Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 januári babavárók fórum

2010 januári babavárók (beszélgetés)

2009. nov. 26. 19:00

Holnap reggel megyünk uh-ra,csak erről tudok beszélni:)

Nagyon várom,majd írok ám hogy hány grammosak vagyunk már.Ja,és remélem nem kukacosodott meg azóta hogy utoljára láttuk.És bizakodom hogy sikerül szép képet is csináltatni róla.

4504. szzsuzska88 (válaszként erre: 4502. - Vikibene)
2009. nov. 26. 18:58
Gyorsan én is bekukkantottam.Néztem képeket a babákról,kis édesek.
2009. nov. 26. 18:57
Párommal mi tavaly sem vettünk már ajándékot.A rokonságban sok a gyerek,tavaly rájuk rengeteget költöttünk.Idén nem így lesz.Csak a saját kislányunknak vásárolunk karácsonyi ajándék címmel még szükséges dolgokat.Sajnos van olyan felnőtt aki ezt nem érti meg,sajnálni tudom.
4502. vikibene
2009. nov. 26. 18:23
Átugrottam a decemberiekhez, hát náluk beindult rendesen a bébiszületés, már négyen megszültek és ha jól olvastam már jön az ötödik! Lassan lehet, hogy nálunk is megkezdi valaki a sort!? Na jó azért még 2-3 hetet szerintem erre várni kell!
4501. huanita80
2009. nov. 26. 18:19

Háj.Én is azt mondom a kislányomnak a boltban mikor rácsodálkozik ilyenkor télapó előtt hogy anya nézd!Csokomiki!Hogy igen itt figyel a mikulás ha jó leszel ilyet hoz!

Karácsony...Mi az előző karácsony után mondtunk le mindenkit,csak a gyerekeknek veszünk!Egyet értettek.Szülők,tesók lemondva.Nem lehet ebben a világban.Igy is van 4 gyerek,ezután már 5 lesz,aztán meg később a tesóméknál is lesz.....

Mi már be is vásároltunk nekik ajándékokt,még pár apróság kell.Ja párommal is volt olyan karácsony,szülinap hogy megbeszéltük hogy egymásnak nem veszünk.Most nem beszéltük meg,most veszünk! .))

4500. vikibene
2009. nov. 26. 15:59
Látom most mindenki pihen! Mi elmegyünk most sétálni egy kicsit! Este még lehet, hogy felnézek! Kellemes délutánt mindenkinek!
4499. okinaaa
2009. nov. 26. 14:30
Én fiam is már mondja,hogyha a boltban vagyunk,hogy olyat kér,én meg mindig mondom neki,hogy majd a télapó olyat fog hozni.És ki fogjuk tenni a kis csizmáját majd az ablakba!Lesz ám öröm!
4498. okinaaa
2009. nov. 26. 14:28

Én is azon gondolkodom,hogy csak a gyerekeknek kellene venni ajándékot!

Mondjuk,anyóséknál ezt bevezettük,ott csak a gyerekek kapnak valamit,igaz tavaly egyikünk sem bírta ki,hogy ne vegyen valamit.

De idén rosszabbul állunk anyagilag!

Itthon meg ugye,mivel együtt élünk anyámékkal,magunk között mindig van ajándékozás.(húgom,öcsém,anyukám,párja és mi)

Ja és ott vannak fateromék,ott is van egy 4éves kisfiú.Idén csak ő kap valamit.Meg fater,mert most ment tönkre a kapcsolata a párjával és szüksége van pár dologra.Telefonja sincs saját.

De megpróbálok mindent a legolcsóbban beszerezni.Amúgy sem vagyok költekezős típus.

Nekem is az jelenti a karácsonyt,ha szól a zene,jó illatok vannak,együtt szoktuk feldíszíteni a fát és a vacsora gyertyafénynél!:))

A legszebb ünnep!

2009. nov. 26. 14:16
Mi már tavaly is csak a gyerekeknek vettünk ajándékot karácsonyra mert a törlesztőnk 40%-kal emelkedett és mivel a párom sem keres valami fényesen így idén sem lesznek drága ajándékok csak néhány apróság.
4496. micsuned (válaszként erre: 4495. - Vikibene)
2009. nov. 26. 14:13
Igen sajnos ha bekerülnek közösségbe, sok trauma fogja érni őket.Én nagyon féltem a verekedős gyerekektől, már volt rá példa, hogy picit nagyobb gyerek bántotta.Az egyik megharapta az arcát , egy másik meg ellökte.Egyébként Bazsim is kis harcias, de csak itthon.Idegenekkel szemben lemerevedik.Szeretném ha megvédené magát, de legyen kezdeményező.
4495. vikibene (válaszként erre: 4493. - Micsuned)
2009. nov. 26. 14:07
Biztosan van olyan gyerek az oviban, suliban aki már nem hisz benne és attól félek, hogy ne így kelljen megtudnia, lehet egyszer majd sírva állít haza a suliból, hogy a Peti azt mondta nincs is télapó! Tudom ennél sokkal nagyobb trauma is fogja még érni az életben, de előre látom én is sírni fogok vele! :-)
4494. vikibene (válaszként erre: 4492. - Mia74)
2009. nov. 26. 14:05
Szerintem jövőre már mi sem engedhetjük meg magunknak , hogy mindenkinek vegyünk! Örülünk ha mindent kifizetünk és még a pindurkáknak veszünk valamit! De szerintem jövőre mi is bevezetjük ezt!
4493. micsuned (válaszként erre: 4491. - Vikibene)
2009. nov. 26. 13:58
Én is így gondolom, ahogy te.Szerintem addig gyerek a gyerek amíg úgy gondolja, ha jó gyerek akkor kap ajándékot a mikulástól.Ha már tudja, hogy a szülei veszik, az már nem olyan.Én szerettem hinni benne, sőt amikor már tudtam hogy nincs mikulás akkor is kipucoltam a csizmámat és kiraktam az ablakba.Szerettem az illúziót.
4492. mia74 (válaszként erre: 4490. - Vikibene)
2009. nov. 26. 13:54
mi lekorlátoztuk a családba, hogy csak a gyerekek kapnak ajándékot.
4491. vikibene
2009. nov. 26. 13:49

Én már most azon gondolkozom, hogy télapó és jézuska illuzióját hogyan fogom a gyereknek fenntartani, amikor már ilyenkor mikulás csomagokkal vannak elárasztva a boltok! Majd azt mondom, hogy a mikulás is a boltban veszi meg, vagy mit mondjak neki ha megkérdezi, hogy hogy-hogy lehet kapni ilyet boltba!

Kíváncsi leszek! Én szeretném ha egy kicsit hinne benne, olyan jó volt gyerekként mindig azt várni, hogy mikor jön már!

4490. vikibene
2009. nov. 26. 13:47
Egyébként magát a karácsonyt és az egész hangulatot én is imádom! Csak ne ezekről a rohadt ajándékokról szólna, hanem tényleg a szeretetről és a családról!
4489. vikibene (válaszként erre: 4488. - Micsuned)
2009. nov. 26. 13:46

Szerintem ez így tök jó, hogy meg tudtátok így oldani, nálunk amennyi felé kell venni, két kezemen megszámolni nem tudom! De lehet az idei volt az utolsó, ha jövőre még rosszabb lesz a helyzet ahogy a kormány ígéri, akkor be kell, hogy intsek majd mindenkinek, és aki ezt nem érti meg azt csak sajnálni tudom!

Az a baj, hogy mi már pedzegettük, hogy nem kéne mindenkinek ajándékot venni, de szinte mindenki ragaszkodik hozzá, hogy egy kicsi apróságot csak! Hát köszönöm, kell vagy ....20 felé valami apróság és már mindjárt nem apróság a végösszeg!

4488. micsuned
2009. nov. 26. 13:34
Én is imádom a karácsonyt.Egyszerűen odavagyok érte, mint a gyerekek.Nálunk már egy pár éve nincs ajándékozás, csak a gyerekek kapnak.Jobb így, mert sokszor csak nyűg volt ajándékot venni, főleg pl. a szüleimnek akiknek mindenük megvan.Nálunk a lényeg a vacsi, amit én főzők, a férjemmel együtt, és a karácsonyfa.Meg az hogy együtt a család.A zsüleim meg a hugom a férjével, jönnek hozzánk.Vacsi után, meg társasozni szoktunk, vagy darts-ozni , nagy nevetések közepette.Ilyen csak egyszer van egy évben, talán azért olyan különleges számomra.
4487. mia74 (válaszként erre: 4483. - Vikibene)
2009. nov. 26. 13:02
muszáj, tegnap rám is ijesztettek, hogy a gyereknek mindenféle baja lehet:(((
2009. nov. 26. 12:49

Lányok!

Vettem karácsonyi illóolajat,de jó illata van.Tényleg karácsonyi:)

Néztem dekorációkat,de nem vettem semmit.Párom nincs oda az ünnepekért,főleg az ajándékozásért.Ez van,én meg imádom.Nem az ajándékokat,inkább magát az ünnepet.Tudom már nagyon oda vagyok,állandóan az ünnepekről csacsogok:)

4485. vikibene
2009. nov. 26. 12:26

Már megint elárasztottam a terepet! :-)

Megvettem a páromnak a bográcsot, nagyon örült neki, aranyos volt!

Nekem már csak 3 ajándékot kell megvennem karácsonyra, a többi már bent pihen a szekrényben! Idén nagyon ügyi voltam!

4484. vikibene
2009. nov. 26. 12:25
Oli babámnak meg fogom nézetni a cukrát, mert kicsit aggódom, lehet, hogy túllihegem a dolgot, de biztos ami biztos alapon! Annyit iszik, szerintem többet mint én egy nap alatt, bár én elég rossz ivó vagyok! Rossz érzésem van ezzel kapcsolatban, remélem nem az a bébike!
4483. vikibene
2009. nov. 26. 12:23
Hát mia én sem irigyellek, én nagyon nehezen bírnám betartani a diétát, imádok enni és nasizni! Terhesség előtt ez volt az egyik parám, hogy nehogy cukros legyek! De ha neked ilyen jól megy az tök jó, ügyi vagy!
4482. vikibene (válaszként erre: 4450. - Huanita80)
2009. nov. 26. 12:22
Remélem hamar jobban leszel, jobbulást kívánok!
4481. vikibene (válaszként erre: 4460. - Csipet28)
2009. nov. 26. 12:21
Elvileg január 1-jére vagyok kiírva, de nekem is olyan érzésem van, hogy hamarabb kibújik Boti baba, de majd meglátjuk!
4480. presike
2009. nov. 26. 12:19

Most tűnik el mindenki amikor itt vagyok.

Eddig aludtam,de azt hiszem megyek folytatom tovább a pihit.Apukám mindjárt hozza nekem az ebédet,azt még megvárom...

Tök jó sorom van...

4479. presike (válaszként erre: 4459. - Csipet28)
2009. nov. 26. 12:16

Én jan.6-ra vagyok kiírva,és biztos én sem húzom addig.Főleg,hogy már egy ujjnyira nyitva vagyok.

Nézd meg a táblázatunkat,és ha megadod priviben az adataidat akkor téged is felteszlek.

4478. okinaaa
2009. nov. 26. 11:53
Majd jövök csajok!Addig is szép napot!
4477. okinaaa (válaszként erre: 4475. - Mia74)
2009. nov. 26. 11:52
Azért nem mindegy,hogy egész nap utazol,vagy otthon méregeted!Sokkal nyugisabb.Ez a sok vizsgálat!
4476. okinaaa
2009. nov. 26. 11:51
Megyek én is.Rendet kéne tenni,de nagyon nincs kedvem!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook