2010 januári babavárók (beszélgetés)
Magnéziumot a 36. hét után már nem javasolják.Én sem szedem,de érdekes módon nem is keményedik annyit a pocakom mint előtte csak most meg a jóslófájások a gyakoriak.
Hát én annak örülnék a legjobban ha még a hétvégén megszülhetnék,hogy a szentestét együtt tölthesse a család,de ez ugye nem rajtam múlik.
Lányok! Nektek meddig szabad magnéziumot szedni? Nekem azt mondta a doki, hogy a jövő hét szerdán menjek ctg-re, akkor megnéz, utána már nem szabad szednem. Akkor még csak 35+4 hetes leszek. Nem korai? (Igaz, hogy az utolsó mensim szerint már 37 hetes lennék akkor, de eddig azt soha nem nézte, csak az uh szerinti kort.)
Én is bízom azért valamennyire az oltásban, bár nem 100 %-os. Tegnap az a 2 óra üldögélés a tömegben a szülészeti klinika-ambulancián így is felidegelt, annyi volt a taknyos köhécselős beteg. Remélem nem kaptam el semmit, de azért az oltás egy kicsit megnyugtatott. Egyszerűen mindig így járok. Nem tudom elkerülni a tömeget, akármennyire akarom.
De inkább ilyenkor,mint hogy később,jó pár év múlva!
Az még nagyobb veszteség egy anyának és apának.
Remélem,hatott az oltás,amit jó pár hete beadattam magamnak!!!
Jó lenne,ha már lecsengene ez az egész,lehetne mondjuk már tavasz.
Fogadjunk úgy lesz,hogy aki először szül,annak hamarabb meg lesz a babája,mint nekünk!:)))
Pedig nekünk kéne hamarabb szülni,mert már "járatosak" vagyunk!:)
Én sem bánnám,ha hamarabb kibújna!
Én sem voltam jól éjszaka.Beszorult a levegő is párszor,fel kellett,hogy keljek párszor.
Nekem néha van hányingerem és fel is jön v.mi sav vagy mi.Azt mondják,ez természetes az utolsó hetekben.Olyan,mint az elsőkben!
Most van egy jó nagy görcsöm,mintha meg akarna jönni.Alig mozog ma a kislányom.Mondom,úgy érzem,mintha lent lenne a lába.Remélem,nincs igazam...
Most valamiért nekem is ez az érzésem! Olival én is 5 napot húztam rá, de most szerintem hamarabb kibújik!
Nem tudom miért én úgy érzem előbb jön ez a baba.Kislányom 5 napot rávitt.
Az igen!Ettől félek én is hogy még ki tudja mi baját talál aztán azt mondja 40ezer!Pfúúú
Egész délelőtt nehézlégzésem van,már idegesit.Eddig csak hanyatt fekve volt,nem is voltam úgy.
Én nem tudom tegnap este mi volt velem, de olyan érzésem volt, hogy éjjel megszülök! HOgy mitől azt nem tudom, olyan furán éreztem magam és mint amikor a hideg ráz, rendes hidegrázásom volt, fel kellett keljek sétálgatni, és még így is egy jó 15-20 percig remegtem, hogy mi volt velem nem is értem!?
Nekem hála a jó égnek nincs hányingerem! Nálam 1-2 napja iszonyú zabálási kényszer jött rám, próbálom visszafogni magam, nehogy felugorjon még 1-2 kg!
Sziasztok lányok! Voltam nst-n, minden oké, de megint úgy elmozdult, hogy a szívhang eltünt egy jó darabig, de most szerencsém volt, mert bent volt a szülésznő és igazolta, hogy elmocorgott Boti baba! Megvizsgálni most nem vizsgáltak meg, úgyhogy nem tudom mi lehet alultájt!:-)
Megint hányingerem van :( Pedig ettem már kb fél órája.Nektek nincs?
Hát Denny...akkor nagyon esélyes vagy a 2-dik helyre a sorban :)) Gondolom,te sem bánnád!:)
Én is hallottam tegnap a kisbabát. Olyan rossz érzéseim vannak ilyenkor. Szegény kismanó alig élt még. Nem tudom elképzelni, hogy lehet egy ilyet feldolgozni a szülőknek.
Á tudom érezni a problémád. nekünk "csak" fékbetétet kellett cserélni, ami ugye tél előtt, meg baba előtt nem elhannyagolandó. Azt gondoltuk egy 20ezerből megússzuk, aztán telefonált a szerelő, hogy kész van és vigyen a férjem 47ezret. Mi voltunk bénák, megnéztük a neten, a kocsinkhoz a fékbetétek darabja 18ezer. +még olajat is cseréltek. Még jó, hogy ismerős cserélte. Nem tudom, mi is hogy fogunk kijönni.
Hát igen.A pénz az úr.De azért van még egy-két doki,aki tényleg rendesen foglalkozik veled.De az is ritka,mint a fehér holló!
Én is így voltam vala,de aztán mégsem mertem csak úgy bemenni szülni,most a végén fogadtam csak meg a szülés miatt,mert ő rendesen kitisztitott,összevarrt.Igy meg perkálhatok.Elcseszték ezt már régen!Minek kezdék el?
Na látod,ha nekem is fogadott dokim lenne,hát tuti nem tudnám,mi lenne utána!Én nem adok senkinek semmit!!!
Ez a dolguk!
Sajnos nekünk is mindig közbejön valami anyagi baj,csakhogy ne legyen már olyan jó nekünk!
Sziasztok!
Tudtok valamit Presikéről,milyen szülése volt és mennyi ideig tartott?Kíváncsi vagyok ám!!!
Éjszaka arra keltem,hogy nagyon lent rugdos a babám,remélem,nem fordult meg.Most olyan fura,nem úgy fekszik,ahogy szokott!Tudom,még ilyenkor is képesek fordulgatni,de remélem,ez csak átmeneti,mert nagyon fáj,ha el kezd beindulni.
Tegnap nekem is majd leszakadt a derekam,olyan máshogyan...Jó lenne már túl lenni rajta.
Most mondták a hírekben,hogy éjszaka halt meg egy 3 hetes csecsemő az új influenza miatt.Jaj,szegénykém!:((((
Senki nincs itt????????
Tegnap elromlott a kocsiban az öninditó lesz kb 20 ezer,na ez hiányzott.....Szar kedvem van miatta.Amúgy is kell a lé dokinak is,ááááá remélem kijövünk. :(
Na hát ez az!Mindegy ha már megvettem beszedem hátha...
Ha könnyű lesz nem érdekel mitől volt.... .))
Beszéltem 1-2 ismerősömmel akik már többször szültek és az 1.babánál nem alkalmazták a homeopátiát,de a többinél igen és azt mondták hogy sokkal könnyebb volt a szülés a bogyókkal.Na most ehhez az is hozzátarozik hogy az esetek nagy százalékában a 2.-3. szülés egyébként is könnyebb szokott lenni általában.Na mindegy azért hidd el hogy valamennyit biztos segít.Nekem tényleg használt.
Szerintem a Homeogéne 9-et meg a Stodalt bármelyik patikában megkapod csak a kis fiolásokat nem.
Hűha a melegfront az nekem mindig betesz.Akkor lehet hogy én sem húzom sokáig?
Torokfájásra köhögésre nekem is a doki a homogene 9-et ajánlotta,meg a stodal szirupot.Jó is volt.
Jók ezek a homeopátiásak,remélem a szülésre valók is használnak majd.De ez olyan dolog hogy most ha könnyen szülök meg sose tudjuk meg hogy ezek miatt vagy nem is hatnak amúgy is ilyen szülés lett volna.De akkor már mindegy hogy mitől volt könnyű nem????????Ha meg így is nehéz lesz akkor képzeld ha nem szedted volna milyen lett volna......pfúúúúú túlkombinálom nem??????? :)))
Én kérdeztem, köszi az infót, kipróbálom, úgyis megveszem a többit is, hátha segítenek. Mindegyik patikában lehet ilyen homeo bogyókat venni vagy csak a nagyobbakban?
mézeskalács sütést rendezek, ha a baba is ugy akarja, de előtte most még el kell sétálnom boltba,, de jon haza a párom 2 hét után:D
szép reggelt lányok!Mindenki jól van?
Most mondták a rádióba,hogy hétfőtől meleg front lesz!Úgy érzem,hamarosan újabb fórum babánk lesz :)
További ajánlott fórumok: