2010 januári babavárók (beszélgetés)
Tőlem ez a szomszédból kérek dolog nagyon távol áll.:S Amúgy biztos lenne, rendesek a szomszédok.
Átérzem a helyzetet! Én is jártam már így! Gondolatban küldök egyet!
Nincs olyan szomszédod akitől tudsz kérni?
Csajok kááááávvééééééét!!!!!!!!
Tegnap voltam vásárolni és én hülye elfelejtettem venni és most nincs egy korty kááávéééé. ÁÁÁÁÁ És el sem tudok menni mert szakad az eső. :((((
Boldog hófordulót mindenkinek!(PRESIKE,DANIKA,HAMI)
Vica Isten éltessen nagyon sokáig és jobbulást nektek!
Jobbulást, gyógypuszikat és sok-sok pozitív energiát Mind3ótóknak!!
Sztok.Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket,aranyosak vagytok.Lia is beteg lett sajna,én se javulok.Boldog hófordulót mindenkinek,ill.akinek aktuális:))Mégegyszer köszönök mindent.Most megyek pihenni amig a csajok alszanak.Szép napot nektek.:))
Mindenkinek boldog hófordulót!
Jóreggelt!
Vica, boldog szülinapot:)
Presike, danika Nektek pedig Boldog Hófordulót:))
Fél 5 óta nem bírok aludni, egyszerűen kirúgott az ágy:( Fiúk meg édesen durmolnak. Olyan leszek mint a mosogatórongy délutánra.
Vica én is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Ja és Hami81! Nektek is boldog hófordulót kívánunk!!!
Vica! Nagyon Boldog születésnapot kívánok Neked!!!! Már ma van. :))
Presike, Danika, Nektek meg nagyon boldog 9. hónapot!!!!
ma napközben nem voltam itthon, így most olvastam vissza. Jobbulást Korinának és Vicának, gratula Dennyéknek az éjszakához, a kevésbé szerencsés "sorstársaknak(pl. Daffodil, Mia, Monyeszka) kitartást. Én abban reménykedem, hogy hátha az elmúlt éjszakák után a mai kicsit jobb lesz.
Kicsit bekukkantok.Korina belázasodott,itt volt a dokinő,irt gyógyszert.Lia egyenlőre jól van,Korina sokat alszik.Én nehezen birom,alig élek.Iszonyuan érzem magam.:(Remélem holnapra jobban leszek,hisz nem lehet betegen ünnepelni;)))
Khm...Megnyitottam a titkos naplót...
Gratula!Mi is jól aludtunk!:))
Mi vasárnap este Republic koncertre mennénk csak túl korán lesz fél 8-kor és akkor még javában fürdetek meg etetek+altatok így lehet hogy lekéssük az elejét vagy el sem jutunk a koncertre:(
Nálunk ma csoda történt:)))Áron átaludta az éjszakát:)))Születése óta másodszor.Meg szerintem a közeljövőben nem is lesz több ilyen alkalom:(
Amúgy általában 2-szer szokott kelni,de szopi alatt vissza is alszik az esetek többségében.
Akkor meg vagyok nyugodva mert nekem sem jött még meg és már azon gondolkodtam hogy megkérdezem a dokimat,de akkor ez még belefér.Áron is sokszor szopik még ezért nem is idegeskedtem emiatt.
Illetve érezzétek jól magatokat!
(ma nem fog az agyam......)
Hát akkor jó mulatást nektek!
Ma este 9-kor R-go koncert lesz a szüretin, azon filózunk a párommal, hogy ki menjünk e! Nagyszülő nálunk nincs aki vigyázna a gyerkőcökre úgyhogy azt beszéltük, hogy ha jó idő lesz, kipróbálkozunk! Boti rajtam kenguruba, Olcsi babakocsiba és hajrá, legfeljebb ha nem megy a dolog hazajövünk! Rég voltam már bárhol, jól esne!
Ilyen napok nálam is vannak! Akkor én is inkább mellőzök minden olyan tevékenységet amivel kárt tudok tenni másokban vagy magamban!
Igen, bennem is merültek és merülnek fel kérdések! Sokszor én sem értem mit miért van! De hát ez van! Örök bizonytalansággal jár az anyaság! :D
Csajok!Én ma nagyon béna vagyok!Mindent elejtek,de komolyan,húgom itt röhög rajtam!Nem tudom,mi van velem!És 2-szer át kell gondoljam,hová is nyúlok,amikor írok,mert nem fog az agyam!:(
És most kijavítom a szövegemet...:D Van mit...
Gondolom a frontok és a fogzás miatt borulhat fel.De azt írja is,hogy nem az a fontos,hogy na 1 óra,irány enni,hanem a cselekvések történjenek egymás után.
Amúgy fiamnál sem egyformák a napok és 3 éves elmúlt.Úgy nagyjából történnek a dolgok egymás után.Főleg ha most jön az ovi,akkor borulunk mindenféleképpen.Hanna is és mi is!:D
nem is néztem eddig, hogy itt is vannak a hirdetések, és hogy lehet hirdetni is.legalább meghirdettem a mellszívómat:)
Jó a cikk nagyon, bár tudnék kérdéseket feltenni az írójának, pl ha 100%osan kialakult szinte percre pontos napirendünk és ritmusunk van hetek óta akkor mitől borul fel hirtelen?
csatlakozom:( mi is többször keltünk éjjel:( akkor ez tényleg biztos front.
gratula! várjuk a fejleményeket!!
További ajánlott fórumok: