2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Gyors segítségre lenne szükségem: használt valaki ovu. tesztet mint jóstesztet? Nemvárt után 2 nappal mutathat pozitív eredményt és az utalhat terhességre?
szia
köszi az érdeklődést
Tesztike reggel negatív lett és nagyon mindjárt megjön érzésem van. Készülünk mostmár az inszemre.
na ez semmi,mig mi hizunk te fogysz.én már a 6 kilónál tartok.
további kitartást!
csak igy kerülheted el a kórházat!
Csajok.Most jöttem a védőnőtől.
Vizeletem tiszta,vérnyomásom elfogadható,és ami a lényeg, ,,fogytam,, másfél kilót 1 hét alatt,erre jók a zöldség napok!!! Megy a víz lefelé! :) Nagyon örültem a mérlegelés eredményének,mert féltem,hogy megint több leszek....de nem!! :)Mondta is a védőnőm,hogy jobban nézek ki,az arcomon is meglátszik,hogy megy a víz lefelé.
Rebecca, Zsivi!
Hírek?? :)
Előbb utóbb lesz kislányod:)))És nem lesz császár,ne is gondolj rá.Nekem sajnos az lesz tutifix.Mind a kettő szülésem császárral végződött,így egyértelmű hogy a harmadik is az lesz.De végül is már hozzászoktam:))
Nem sokára megyek a 4D-re megint:))Már tutinak kell látszania akkor a fütykösnek.Ha itt is kislányt mondanak akkor rohanok be a genetikára hogy most mi is van??
Köszi szépen:)
De nem hagy nyugodni az egész mert tényleg 100%-ra mondták hogy kislány ,úgyhogy holnap 10-re elmegyek egy másik 4D UH-ra.Ha esetleg ott is tutira lányt mondanak akkor gebasz van mert elcserélték a magzatvízet.A Genetikán is azt mondták hogy holnap telózak még nekik mert lefuttatják a tesztet még egyszer.
gratula a kis kukishoz. azért nálatok még egész időben kiderült a turpisság :-)
Kiváncsi vagyok nekünk mit mondanak a következő UH-n.
Amúgy voltam fogorvosnál,nagyon be voltam sz....
Behivott beadta az injekciót,kiküldött,a szivem úgy vert majd ki ugrott,legszivesebben ha szaladtam volna.Vittem a dokinak házi tojást 50 darabot,nagyon örült neki,én evvel foglalkozom,és ingyen kihúzta a bölcsesség fogamat!Ami amúgy 10 000 forintba kerül.De még két fogamat is csinált belefurkált a tövébe majd lecsiszolta tövig és erre megy a müfog,sajnos vén banya vagyok,nagyon rosszak a fogaim,de megmentette legalább a gyökeret,oldalsó fog inkább hátul,5-ös,6-os.
A foghúzás nem tartott 2 másodpercig,még ilyen jól senki nem húzta ki a fogamat!!!Azért most hogy megy ki a zsibbasztó,kettőt is kaptam már elég szépen fájdogál,annyira hogy be kellett vennem egy ibalgint,talán ezt nemis lett volna szabad?Csak félig tudom kinyitni a szám,aminek a párom örül a legjobban,mert félig meddig össze vagyunk veszve:)))
ugye megmondtam van ilyen és már olyan is történt,hogy szüléskor derült ki,hogy végig lányt vártak és fiú lett,na az milyen meglepi???
Azért még a tiéd sem 100%!
forditva vagyunk én meg azt szeretném ha hamarébb jönne,már kétszer inditott szülésem volt a 41 héten,ez már ne húzzon rá,szeretném átélni hogy magától indul be a szülés természetesen....
nagy óhaj,bárcsak valóra válna,bánom hogy nem csaltam a menzesz témával elősször a dokinál,mondhattam volna neki 1 héttel későbbi időpontot:(
Tényleg az a lényeg, hogy egészséges, de miért is ne lenne az.
És megértelek, hogy lányt akartál, hiszen mi is azt szeretnénk.:))
Képzeld amikor terhes voltam a kisfiammal, jártam mindenféle tanácsadásra, és egyszer volt egy közös tanácsadás, amikor megmutatták hogyan kell fürdetni a picit stb..., de nem is ez a lényeg. Akkor mindenkit végig kérdeztek, hogy kinek milyen nemű babája lesz, már nem sokkal szülés előtt voltunk. Volt egy kismama, aki azt mondta, hogy neki lánya lesz. Azért emlékszem rá, mert 15 főből meglepett, hogy csak ketten mondtuk azt, hogy fiú. Szóval szülés után nem sokkal találkoztam újra ezzel a kismamával, és egy kisfiút tologatott. Kérdezem, nem lányt vártál? Azt mondja ne is mondd! Mindenki kislányt várt, mindenből rózsaszínt vettek, mert az összes uh-on azt mondták, hogy lánya lesz, csak amikor kibújt, akkor döbbenten nézett, mikor mondták, hogy gratulálunk kisfia született:))
Érdekes történet, és tanúlságos.
:) Meg esik az ilyen!! De tényleg az a lényeg most,hogy teljesen egészséges! Azt a pár rózsaszínt meg csomagold el,lehet kell még az! :)
Tényleg örülök,hogy okés minden! A kis kukachoz pedig nagy gratula! :)
Sziasztok lányok!
Nem hiszitek el mi történt!
Most jöttem meg a genetikáról,a magzatvíz eredménye lett kész.Hál istennek teljesen egészséges a .......hát igen nem kislány hanem a genetika szerint kisfiunk.Ez annyira" sokk-ként ért(ne értsétek félre örülök hogy teljesen egészséges)csak már bevásároltam egy csomó rózsaszín cuccot.A 4D UH-on 100%-ra lányt mondtak,és láttam is a nőiességét.(Lehet a feneke volt)Szóval a párom repdes az örömtől,én meg kicsit csalódott vagyok.Tudom az a lényeg hogy egészséges legyen,de amikor eleve kislányt akar az ember,és 1 hónapig abban a hitben él hogy lánya lesz így kicsit csalódott.
gratula!
és aki már a finishben jár a legjobbakat kívánom, és jó egészséget!