2010 januári babavárók (beszélgetés)
Az szép!
Enyém is 2 hét alatt hízott 700 grammot!Már van tokája is!:))
Van,hogy Hanna alszik akár 5 órát,és addig ugye nem is eszik,de van,hogy óránként kér enni!Nem is vagyok kétsége esve,mert mi sem eszünk pont 3-szor egy nap.És bukni sem szokott szerencsére.
Gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!
Te jó ég mennyit vajúdtál!Nem csodálom ha a vége császár lett.Annyira kifáradtál vagy volt valami komplikáció amiért császár lett a vége?
Szia!
Gratulálok!Hát ez erről szól,de ennél csak jobb lesz!Ilyen sokáig hagytak szenvedni?És miért lett császár?
Bocsanat,hogy nem jelentkeztem, vasarnap jottem haza a korhazbol,azota ki vagyok purcanva! Nem gondoltam,hogy ilyen nehez lesz... Ejjel nappal csak szoptatok,semmi mast nem tudok csinalni.
Ti hogy vagytok ezzel?
sziasztok lanyok!!
Mult heten megszuletett a kisfiunk ,MARK. 4,03 kiloval,55centivel. Februar 4-en,8:27kor, 53 ora vajudas utan,vegul sajnos csaszaroztak.
Na ezt én is kipróbálom,mert tej az van bőven,csak nem tudom már lassan mibe fagyasztani.
És a kávés pohár legalább kisebb is,mert az Aventes elég nagy adag.Egy nap nem is enne meg annyit szerintem,bár ahogy nő,annál többet eszik...
De attól függetlenül kipróbálom majd!
Miért nem fagyasztasz most tejet?Nincs annyi?
Lányok!
www.adamo.hu
ismeri valamelyikőtök ezt a fajta hintát? Nekem nagyon ajánlgatják ismerősök, inkább vennék ilyet Máténak, mint valami rezgő funkciós műanyagot...
Szia!
Infacoltól nekem is bukott Máté, igaz nem vészesen sokat, de anélkül meg szinte egyáltalán nem bukik.
Mi 2 hétig használtuk az infacolt, eleinte ugy éreztem hogy hat, aztán elkezdte kiköpködni, úgyhogy én konkrétan kihajítottam a kukába...
Reggel,délben, este kap papaverines cseppeket, köztes etetésnél espumisant, amitől jókat pukizik. Ha meg nagyon kinlódik a pocakkal, akkor kajától függetlenül én adok neki egy kávéskanál gripe watert. Igy egész viselhető.
Sziasztok Lányok!
Olyan jó olvasni hogy azért mindenki rendben van, és szépen gyarapodnak a babák:)
Mi most vagyunk 56 centi és 4800 gramm:) A hasfájás ellenére is hizunk-hizunk:)
8 hetesek lettünk ma!!:) Jövőhét csütörtökön kapjuk az oltásokat, kicsit parázok hogy mennyire lázasodik be tőle...
A hasonló korú babásoknak mennyit és hányszor eszik egy nap a bébi? Máté csinál olyanokat, hogy ihajj. Napok óta az esti 9 órás etetés után este 11 körül elalszik, és csak hajnal 4kor kel enni. Tudunk aludni:) A napközbenek kicsit nyűgösek a hasfájás miatt, tegnap megnézte őt a doki, mert napok óta 180ml-eket eszik egyszerre, aztánmeg jön a sírás/üvöltés. Úgyhogy napközben többször kell, és kevesebbet etetnem. Nem mondom, kicsit drámázik hogy csak 130-140et kap a 180 helyett, viszont tegnap óta kajálás után beszunyókál ha kap egy cumit a szájába, és azt még szivja egy kicsit, de 5 perc után kiköpi és alszik tovább:) 180nál meg napi 4szer evett csak viszont láthatóan megterhelte a pocakot, mert síráson és üvöltésen kivül napokig nem volt más...
Nálatok alakul valamilyen rendszer? Mert nálunk az este és éjszaka kivételével napközben semmi rendszer nincs...:(
Nagyon édesek a fotók! :) 60 cm és 4500 gr? Hú, akkor Hanna futkoshatna Szabi hóna alatt... :) Mi tegnap 3910 gr és 54 cm voltunk... :)
A tegnap esténk nagyon jó volt, 21-kor evett Hanna, nem volt hasfájás, sírás se volt, 21:30kor még vetett egy pillantást a zenélő-forgóra, aztán pedig édesen bealudt! 3-kor kelt fel enni, aztán meg 7:30kor. Annyira jó volt aludni, aludni...:))
Sziasztok!
Végre tettem fel képeket a naplómba. :))
Gratulálok,örülök,hogy jelentkeztél.Már be is írtalak benneteket a táblázatba.
Nekem is 2 óra alatt lett meg Gergő,és hát nekem is elég kemény volt az az idő.
Puszi nektek,jó babázást és ha van időd írj.
ja,és várjuk a képeket...