2010 januári babavárók (beszélgetés)
nekem se jött még meg..bár én szedem a cerazette-e és annak van ilyen mellékhatása
Na akkor lesz öröm ma este, végre itthon a teljes család,
Márk is szopizik még, reggel és este, napközben egyszer még fejek, azt vagy elfőzzük vagy megissza délután.
Még csak most jött meg novemerben először. Van még akinek mostanság vagy még nem is jött meg?
Lányok mikor lesz a decemberi fórumtali??jó lenne ha minél hamarabb kitalálnánk, mert mi tuti nem leszünk itt egész hónapban.
Olvasztok cukrot és ráöntöm villámgyorsan, aztán forró késsel "megrajzolom" a szeleteket.
Én azt ettem, amit kimérnek helyben, lehet, hogy ugyanolyan a kettő, amit Te írtál még nem vettem észre, majd megkeresem. Most a kimért akciós volt máig, 89 / db. Vettem is ma :-)
Na kiprószálom majd a krémet. kösssz.
Na ezt ecseteld nekem nagyon részletesen légyszíves hogy kell!Nem ismerek embert akinek sikerült és én szeretnék előrukkolni vele....he-he
Na Mona ilyen volt 9 hónapig,mignem bőgni hagytam!!!!Eldöntöttem hogy ezt a másodiknál nem óhajtom végigcsinálni!Mikot töbször ébredt éjjel,itattam tápit estére!!!
Kicsi fiam féltékeny a tesójára!Leültem a szőnyegre,Mona rámfeküdt,odabújt.Beni odajött és tolta el Mona fejét,nyüszített és Ő tette le a fejét a cicimre!!!!És ezt többször!Olyan édi volt!!!Azt hittem megrágom!Jót nevettünk!
csajok! valaki szoptat még rajtam kívül??
majdnem mindig..de ha ilyen sokszor kel fel..ami elő szokott fordulni sajnos... akkor teával is szoktam itatni, azt is elfogadja akkor, de ha csak párszor ébred akkor cici..van ugy h csak simizem de akkor csak kis ideig alszik visssza
És ha 15-ször kel fel,mind a 15-ször cici kell neki?
Isten nyugasztalja szegényt! :(
2 hónapja nem.Iszik,aztán cumi.
én is imádom... most volt az 50első randi a tv-ben, utánna vagy 10x meghallgattuk..jo altatós zenének is:D
szopik még a Hanna? és hogy altatod vissza? azért kérdem mert Nóri csak cicivel alszik el..
Hanna 3-szor kelt éjszaka,de ez is jól esett!Lehetne jobb is mondjuk.
Gergő is elvan egyedül,szerencsére.
Húha,már rég volt a bilire szoktatás...:)
2 éves volt előző májusban,addigra sikerült leszoktatni a nappali pelusról.Előtte kezdtem el nem sokkal,kb 1-2 hónappal.Mindig jött velem a Wc-re,én meg mutattam neki,hogy is kell végezni a dolgunkat.Már elég jó idő volt,sokat volt szabadon,sokszor be is pisilt,nem szidtam soha,csak megmutattam neki,hogy legközelebb a bilibe pisiljen.Kb. 5-10-20 percenként kérdeztem,kell-e pisilnie.Aztán sikerült neki...Volt öröm!Kakálni azonban még pelusba kakált,de nyáron már azt is sikerült bilibe.
Wc-re szülésem után sikerült rászokatnom,ha jól emlékszem...3 éves korára éjszakára sem kellett pelus,előtte jó pár napig üres volt a pelus és direkt nem engedtem,hogy sokat igyon alvás előtt,meg is pisiltettem előtte.Gumi lepedőt szerezzetek,jól jön!Még a nyáron is volt olyan,hogy bepisilt,de ez belefér.
Amúgy szól,ha pisil?Mert akkor könnyen le lehet szokatni róla.Amúgy van olyan gyerek,aki alig bilizik,egyből Wc.Ami nem is baj...:)
Amúgy nekem nincs hová vinnem Gergőt,Anyukám itt lakik,Anyósék meg elegen vannak amúgy is.És nem is bírnám ki!El tudom képzelni,mit érzel most!Ovi jövőre?
mi is drukkoltunk nektek! Gratulálunk!
Sziasztok csajok! Képzeljétek jöhetnek haza a fiúk, de még lesz dolgunk, majd ha lesz időm a naplómban ecsetelem. Köszi mindenkinek a gyógypuszikat és hogy gondoltatok ránk! :-)
Alig vártam hogy kávézzak erre nem magára borította? Kész, azt hittem végem lesz mire lefő a következő. Ja és amit törölgettem az sem volt semmi és persze őt is tetőtől talpig átöltöztetni. Kééész. Ő meg csak cuppogott. :)) Tiszta kávé mániás, állandóan ki akarja tépni a kezemből.
Nem jó, mert eddig egyszer sem kelt.
márti jó neked csak egyszer kelt..Nóri már 7kor ébredt,felkelt,járt.. és 11kor aludt el este..
voltunk ringatón:( katasztrófa(ld naplóm) hazafelé bealudt.
Szabi felkelt éjszaka, nem is tudom mikor volt ilyen, aztán nem akart az istennek sem vissza aludni, aztán magam mellé vettem de úgy sem, nem volt hiszti meg semmi csak ébren volt. Aztán csináltam neki 6,30kor kaját és az után végre vissza aludt, de legalább nyomtuk 10 utánig.
Ti amikor azt írjátok hogy pl 210 ml-t evett akkor az a kész kaja már vagy 210 ml víz és még utána jön a táp?
Én csak azzal csinálom a többi nem az igazi. Olyan lesz mint a tükör én nagyon szeretem.
nekünk nincs légzésfigyelőnk..bár ő mellettünk alszik az ágyában..vmikor meg köztünk
További ajánlott fórumok: