2010 januári babavárók (beszélgetés)
Nekem is görcsöl a lábam mostanában.Szerintem magne b6 jó rá.Remélem.Ja csonterősítő tablettát szedtek már?Fiamnál a Tovita-t ajánlotta a doki.Ugye azért,hogy nem romoljanak a fogaid annyira.Most még nem szedek rá semmit,de lassan kellene.
sziasztok!
magne B6-ból én 3x1-et szedek, már amikor nem felejtem el. lábdagadás, nekem szinte az elejétől van, először a melegnek tudtam be, de már nincs meleg a dagadás meg megmaradt. semmit nem tudok ellene tenni kivéve ha csak tudom pócolom.
Este vettem észre először, hogy olyan furán dagadt a lábam, de reggelre leapadt. Fele olyan lett mint este volt. Szerintem a súlynövekedés, a hormonok és erőltetés együtt okozza. Néha bekenem hűsítő citromos, vadgesztenyés krémmel. Biopatikában vettem, de nem tudom a nevét mert kidobtam a dobozt! Ha ilyen helyen veszed akkor biztonsággal lehet használni!
Lányok van valaki akinek sűrűn görcsöl a lába?? Nekem valami gyógyszertári magnéziumot irt a doki az elég hamar hat. Ja és a lábdagadással hogy álltok és mit lehet tenni ellene?,
Akkor 4-et szedek belőle.Mondjuk azt én is olvastam a recepten,hogy 4-6 db-ot lehet belőle bevenni.
Ne aggódj,kiderült volna már,ha lenne valami baja a babának!
Nyugtasson meg valaki! Én nem vagyok normális, néha úgy érzem bedilizek!!! Most megint azon rágódom, hogy amikor májusban elmentem rákszűrésre, a doki felírt egy szem kapszullát gombára( Flucohexal) és én bevettem mert akkor még nem tudtam, hogy terhes vagyok. Kb. akkor két hete fogant a gyerekünk. Most 28 hetesen is ezen idegeskedek, hogy nem lett-e ettől baja: De úgy józan ésszel úgy gondolom, hogy akkor már korai szakaszban elhalt volna, vagy elvetéltem volna.... nem lányok? Amúgy minden eredményem eddig rendben volt, laborok, uh.-k,szűrések...Csak én vagyok ilyen hülye???
Én is négyet szedek a magne b6 - ból már a kezdetektől fogva, de nálunk a szülésznők azt mondják ez csak "szenteltvíz" Persze jó az izmoknak, különben a betegtájékoztató szerint 6 szemet is lehet szedni, úgyhogy nyugodtan szedd!!!
Sziasztok!
Itt is elég szép idő van.Meleg van.Pedig most már jöhetne a hideg,mert a végén nem lesz fehér karácsonyunk,mert el fog csúszni az idő.Én nagyon szeretem a fehér karácsonyt,de ha esetleg (megint) nem lenne,teszek a jó hangulatról.Húú már nagyon várom,család,nagy pocak,kaja,pia...
Én sem tudom még nagyon felfogni,hogy nemsokára már 2 gyerekes anyuka leszek főleg azt nem,hogy kislányom lesz,de amíg nem szülök meg,és nem látom,hogy tényleg nunis,addig nem merem bele élni magamat.
Ja az a kérdésem lenne,hogy:mennyi magne b6-ot szedtek?Nekem azt mondta a doki,hogy akár 4-et is bevehetek nyugodtan.Hát én pár napja kezdtem el szedni,2-őt mertem bevenni,de szerintem az nem elég,mert elég sokszor vannak görcseim.Vegyek be 4-et?
nekünk már az is csoda hogy egyáltalán teherbe estem uh én még mindig olyan vagyok mint aki álmodik,de ha megszületik talán felébredek ebből az álomból
Hidd el én is nagyon várom már hogy babázhassak pedig ő már a 3. lesz.De minden szülésnek és születésnek megvan a maga csodája.Főleg nagyon várom már mert a 2 lány után végre fiunk születik.Na meg a lányok is nagyon várják az öcsike érkezését:)
Nálunk is világvége időjárás van! Esik az eső és olyan sötét van a lakásban, hogy villanyt kell használni! Hétvégén és ünnepnapokon úgy kell bemennem az anyukámért mernem tud busszal hazajönni és ilyenkor mindig előbb megyek egy kicsit, hogy babázhassak!!!Olyan aranyos kis bébik vannak....olyan hihetetlen, hogy nekem is lesz nemsokára egy ilyen édes kis babám... Ti hogy vagytok vele lányok??? Felfogtátok már?Gondolom ez inkább azokra érvényes akik az első gyermeküket várják és még nem élték át a csodát....
Hát lehet,hogy nem sokáig élvezhetjük a szép időt,mert ahogy elnéztem az Időképet nyomul erre a borulás.
irigyellek a szép időért.
Nálunk gyönyörű idő van,igaz a nap nem mindig süt,de legalább nincs hideg.
Szhiasztok senki nics ma??
Itt pocsék az idő esik az eső és jól megáztam mig haza értem.
Sziasztok! Nagyon jól sikerült dédi szülinapja! Megmondom őszintén a tortát vártam a legjobban, már itthon kiéleztem magam rá! Dobos torta volt, az a kedvencem! Megszámoltam hányan voltunk! 1 dédi, 2 szülő, 5 gyerek, 6 unoka és 2 a pocakban és persze mind az 5 gyereknek a párja. Ezt jó bonyolultan írtam le, remélem azért nagyjából lehetett érteni! Belegondolni is rossz a karácsonyi ajándék vásárlásba! Lesz min törni a fejem! Jó éjt mindenkinek!
Nagy poci,szép haj!
Isten éltesse sokáig dédimamit!
Nagyon jó lett a hajad!És mekkora pocid van már!
Jó szórakozást,én megyek, mert rétest sütök...
Sziasztok! Én hála a jó égnek ma éjjel jól aludtam, de nekem is vannak olyan éjszakáim, hogy csak na!
Raktam fel 2 pocakosképet, az egyiken látszik az új frizurám is! :-)
Nem tudom mikor tudok jelentkezni, mert megyünk vendégségbe! Dédimaminak ünnepeljük a 83. szülinapját!
Kellemes napot mindenkinek!
Én is piacon veszem majd meg a takaróját meg a fürdőlepedőjét.Nincs azoknak semmi bajuk.Én most megyek fiacskámmal játszani.Jók legyetek!
Én meg méricskélem a szobát,mert valahogy be kell zsúfolnunk még 1 ágyat,hogy a 3 gyerkőc elférjen.Tavaszig még biztos a szüleimnél leszünk,aztán lesz mindenkinek saját szobája,ha végre átköltözünk a saját házunkba,de addig így kell kibírnunk.
Sziasztok csajok!Itt vagyok én is.Ha eltűnik időnként, az azért van, mert takarítok,főzök közben.
Szép nagy pocija van mindenkinek!És a nevek is nagyon szépek.Nekünk Lukács Gergely lesz a neve.
Mi nem gondolkodtunk két néven,egyszerűen az apukája nevét kapja.Bízunk benne, hogy majd a második baba kislány lesz.
Képzeljétek,tegnap kimentem a kínai piacra, és egy csomó mindent bevásároltam!Vettem rugikat,kombidreszt,harisnyát,takarót,textil pelust.Szerintem érdemes ilyen helyen is vásárolni,úgyis kimosunk mindent.Ugyanezt vettem volna meg üzletben is,csak drágábban.Üzletben a kiskádat vettük meg.Majd csinálok már képeket.
Most megyek takarítok egy kicsit,még jövök.
Sziasztok!
Én sem aludtam valami sokat az éjjel.Sehogy nem volt jó.Ha hirtelen megfordultam,szurkált a pocim.Az én fiam egyszer még fel szokott kelni.De én is olyan vagyok,hogy megnézem,be van-e takarva,mert szeret kitakarózni.:)
Elég hülye idő van odakinn.Tiszta pára minden.
Ó én már hozzászoktam az éjszakázáshoz:)Nagylányom 3 éves kora óta alussza csak végig az éjszakát a kicsi már 1 évesen átaludta.Szóval egyszerre kezdték átaludni az éjszakát,de én annyira hozzászoktam az éjszakai felébredésekhez,hogy 3-4-szer is felébredek és megnézem,betakargatom őket.
sziasztok!
Én sem tudok vmi jól aludni, mert én is hasonalvós voltam... és csak egyik oldalról a másikra forgolódom..közben meg jon fel a savam...én már most edzem az éjszakázásra:D
Szia! Az éjszakák nekem sem könnyűek! Mindig hason aludta... az ugye most nem lehetséges...egész éjjel forgolódom az egyik oldalamról a másikra mert azt olvastam, hogy háton nem szabad aludni a 7. hónaptól....de nem panaszkodni akarok... ez legyen a legnagyobb bajunk... igaz?
Sziasztok lányok!
Senki sincs itt?
Hát én most éjszaka sem aludtam túl jól.Kicsi lányom is sokszor fent volt.Úgy látszik a melegfrontra ő is érzékeny.
További ajánlott fórumok: