2010 januári babavárók (beszélgetés)
Jó étvágyat számotokra!!!
Köszi az nst-vel kapcsolatos hozzászólást!!
Ennél a terhességnél most megyek először, de Olival voltam sokat! Ilyenkor a pocakodra raknak két korongot, az egyikkel a keményedéseket(fájásokat) figyelik, a másikkal pedig a baba szívhangját, hogy hogyan reagál a keményedésekre! Kapsz egy nyomógombot amit akkor kell majd megnyomnod, ha mozdul a bébikéd! Ez azért fontos, mert meg tudják nézni, hogy mozgás közben mennyire gyorsul fel a szíve!
Érthető volt? Nem túl ömlesztett ugye? :-)
Szép estét Kismamik!!
Nekem nagyjából összevan készitve a kórházi csomag,de még hiányzik belőle jó pár dolog.Jövőhéten talizom a szülésznővel,és megkérdezem,hogy kell-e bentre mellszivó.1hét múlva az első nst,és Uh vár rám.
Vikibene: én is kivi vagyok hogy milyen lsez a szülés!!
Én már annyi mindent terveztem a csomagba belerakni a kórházzárlat miatt, hogy lassan egy táskába bele sem férne! De majd szortírozok! Remélem normált úton tudok szülni, úgy kevesebb ideig kell majd a kórház vendégszeretetét élveznem!
Remélem itthonról kell majd mennem szülni! Már nagyon kíváncsi vagyok hogy hogyan fog megtörténni a dolog! Kezdek türelmetlenné válni kicsit! Pedig még van vissza!
Nem mondod???
Védőnőnél kaptad?
Na kész vagyok mindennel.Nagyon fájok mindenhol.Elég sok görcsöm volt ma.
Kisfiam szegény sírt,mivel alig voltunk még dokinál és nem tudta,mi vár rá.De amikor beadták a lábába az oltást,mondtam neki,hogy kész is,aztán ennyi volt.Kapott jutalom édességet,amiért ilyen kis ügyes volt.:))
Persze a felét én ettem meg.:))))
Megfőztem,kiteregettem,elmosogattam,elpakoltam és most nagyon kész vagyok.:((
Ma már nem csinálok semmit,csak eszem egy jót és pihenek.
Ja és ma kiváltottam a várandós csomagot is,kicsit meglepődtem mikor láttam hogy egy Nivea spray van benne,és rá van írva hogy for men:)
Nem baj Tamás majd elfújja.
Sziasztok!
Tegnap nagyon rosszul voltam,csak fel-fel néztem de iszonyú hasi görcseim voltak.Nem a baba csinálta,3 napja nincs székletem,fel vagyok fúvodva,szóval kijutott a kellmetlenségekből.Hajnalba pedig úgy begörcsölt mindkét vádlim hogy azt hittem betojok.És hát már nem megy olyan gyorsan hogy kipattanok az ágyból,majdnem sírtam is.Szegény Tamás azt se tudta mit csináljon,próbálta masszirozni a lábam,de kellett leaglább 5 perc hogy rendbe jöjjön kicsit is.
Ma meg ügyeket intéztem ezerrel,Metroba rohangáltunk.Páromnak meg van a karácsonyi ajándéka:Poker szett-et kapott tőlem,nagy mániás:)
Azért kap majd egy kis apróságot is amiről nem fog tudni,ez annyira titkos hogy még én sem tudom mi az.
Hu,de sokat írtam:)
Sziasztok hát látom nem vagyok egyedül ezekkel a problémákkal min a megfordulás és egyebek de még a közérzetem is pocsék, na meg most szólt haza a drágám hogy karácsonyiajándékba szélvédőt cserélhetünk pedig bíztam benn hogy már nem jön semmi plussz kiadás és végre kicsit olyan ra is költhetünk amire amugy nincs keret.
Apósomnak még a végén igaza lesz és tényleg megszülök karácsonykor a sok stresz hatására.
Nekem kézi mellszívóm van, de nem nagyon használtam, csak ha elmentünk valahova, és vinni akartam tejet.Egyébként utáltam.De nem is nagyon volt rá szükség.A fiam ez elején szinte egész nap a cicimen lógott, ami volt azt kiszívta.Az elektromos biztosan jobb.
Az éjszakáim pocsékok, alig alszok, sokat forgolódok, meg járok pisilni.Ha meg lusta vagyok kimenni, akkor arra koncentrálok, be ne pisiljek.
Én jövő héten megyek dokihoz kíváncsi vagyok mit mond szülhetek-e természetes úton.Nem tudom eldönteni mit szeretnék.Csak már meglenne a baba. Annyira vágyom rá, hogy a kezembe vehessem.
Nálunk is ez a helyzet, sokszor a védőnő nincs teljesen tisztában ezekkel a dolgokkal! Én is tegnap érdeklődtem utána és kell vinni pelust és popsitörlőt!
Voltam vérvételen és alig voltak, úgyhogy túl vagyok az utolsó vérvételen is! Legalább ez meg van!