2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Denny:boldog hófordulót!:)
Ma egész nap főztem,már kivagyok és még takarítani is kéne.:(
Hanna elég nyűgös ma,szerintem a pocija fáj neki!Vagy már a foga lenen?Még nem látok semmit rajta,hogy készülődne is bármi kibújni!:)
Azt hiszem én is hagyom a felháborodásomat a fenébe a dentinox géllel kapcsolatban. Reggeli óta nyűglődött Máté, semmi nem volt jó, bekentem neki, azóta nyugi van...
Remélem nem csak 20 percig hat:)
Csajok!
Kopaszi-gát! Gyönyörűen parkosított, hatalmas terület!!! Ma voltunk itt barátainkkal sétálni, kávézni, fagyizni, elállt a lélegzetem is, hogy nálunk is van ilyen gyönyörű park. Fűre lépni szabad:) táblák vannak. Játszótér is, minden! Szuper!
Ha valakinek sétálhatnékja van, vagy a szabadban akartok tölteni egy napot, ajánlom nagyon!!
Sőt, akár a találkozót is megejthetnénk itt, bár nem tudom kinek mennyire van messze/közel.
Lágymányosi híd, budai hídfő...
nálunk nem vált be a dologel, most dentinox gélre váltottunk,ami nem tudom h jó-e..nem zsibbaszt az annyira szerintem.. illetve homeós bogyót adtam neki vizben feloldva,
fog még mindig nincs, viszont nagyon folyik a nyála a picimnek:( szenved tőle, már kb 3 hete 2szer kelünk éjszaka...de nem sír, csak jól bakajál, vagy csak csócsálja a cicim, aztán alszik vissza
Szia!
Gengigel mellett a Dentinox gél (az oldat nem!) az ami használ bármit is. Ez a lidocain-os, viszont ezt napi max 3szor lehet. És nem kell feliratni, kapható recept nélkül is.
Sziasztok!
Ki mit használ fogzásra? Ami bevált, ami nem(gondolok itt a nagyon zsibbasztósra), minden érdekelne. Lehet ezeket recept nélkül kapni vagy fel kell íratni??? nem örülnék ha vissza kéne menni ezért a dokihoz, elegem van belőle. Napok óta hisztis, de ma nagyon, semmi nem jó neki úgyhogy valószínűleg most már őt is bántja a fogacska. Az ínye mint a kő. Úgy sajnálom szegénykét.
Hahó lányok!
Mindenkit kicsalogatott a jó idő a szabadba?
Ma volt Evelin évzárója és azt mondták hogy kb. 1 órás lesz erre 25 perc alatt lezavarták.Ráadásul nekünk még kazettás videokameránk van és sehol sem lehet kazettát kapni bele ezért csak 10 percet tudtunk felvenni a műsorból amit előadtak:(Délután lehet,hogy játszóterezünk egyet.
Sok sikert!Fuss helyettem is!:)Nekem is az a vágyam.Na majd egyszer!
Jó éjt!(a futás után)
Szia!
Jól eltűntél!
Remélem,jól vagytok!
Minket,hála az égnek,nem érint az ár!
Sziasztok Lanyok!! Remelem,mindenki jol van, hallom otthonrol az aggaszto hireket.... Bizom benne,hogy benneteket nem erint a sulyos helyzet...
Majd visszaolvaslak benneteket.
Holnap delelott baratnom kislanyanak sulijaba megyunk gyereknapi mulatsagra Mark babammal.
Jo ejt!
Nálunk fél 6-kor volt nagy zuhi!
De utána már jó idő volt.Ki is mentünk egy picit.