2010 januári babavárók (beszélgetés)
sziasztok,remelem,jol vagytok,es a babyk is. Mi jol vagyunk,alig netezek,bocsi. Sok a program,es gyorsan mennek a napok.. Hamarosan megyek haza magyar hazankba,nagyon varja mar a csalad a kis Markot. Meg mindig nem bujt kk egy foga sem,pedig kinlodik regota. Ugyes az en oriasbabym,halad kuszva. Iszonyat nagyot nott megint,egy masfel evesre valo ruhakat veszek neki.
Ennnnyi az időőő?
Visszaolvastam mindent,nem voltam pár napja.......úúúhh.Én ilyenkor nem vagyok álmos,reggel meg mikor bejön Mona k.o. vagyok,ébredezek 10-ig!
Kitöltöttem a fejlődés görbét!Az én bébim úgy fejlődik hogy totál áthúzzta keresztben a sávot!!!!Először az alsó határon van,majd be a közepébe aztán kifele.....ennyi!!!!Sztem meg gyönyörűen fejlődik és nyugis baba!Már rájött a mászásra,tök gyorsan halad előre,csak lent van a hasa úgy evickél kézzel lábbal előre!Majd rájön mégjobban!
Márti!Az én lányom ha éjjel lázas volt,mindíg felkelt,mert nyügik olyankor,sztem nem alszanak csak úgy mert piszkálja azért őket!Majd a győgyszer után alszik be!Amúgy mikor még csak a Mona volt és még nem volt lázas nekem is totál ugyan ez igy pörgött az agyamban,mi van ha...?Meg még sokminden,aztán minden ment magától!Majd a másodiknál meglátod nem jár ilyesmin az agyad. :))
Pénteken volt a kis Monám 4 éves,jó kis bulija volt.Csak sokan vagyunk ilyenkor egy szobába és van vagy 40 fok!Úgy örült mindennek a drágám,mindig kérdezte az ajándékozásnál:Na még mit kapok?És még?Ja meg háta a torta.helló kitty-s tortát csináltam neki ami iszonyat finom volt és szuperul nézett ki!Mert ügyi vagyok!!!!:)))Majd képeket teszek fel iwiwre.Na lépek csicsikázni.
Nagyon helyes!!!!!!
Én is úgy állok hozzá,hogy minden rendben lesz holnap az ortopédián!!!!
Még nincs, de úgy döntöttem optimista vagyok. :)))
Ja. Olyan mint az enyém. :))) Mármint a függőség. :))
Meg van a Szabinak a személyije?
Köszönjük a gratulációkat! :)
Márti: Hát igen, ilyenkor le tud maradni az ember lánya, fórumok, naplók, kedvenc emberkék új képei, stb...De azért ne fogjátok vissza magatokat! Igyekszem én is majd benézni tesóméktól, vagy kávézóból, vagy valahonnan. Ez már függőség??? :))))
Gratulálok a fogacskához!
Mi utazunk ha a fennvaló is úgy akarja, csütörtökön és 28-án jövünk vissza. Már előre félek hogy mennyi naplóbejegyzés és fórumiromány fog születni ez idő alatt. Onnan nem valószínű hogy tudok majd jelentkezni. MAx beköszönök néha. :))
Gratula a fogacskákhoz!!!!!!
Jó nyaralást,és szép időt számotokra!!!!
Nálunk most kezd jön Bori alsó fogacskája!
Rétibaba:nagyon sok boldog szülinapot kívánunk számodra!!!
Szerintem teljesen rendben van ez a kajcsizás, mi is hasonlóképpen eszünk! Éjjel még mi is többször kelünk és nálunk is sokszor csak cicin megy a visszaalvás!
Nem tudom, hogy miért csinálhatják, de annak idején az én fiam is csikorgatta! Szerintem semmi jelentősége, nem lesz tőle semmi baja! :-)
Holnap elutazunk, hiányozni fogtok, de igyekszem majd néha jelentkezni! Szép hetet kívánok Nektek! Ki mikor utazik még valamerre?
Lányok! Kint van az 5. foga Hannának! :))
Áronnak még nincs foga,de a lányaim is csikorgatták a fogukat anno ami nekik nagyon tetszett engem meg a hideg rázott ki tőle és rájöttem ha nem szólok rájuk ezért akkor maguktól abbahagyják,de amikor rájuk szóltam akkor annál jobban csikorgatták úgyhogy egy idő után rájuk hagytam és nem foglalkoztam vele.De letörni biztos nem fog a foga emiatt.
Nekünk nincs nyakláncunk és szerintem nem is lesz, 2 foga van, de úgy kijött észre sem vettem.
Boldog hófordulót Márti! Mia!
szia!nekünk van láncunk,de szerintem szart se ér! nálunk is volt jó pár éjszaka amikor mi is óránként ébredtünk!!!nagyon gázos volt, de a lánc szerintem nem használt neki, és ki is vettem:D van 3 foga, jon 4. neki. és csak szopik, meg délbe főzeléket kap, uzsira gyümit...és nyugodt gyerek
Isten éltessen sokáig Rétibaba!
Hanna is csikorgatja a fogait, engem meg ráz a hideg, nem bírom a fogcsikorgatást. Nekünk nincsen borostyánláncunk, és szerintem nem is lesz.
Szia! Máténak van borostyán nyaklánca, de nem tudok nyilatkozni, hogy hatásos-e, mert még egy darab fogunk sincs:D
Viszont az biztos, hogy nagyon nyugis gyerek...:)
Valamelyikőtök babájának van borostyán nyaklánca? hannám nagyon sokat csikorgatja a fogait, attól félek nehogy letörjön belőle neki :) csinálja még ezt valamelyik bébi? nem tudom miért csinálhatja, talán jó az ínyének?
Nekünk az 5. már majdnem kint van, korán kezdtük, 3.5 hónaposan már kint volt az első fogunk. Szerintem valahol készülődik a 6. is, mert folyton rág mindent Hanna. Mi éjszaka aludtunk eddig, napközben van néha nagyon hirtelen sírás, ami szerintem a fogaitól lehet.
Nálunk még 6-7szer eszik Áron attól függ hogy hányszor ébred éjszaka és csak szopik ill. ebédre főzeléket kap+szopi uzsira meg gyümölcs és este ha úgy érzem hogy kicsit kevesebb a tejcsi akkor kap tejpépet+szopi.Én még nem próbálkozok a darabos étellel mert így is nehéz belé imádkoznom a főzeléket.
igen jártam! :) meg mi már egy másik fórumon is taliztunk! :)
További ajánlott fórumok: