2010 januári babavárók (beszélgetés)
Szabi jól van, ma már csak hőemelkedése van. És már rosszalkodik.
Ja nekem anyumék azt kívánták hogy Szabi olyan legyen amilyen én voltam, hogy visszakapjam amit én adtam nekik. :DDD Nem jött be. :)
Mi is hárman vagyunk és én voltam a legrosszabb. Babázni sosem szerettem és lány barátaim is csak gimiben lettek és a faluban ahol laktam ott is csak fiú barátaim voltak.
A fára mászás az ment nálam is. Az óvónénik azzal szórakoztak hogy felküldtek különböző méretű fákra, nem volt akadály előttem, de amúgy bármire képes voltam felmászni. :))
Ja és én is vertem az osztálytársaim. :))
Én mindig is jobban kedveltem a belevaló,rossz csajokat!Nem tudtam mit kezdeni a jaj,a körmöm mindjárt leszakad stílussal!Suliban is mindig 2 lány barátom volt,a többi meg fiú!3 iskolába jártam és mindenhol 2 lány barátom volt.Ez érdekes!
És hisztisek is a lányaid?Áronnál mi a helyzet?
Ezen jót nevettem!Hogy kidőlt a fa veled együtt!:D
Remélem,nem lett bajod!:)
Újságpapír evők vagyunk mi is!Mindent megenne,amit csak talál...Tegnap a bátyus pattogatott kukoricát evett és Hanna is megkínálta magát egy jó pár szemmel...Csak úgy kapkodtam kifelé!!!
Sajnos a fogzás miatt mi is többször kelünk éjszaka,ráadásul tiszta takony is!Míg ki nem bújnak rendesen a fogak,addig nem biztos,hogy jobb lesz az alvás.
Mekkora most Marci?Darabos kajával hogy álltok?
Boldog hófordulót Viki!
És a többieknek is!
Sziasztok!
Na nekem sem kellett rosszaságért a szomszédba menni:)Rajtam is eltört 1-2 fakanál:(Meg a szüleim szerint nagyon rossz gyerek voltam bár én nem így emlékszem:)Én is nagyon fiús voltam és a mai napig a fiús játékokat szeretem,sohasem babáztam amiket kaptam babákat azt mind a húgomnak adtam oda ő meg most vissza mert neki fiai vannak és ők ugye nem babáznak viszont a lányaim meg nagy babásak.
Én is rosszcsont kiscsaj voltam, jobban szerettem a fiús játékokat, inkább fociztam mint babáztam, sokszor verekedtünk, és sokszor én nyertem! :-)
Egyszer felmásztunk bicikliről egy fára a haverommal, és eldőlt a bringa, aztán nem mertünk lemenni, este jöttek anyuék keresni minket! Meg volt egy olyan eset is, hogy felmásztam egy 2-3 méteres fára és kidőlt velem együtt!
Nekem is volt egy ilyen barbis korszakom.És már legalább 12 lehettem.
Nem tudom,jelenthet-e valamit...
Jó éjt!
Azért nálad is kezeket a paplan fölé!!!:DD