2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Jo reggelt Lanyok! Ma reggel rendesen megjott a menzeszem. A kovetkezo idopontja aprilis 15. Beirnad a tablazatba Vicek? Elore is koszonom. :-) Te hogy vagy amugy? Megy a drukk!!!!
Én is csak napi 2-t szedtem belőle. Most már csak egyet veszek be délben, mert gátolja a vas felszívódását, azt pedig reggel-este szednem kell. Ezzel majd vigyázz te is, hogy legalább 3 óra teljen el a vas és a magnézium bevétele között. Jó, hogy időben kezelik nálad a vashiányt. Nekem elég súlyos lett, mire fény derült rá, így nehezebb visszatornázni, de szerencsére szépen megindult felfelé, úgyhogy szülésig remélhetőleg helyrejön. :)
Én is azzal kezdtem, talán napi 4-6 szem jó is volt. Erre azt mondta a dokim, hogy az rengeteg, abból napi 2-nél többet tilos szedni. Szóval nem tudom mitévő legyek. Vashiányom is lett, arra szombaton kapok gyógyszert, de ismét megemlítem neki a sok keményedést.
Trixi, bizony ott van az a csík, szóval nyugi, és csak is szépre és jóra gondolj!
Szerintem nem jelent rosszat, nekem a nemvárt utáni napon volt kábé ilyen erős a csíkom. A másodikat 3 nap múlva csináltam meg, az már szép erős lett. Szóval csak pozitívan továbbra is! :)
jó reggelt. köszönöm a biztatást és a rengeteg jelet. nagyon sokat jelent nekem :) reggel megcsináltam a másik tesztet is, ugyanolyan lett. a második vonal kicsit halvány továbbra is. Ez nem jelent rosszat? veszek ma másfajta tesztet. :)
apa tudja persze. nagyon örült, ő is többször leellenőrizte a nap folyamán, hogy tutira ott vannak-e a csíkok. első szavai: végre lesz egy lányunk!! Nagyon szeretne egy kiscsajt :)
Egyelőre nem barnázom és jól vagyok, nincs mellfeszülés, semmi. félek, de egyre bizakodóbb vagyok, hogy rendben legyen minden.
Én is a Magnerotot ajánlom, az erősebb. Keményedésre már tényleg nem sokat ér a Magne B6, nálam még a vádligörcsön sem segített.
Ennél pozitívabb már nem is lehetne! :))) Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen. Nem is lehet másként! ;)
Nekem szerencsére nem keményedik a pocim/lekopogom/,
napi 1 magne b6-ot szedtem, mert ideges vagyok, és jó hatással van az idegrendszerre, de görcsöl a lábam, ezért a doki azt mondta, hogy magne b6 helyett magnerotot szedjek, napi 2 szemet. De végülis nem a keményedésre szedem, de lehet, hogy a magnéziumtól nem keményedek.
Andurka úgy sajnállak. Két gyerek mellett ágynyugalom..... Mond meg a kis Vincének, 6-7 hetet még húzzon ki!!!
Nekem is ilyen volt, amikor pozitív volt. Nagy gratula.
Nem is kell a rosszra gondolni. Persze megertelek, hogy aggodsz. Nem lehet, hogy kesobb a lepeny arreb megy a mehszajadrol?
Sajnálom, hogy ilyen rosszak lettek az eredmények. Azért tényleg igyekezz pihenni amennyire megy, mert a kórház még rosszabb.
szerintem is egyértelműen pozitiv!!!
ez annyira jó, gratula!
Budán XII.kerületben. És te?
nem lesz semmi baj!!!amúgy merre laksz?
Én is pozitívnak látom ezt a tesztet:)))))Annyira jóóóó:))))))))Kiváncsi vagyok a párod mit szól hozzá.
Nagyon ari vagy köszi.Uh-ra kell mennem 2-3 hetente, hogy ellenőrizze a lepényt,de persze ahogy vérzés lenne egyből kórház:(Uh-ra 29-én megyek legközelebb.Szerencsére a méhszáj zárt ,legközelebb ha nem lesz semmi akkor április 4 -én kell vizsgálatra menni.
Kicsit azért parázok,hogy nehogy vérzés vagy erős hasi fájdalmam legyen:(,mert én sem tudnék kórházba menni ,mert nem tudom a gyerekeket hova tenni:(Mi lenne velük?? De nem is gondolok többet ilyenre,mert nem lesz semmi baj!!
ez egy pozítiv teszt!!!!együtt örülünk Veled!!!!!
Jaj Trixi, úgy örülök! De jó látni végre egy pozitív tesztet! Nem is tudom mit mondjak, tényleg örülök neki!
Ez hatarozottan, egyertelmuen pozitiv!!!!! :-) A parodnak mikor mondod el?
felraktam a képet, egy kicsit rossz minőségű, vakuval fehér az egész, vaku nélkül pedig sötét.
Kedves vagy :)
Mindjárt lefotózom, és felrakom. Itt van a zsebemben a teszt délután 1 óta, és figyelem, nehogy eltűnjön a csík :)
Szerintem most nem lesz semmi baj. :-)))))) De jo hir!!!!! Erdemes volt tesztelni. :-) Feldobtad a delutanom ezzel az biztos. Vigyazz nagyon magatokra! Teszel fel kepet a tesztrol?
Gondolok rad, hogy minden rendben legyen veletek. Sajnos igy tenyleg nem tudsz agyban maradni. :-( Mikor megy legkozelebb orvoshoz? Gyakrabban kell menned a lepeny miatt?
Akkor csak ovatosan gratulalok!!!! Ugy orulok!!!! :-)
Trixi :))))))))))))))))))))))))
Megpróbálok vigyázni de nagyon nehéz.Nekem sincs senki segítségem.Ráadásul a párom vidéken dolgozik úgyhogy hétvége csak a mienk:((((((.Szóval elég nehéz a helyzet.Anyósomék Fehérvár mellett laknak és aktív dolgozók,anyám rokkantnyugdíjas de ő is dolgozik.A barátnőim szintén dolgoznak.Szóval maradok magamnak,muszáj a picit oviba hozni vinni és sajna nincs is közel.
Azért kéne a szigorú ágynyugalom mert a lepény részben a méhszájon tapadt meg és bármikor vérzés léphet fel:(. Ráadásul gyakorlatilag mindennap fáj az alhasam és ágyéki nyilalásaim is vannak. A Magne B6 tényleg nem ér semmit:(
Na megyek az oviba később jövök.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Szorítunk nagyon!!!
További ajánlott fórumok: