2010 januári babavárók (beszélgetés)
Köszi,én is mások naplójában láttam.
Na akkor egyenként felrakom a képeket a mai pizzakészítésemről.Isteni finom lett,jól be is kajáltam belőle...
Én 3-4szer pelusozok!Reggel bekakilva kel rendszerint!Aztán alvás előtt 1,4körül megint 1,aztán fürdés után.
Voltunk dokinál,mert tegnap reggel és ma reggel is lázas volt!Hörghurutja van és kezdődő kötőhártyagyulladása.Monának is csipás volt a szeme eggyik reggel,neki is kell cseppentenem.
Azonkívül köhögnek és folyik az orruk,Apa is köhög,nekem csak fáj a torkom,és étvágytalan vagyok,ami egyáltalán nem gáááázzz!!!!!!:DDDD
Biztos a front. Tegnap Máté is "csak" szűk két órát aludt ebéd után. Aztán fél5 körül elmentünk a dunakeszi kangaboo-ba, vettünk pár tavaszi ruhát Máténak a leértékelésben, fél6 után indultunk haza, de akkor sem aludt el a kocsiban.
Igaz, éhes volt, mert végig az úton azt hajtogatta felváltva hogy "kajakajakajakajakaja hammamm kajakajakaja", azt hittem bet.junk a röhögéstől:)
Én is 4-5 ször pelenkázok általában.
Reggel ébredés vagy reggeli után, attól függ mikor ébred.
Aztán reggeli után fél órával megint:)) Próbáltam már rajtahagyni a pelust a kaksiig, de nem kakil teli pisis pelusba:D
Aztán a déli alvás előtt újra, hogy tiszta pelussal menjen aludni. Aztán általában 4-körül és azzal már bírja estig. Kivéve amikor délután még van kaki... Ma negyed8-kor találta ki hogy Ő kakil, mondjuk utána már egy szál kukkeróban szaladgált:))
Hahó csajok!!!
Sehol senki?
Én nem mondanám hogy nehezebb lenne talán csak akkor amikor rájuk jön a hoppáré estefelé és akkor kiordíthatom a tüdőmet is akkor sem maradnak nyugton fél percnél tovább.Amúgy nincs gond velük csak a Hanna kicsit makacs meg akaratos és néha hisztis is,de ez még kezelhető szerintem.Áron meg most kezd csak igazán kibontakozni,de szerintem vele sem lesz gond mert alapjában véve nyugodt kisfiú.
Persze nálunk is vannak nyűgösebb napok meg az öltözködés ilyenkor télen 1 óra hossza a 3 gyereknek,de én nem panaszkodok mert szerencsére jól nevelt gyerekeim vannak:)))
4-5x? de gondolom ez 24 óra alatt.
Szabi nem utálja, mármint nem a pelenkázással van baja, hanem azzal hogy be van korlátozva, egy darabig türelmes, de aztán menne intézni a fontos teendőit, persze nekem nem elég annyi idő amennyit ő hagy. Tiszta hiperke, fél másodpercig nem áll meg egy helyben.
És egyre kevesebbet alszik, ma csak hogy ne panaszkodjak a 1.5 órás alvásáért, megmutatta hogy tud különbet is, ma kemény 45 percet aludt.
Szombaton vizsga és még nem tanultam semmit. :((
És már 7 után fent volt:S igaz mostanában inkább fekszik 8 kor mint 9 kor, de akkor is, hogy bírja energiával??
Latom a pelenkezas most a tema.
Gyorsan csak annyit hozzaszolnek,hogy nalunk a pelenkazas mar regota KINSZENVEDES!!!!!!!!
Mark utalja. Es most mar en is.
Nincs olyan alkalom,hogy ne visitana, ne probalna elfordulni,elszokni, en meg szaladok utana, probalom lefogni.. mar popsira csapast is kapott ezert egyik nap :( ,mert nem tudom,mivel hassak ra.
Szulinapjara az egyik ajandek egy bili volt, hogy kezdjen ismerkedni vele. Hat en nagyon remelem, minel elobb megismerkednek :) ,mert nehezen birom idegileg.. huzom a pelenkazast,amig csak lehetseges, de azert muszaj cserelni napi 4-5szor minimum.
Es napi 5szor ezt a visitast kibirni!!!!!...hat nem egyszeru..:)
Sziasztok,nagyon szepen koszonjuk a jeleket es uzeneteket!!
Jol esett,hogy gondoltatok rank.
Tul vagyunk tehat az elso szulinapi banzajon mindannyian :)
Szep volt,jo volt ez az elso ev, de gondolom,ti sem banjatok,hogy tul vagyunk rajta.
Talan ez volt a neheze..
Vagy nem??
Tobb gyerekes anyuk,ti jobban tudjatok.
Lesz ennel nehezebb is,igaz? :)
Gondolom....
Puszi mindenkinek. rakok fel majd kepeket.
Hancsi se bírja a pelenkázást. Folyton fel szeretne állni, vagy ülni. Mindig elterelem valamivel a figyelmét. Az öltözést viszont meglehetősen jól bírja, nem szokott ellenkezni.
Egyedül eszik, általában kézzel mindent, de elég szépen, elég tisztán, az ebédet is kézzel eszi meg, persze ott van a kezében az evőeszköz, de mérges, mert nem tudja rárakni a kaját. Szóval csak fogja egyelőre.
De érdekes mert a lányok türték a pelenkázást még 2 évesen is Áronnal meg mindig hadakoznom kell.
Jaj képzeljétek tegnap óta egyedül iszik a csőrös pohárból és sima pohárból is próbálkozik egyedül csak azt néha még meglódítja és ha nem fognám akkor az összes a nyakában kötne ki:)Próbálkozik az egyedül evéssel is kanállal,de még csak addig jutottunk el,hogy belemártja az ételbe és bekapja:)Szóval étel nem sok marad rajta de ő ezt élvezi:)