. És már írtam, hogy barnázok, tehát meg fog jönni. Ez biztos. Volt már ilyen, akkor is megjött.
Lehet, hogy lattal masodik csikot? :-) O de jo! Ugy tudom, a hcg ketnaponta duplajara emelkedik, szoval szerdan mar erosebb vonalnak kellene latszania. Mostmar meg jobban remenykedek. Nincs esetleg egy keped a tesztrol? Feltehetned es akkor mi is meg tudnank nezni es lehet, hogy mi is latnank a csikot.
En nem homerozok es nem is ovu tesztezek. Es te? Palastfu es cickafark teakat akartam elkezdeni inni, de lemaradtam ebben a honapban rola. Te iszol ilyen teakat? Es vitamint szedsz?
Én is éppen erre gondoltam. Vettem virágokat, virágföldet. Csütörtöktől lesz itt az egyik üzletben virágcserép. Hétvégére terveztem, hogy a kisfiammal virágokat ültetünk, de rossz időt mond és hideget. Még az idő sincs mellettünk. Pedig azzal eltelt volna egy fél nap.
Én is próbálom magam lefoglalni. Kaptam a férjemtől egy 2000 db-os puzzlet. Azzal gyorsan telik az idő. Délben megyek a kisfiamért az oviba, aztán alszik, délután játszunk, fürdés és lefekvés.
sziasztok
Nagyon szorítok mindenkinek, remélem pozitív tesztek jönnek majd!!!
Hát megértelek Benneteket csajok, amikor a párotok elmegy munkaügybe, főleg ha több napról, hétről van szó.Nekem már fél nap is sok, ha nincs itthon a párom...Én próbálom lefoglalni magam, de néha nagyon nehéz.Azért talán ha kinnt lesz munka, jobban eltelik egy nap.
Jo otlet szerintem, hogy legkozelebb elmentek anyukadekhoz, amig a ferjed tavol van. Jobban fogod erezni magad es gyorsabban is fog eltelni az az 1 honap. Nem fogod fel tragikusan, de teljesen termeszetes, hogy hianyzik neked a ferjed, ha nincs veled. En is mindig ugyanezt erzem es alig varom, hogy hazajojjon.
En nem erzek semmit a menzimmel kapcsolatban. Nincs semmi tunetem. Amugy szerintem nekem is meg fog jonni. Valahogy igy erzem. Ha megsem, akkor jovohet hetfon tesztelnek. Es te? Mikor tesztelsz, ha nem jon meg? Megy a drukk!!!!!! Tenyleg jo lenne mar egy pozitiv teszt.
Igen, munkaügyben ment. Egy nagy cég nemzetközi részlegén dolgozik, ezért bármikor küldhetik rövidebb, hosszabb időre. Most Dániába ment, legközelebb Romániába utazik egy hónapra. Az is nehéz lesz, de akkor hazamegyünk a kisfiammal anyuékhoz. Talán ott jobban eltelik majd az idő. De nem akarom tragikusan felfogni, hiszen ez nem katasztrófa. Mindig próbálok arra gondolni, hogy másoknak sokkal rosszabb, nekem nem szabad panaszkodni.
Max 1-2 napot szokott késni, de nem jellemző. Valószínűleg most is erről van szó. Érzem, hogy meg fog jönni, görcsöl a hasam, azonkívül meg nem érzek semmi olyat, ami terhességre utalna. Sajnos:((
Hatha nem menzi lesz belole. En meg remenykedek, hogy nem az lesz nalad. Szokott amugy kesni a menzid?
Amikor az egyikunk tavol van, akkor mi sokat beszelunk telefonon es irunk emailt egymasnak. Igy konnyebb elviselni a hianyat. De en is mindig elkeseredek, ha nem vagyunk egyutt. Ugyhogy megertelek. Hova utazott a ferjed? Munkaugyben ment el?
Jó reggelt mindenkinek! Nem még nem jött meg, de tegnap este óta volt egy kis barna folyásom, nem vészes, de ebből sajnos menszi lesz. Érzem.
Egy kicsit ki vagyok lelkileg, mert ma reggel elutazott a férjem, és csak jövőhét csütörtökön jön haza. Ilyenkor mindig padlón vagyok, pedig csak 10 napra ment, mégis nagyon magam alatt vagyok. Pedig úgy szeretném magam összeszedni egy picit. Ti hogy csináljátok, amikor a párotok elmegy otthonról? Én reggel óta csak sírok, próbálom magam összeszedni.
Miket szoktatok megtermeszteni? Burgonya? Répa...borsó...?
Pluszban,még nekem is van itthon kis kertem,inkább konyha kertnek mondanám.Minden évben vetek kis tejfölös poharakba Padlizsán magot,Paradicsompaprikát,erős paprikát,ezt azt,itt a folyosón az ablakban szép kis palántákat nevelek belőlük,és azok mennek ki a kertbe.Van sóskám is,de nem sokat érkezek megfőzni belőle,mert a gyerekek ,,lelegelik,, játszás közben! :) De nem is bánom,úgy a legegészségesebb.Szoktam futtatni a kerítésre uborkát is,szokott 2 tő Cukkíni is lenni,szeretik nagyon rántva. Van Szamóca,Ribizli,Egres,és 10 tőke csemege Szőlő is.Gyümi fák nincsenek,mert annyit kellene permetezni,hogy mérget ennénk,nem vitamint! :S
Sziasztok lányok!
Kicsit irigykedve olvasom,a kerti munka szépségeit.Bár biztos kemény munka ,de nagyon vágyom én is illetve mi is kertes házra,hogy legalább egy picit belekóstolhassak a kertészetbe:).Én világ életemben Budán éltem,társasházban.Viszont fél éve már hogy áruljuk a lakást,mert elmennénk Diósd fele kertes házba.De sajnos áll az ingatlanpiac,csak áron alul lehetne eladni:(.Pár érdeklődőn kívül még komolyabb vevő nem volt.Pedig hogy itt a tavasz annyira vágynánk kertes házra,és a gyerekeknek is tök jó lenne.