2010 januári babavárók (beszélgetés)
Presike, danika mi is boldog hófordulót kívánunk!
Rétibaba grat az újabb fogacskához! Nálunk továbbra sincs egy sem!
Jóreggelt!
Kint van a 4ik fogunk:))))
Én általában hentesnél veszem a húst, de még itt Pécelen nem volt időm kideríteni hogy hol van jó hentes. Tegnap meg Pomázra kellett mennünk, azért szaladtunk be budakalászon a corába vásárolni mert útba esett, és a kenyér ott a legjobb. (keresztvágásos rozskenyér - isteni)
Igy csak a csirkemellet rántottam ki, én vagyok combmániás a családban, én jártam pórul:(
Darálthúst én sem veszek sehol készen, hentesnél daráltatom, ha meg tatározunk, akkor meg pláne. Sok sz.rt eladnak darálva bélszínként drágán, pedig bélszint mégcsak véletlenül sem látott...
Pácolva húst venni meg ha kínoznának se... Unokahugom dolgozott tescoban, mesélte hogy a már lejárt húst pácolják be, mert úgy még el lehet adni.... na ettől isten őrizz!
Mondjuk én extra érzékeny vagyok a szagokra, kicsit is érzek valami nem odaillő szagot már hajítom is a kukába. Épp ezért nem veszünk védőgázas fóliás felvágottat sem, mert fóliaszagú - nekem büdös. Képtelen lennék megenni.
Én itthon szoktam ledarálni a húst!Csomó olyan dolgot raknak bele,ami nem bele való!:SS
Itthon letisztítom és ledarálom,így szívesebben odaadom a gyerekeknek is!
Én még soha nem vettem tálcásat,csak pácoltat!Az jó.
Most akkor mi lesz a kaja????:)
Szétöl az ideg!!! Tegnap vettünk csirke alsócombot a corában és büdös!!! Tudom én vagyok az idióta hogy megveszem a tálcás húst néha, nem kéne:((( Most kezdtem el lehúzni a bőrét de a gyomrom forgott, ki kellett dobjam a kukába:((
Hihetetlen hogy ilyen előfordulhat 2010ben:((((
Köszi:) Én csirkemellet meg combot rántok, meg sütök hozzá krumplit. Tejfölös uborkasalátával:)
Máténak meg szerintem megpróbálom ismét a sütőtököt, de készenlétbe állítom a spenótot is:D Lehet megcsinálom mindkettőt, max megvan holnapra is az ebédje:)
Laura1130!
Nagyon szép József babád!Mekkora szemei vannak!Gratulálok hozzá!:)
Szia!
Üdvözöllek közöttünk!
Mennyivel született a babád?
Jó hétvégét nektek is és jó vásárlást!:)
Én sertés pörit csinálok tarhonyával!(amiből nem igazán ehetek...)
Jó reggelt!
Teljesen normális,ha csak egy picit tudjátok lehúzni a fiúk fütykösét!Mai napig egy fél centis helyen le van tapadva nekünk,de mindig azt mondta a dokinő,hogy gyönyörű a kukija!:)
Én mindig is a fürdetésnél húzom le neki!Nem használok krémet sem.
Jóreggelt Mindenkinek!
Én tegnap este beájultam, nem is hallottam amikor Apa megjött, egyszer csak azt vettem észre, hogy már csicsikál mellettem:)
Márti, Neked jó tanulást mára, és mindenkinek kellemes hétvégét!!!
Én délelőtt főzöcskézek, délután ikeázunk, holnap pedig Anyukámék jönnek látogatóba, megnézik az új házat végre:)
Sziasztok!
Már itt sem vagyok, csak beköszöntem, jó hétvégét mindenkinek. Nekem holnap suli, de azért még nézünk egy filmet. :)