2010 januári babavárók (beszélgetés)
Mi is a Királyhágónál voltunk,remélem,egyről beszélünk,igaz Orsy?Ők is ott voltak.
Annyiból jó,hogy tényleg megnézik.
Sőt,megyek is,mert mind a két gyerek kidőlt!Hála az égnek...
Majd jövök...
Mit főztök ma?
Én minden nap kétségbe vagyok esve,mert nem tudom,mit főzzek!!!
Ma rántott sajtot álmodtam meg sült krumplival...Erre futotta,lassan hozzá is kéne látnom...
Arra a képre én is kíváncsi lennék!
Nekem meg nincs meg a kábelem,de megkeresem,addig éljek is!
Persze,nem minden baba egyforma,nem tudsz mindent megfogadni,amit mond.
Gratulálok a barátnődnek!!!:)
De legalább akkor kipihent vagy,hogyha éjszaka alszik.
Én lányom 3 hónaposan volt 6400 gramm és 63 cm.És nem mondtak rá semmit,csak hogy szépen gömbölyödik.(szopik)Úgyhogy szerintem sem sok Fanninak ez a súly.
Remélem,minden rendben lesz az uh-n.Hova mész vele?
Nem lehet,hogy a foga jön és azért nyűgösebb?Vagy lehet,hozzá kellene már táplálnod és megnyugodna.
Hát nem egyszerű nekem sem a 2 gyerekkel,főleg,mert fiam nagyon rossz lett.Ha Hanna nem lenne ilyen nyugodt baba,nem tudom,mit csinálnék...
Én csak akkor tudok főzni,amikor fiam elalszik.
Fel a fejjel,minél nagyobb egy baba,annál jobban el lesz magával és a játékokkal.Legalábbis nálunk így volt...:)
Szia!
Mi egy napon szültünk és Szabi most kb 6.5 kg. És teljesen arányos nem kövér. Szerintem a 6060 abszolút nem sok. Tudsz feltenni képet? Kíváncsi vagyok mekkora a 8 órával idősebb kiscsaj. :)))))
szia!
köszönjük jól vagyunk:) Fanni az éjszakát végig alussza -kopp-kopp- nappal viszont nem sokat alszik így sok mindenre nappal nincs időm,ezért csak néha tudok ide nézni és olvasgatni, hogy kivel mi van. ráadásul egyedül nagyon nincs is el, bár próbálgatom, hogy nélkülem is el legyen néha mert a védőnő azt mondta muszáj, hogy egyedül is feltalálja kicsit magát. 3 és 1/2 hónaposan 6060 gramm és 62 cm volt. állítólag ez sok neki, bár azt mondták nem kóros. holnap megyünk hasi uh-ra, mert néha evés közben sír, de nem tudom kitalálni, hogy mi a baja, olyankor a vizet elfogadja issza, próbálom megint a tápszert akkor sír és ezt játsszuk, mire nagy nehezen megnyugszik:( nem is tudom, hogy akinek van 1 kicsit nagyobb gyereke, hogyan oldja meg a dolgokat...veletek?
Mi van csajok?Eltűntetek!
Hanna 3 napja eléggé nyáladzik!Biztos a foga.Bár jó lenne ha csak 1-2 hónap múlva bújna ki neki.Legalább nem harapná le a bimbómat.:)
Tegnap egész nap aludt.Féltem,mi lesz éjszaka,de 11-től fél 4-ig aludt utána meg fél 9-ig.
Szia mia!
Jól vagytok?Kislányod mekkora már?
Jujj most beszéltem a csecsemő uszit tartó nővel! 13-án megkapjuk az oltást és mehetünk uszizni!!!
Állítólag előfeltétele a 3. havi oltás a csecsemő úszásnak...
Hajni nálatok hogy volt?
Jóreggelt:) Csajok! Átaludtuk az éjszakát!!!:) 9-kor már durmolt a kis Kópé, és reggel 7 után ébredezett:) Persze Apával a hirtelen jött sok alvástól már fél 7től azt figyeltük mikor ébred már:)
Tudtam én hogy nem az éhség kelti Mátét már:)
Most reggelizteti Apa, de még mindig nem túl éhes, remélem előbb utóbb addig alszik amig éhes nem lesz:)