2010 januári babavárók (beszélgetés)
Én eddig a kis korkülönbségnek csak az előnyeit tapasztaltam bár voltak nehéz időszakok főleg a lányoknál mert köztük alig 2 év van és amikor a Hanna született még Evelin is kicsi volt,de átvészeltük.Áronnál már könnyebb volt mert ő majdnem 3 évvel fiatalabb a Hannánál és bár a Hanna elég féltékeny típus,de neki ott van a nővére is úgyhogy ők nagyon ügyesen lefoglalják magukat meg egymást.
Én éppen 29 múltam amikor Evelin született és nem voltam még 34 amikor Áron született,de 35 felett már én sem szülnék meg már nem is tervezünk több gyereket.Én ezt így végig agyaltam magamban annak idején,hogy 35 éves koromig szeretném letudni a 3 gyereket és hálát adok az égnek,hogy sikerült is összehoznunk a bandát:)))Meg már egyre nehezebbek is voltak a terhességek ahogy teltek az évek.
Örülök,hogy meg tudtalak,tudtunk győzni!:))
Úgyhogy HAJRÁÁÁ!:D
De jó hajrááá!
Nálunk apa félt az anyagiak miatt jobban,persze mert én voltam álmodozóbb,ő meg a földön járó....:))
Mondjuk nekünk nagy segítség volt hogy fiúruhákat kapunk folyamatosan,alig vettünk valamit.Kacat meg van bőven.:)
Na, csak meg leszel győzva mihamarabb. Arról meg már nem is beszélve, hogy ha meglesz a tesó is, akkor vissza tudsze menni dolgozni, és nem kell mégegyszer attól tartani, mit fognak szólni ha kiesek megint a melóból, visszavesznek e egyáltalán.Akkor inkább egyben letudni a kettőt, és úgy visszamenni dolgozni.
Én már megküldtem a gólyát neked!
Drukkolok Krisza,en is!!
Orsy,ugy orulok nektek!! Szamolj majd be am az allapotodrol folyamatosan! :)
Hat,igazatok van az anyagiakkal kapcsolatban,csajok...
De szerintem a mi helyzetunkben nem sokan vallalnanak ujabb babat, sot meg egyet sem...:(
De majd kitalalunk valamit.
Es Marknak is olyan csudijoo kis elete van. Nem vesz eszre semmit a helyzetunkbol, es szerintem sokaig meg nem is fog, mire nagyobb lesz,addigra meg tele leszunk penzzel, :) csak meg kell talalnunk a modjat..:)
(orok almodozo vagyok,igen.)
:)
Addig meg miert ne oszthatnank meg ezt a kicsit,amink van, tobb gyermek kozott??
Egyre inkabb afele hajlok,hogy hamarosan tesoprojekt :)
Marti,megbeszeltetek a ferjeddel vegulis a tesotemat?
Az en olemben kell,hogy uljon ,2 eves korig. Es kapunk egy kulon ovet,amit az enyemre kell racsatlakoztatni.
De altalaban probalok ugy helyet foglalni,hogy maradjon mellettem ures szek,es mikor mar nem kell bekotni magunkat,at szoktam rakni oda Markot.
Nem lenne egyszeru majd` 3 oran keresztul tartogatni Markot :)
Milyen ügyes utazásnál akkor.:))
Ő miben ül a repcsin?Hogy van ekötve?
Tegnap rendeltem uj autosulest, mert az elsot mar boven kinotte Mark :)
Kuldjuk majd haza anyueknak (ha ok meg nem vettek..mert kinezem beloluk,hogy meglepnek minket..), hogy mar bent legyen az autoban,mikor jonnek fel ertunk a repterre.
Jajj de varom.
Bar meg nem tudom,mikor megyunk.
Igen,Marti,jo gyerek Mark...viszonylag.
(sokszor fogalmam sincs,mit csinaljak vele, annyira rosszcsont tud lenni!!!! :) Es eleg hisztis, amikor faradt vagy valami nem sokerul neki, vagy valamit nem engedunk meg,amit nagyon szeretne csinalni,pl.csapkodni a laptop billentyuit..:) na,akkor vege a vilagnak!! Akarata Az Van!.)
De alapjaban veve jo gyerek.
Csak az utazasnal nalunk nem is azzal van gond,hogy nem viselkedik jol Mark (jajj de nagyon edes volt eddig minden repulouton,meg tudtam volna zabalni, mintha csak tudta volna,hogy nem szabad tovabb neheziteni anya dolgat <3 kis szivecskem.) ,hanem a korulmenyekkel: hogy egyedul utazom vele,es nincs segitseg,egyedul kell cipelnem a csomagokat,a gyereket, eloszednem az utlevelet,felpakolni a borondot a szalagra, osszecsukni a babakocsit, felmaszni a repulo lepcsojen tele kezzel,helyet foglalni,(huu,es nagyon bunkok am az utasok,a legtobben inkabb attaposnanak rajtam gyerekestul,minthogy segitsenek,vagy elore engedjenek), lefoglalni a gyereket ket es fel oran keresztul... na szoval nagyon durva, es ha ezt ket gyerekre figyelve kene tennem..., huhh,hat azt hiszem,ritkabban jarnek haza.. Nem mernem 4 havonta bevallalni.
Amugy mikor autozunk,Mark is elvan nagyon. Azzal nincs gond. Jokat alszik olyankor :)
Ugy latszik,mindenkinel jol telik a hetvege.. Alig irtatok ma.
Ezek szerint szep ido van otthon :)
Tovabbra is gondolkodtam sokat a teso teman, sok jo tanacsot adtatok, meg egyszer koszonom,lanyok.:)
Okinaanak igaza lehet, mi van,ha az 5eves Markom melle szulok,es ugy is nehez lesz?? Vagy ugy meg nehezebb??
Hat en ugy erzem, szeretnek kistesot Marknak minel elobb.
:)
Azt hiszem,igy dontottem.
Mar csak Szerelmemmel kell megbeszelnunk az anyagiakat. Hogy hogyan tovabb...
Legfokeppen attol fugg minden.
Persze,igazatok van,mikor irtatok,hogy nem az a lenyeg, tudom ,mire gondotatok, en is erre gondoltam,mikor bevallaltuk az elso gyereket.
De nemcsak arrol van szo, hogy tobb dolgot kell megvonnunk magunktol, hanem tudom,hogy a tavalyi ev nagyon nehez volt,sokszor a lakbert alig birtuk kinyogni, es a mai napig nem alltunk helyre, es nem tudom,nem lenne-e felelotlenseg bevallalni ilyen helyzetben,meg egy gyereket.
Most volt egy kis idom netezgetni, mert Mark most itthon alszik.
Merthogy mostanaban minden nap a babakocsiban aludt,amig setaltunk, szinte az egesz napot, vagy legalabb a delutant kint toltottuk az elmult par napban/hetben a szabadban,parkokban,jatszoteren,a varosban..stb.,mert szep idok voltak nagyon.
Ma meg olyan hideg van,hogy a teli kabatomban faztam.
Pedig tegnap meg rovidujjuban maszkaltam.
Otthon is lehult?
Remelem,nektek jut meg a napsutesbol legalabb.
En is varom ide vissza! susson mar ki!!!
Holnapra nagy setat terveztunk.
Sziasztok, bakee,denny, remelem,nem lesz komolyabb kovetkezmeny.
Es ma hogy van Evelin? Dagadt meg a kis karja?
Hat ez hihhhetetlen!!! hogy mik megtortenhetnek! :(
úúú szegény....
Ez egy nem kötelező fizetős oltás?