2010 januári babavárók (beszélgetés)
Édes kisfiam,utánozza a köhögést,nagyon komoly!!!!
Magyaráz magának a tükör előtt,babababa
Pelusozom oldalra fordítja a fejét és csak oda néz,ezt már napok óta.Tegnap odabújtam hozzá hogy te mit sasolsz innen?Hát az előszobafalon a tükörben nézi a tv-t,ami a szobában van!Kis szaros!!!
Nálunk is így van.De hát persze hogy odaadja mindet mert én rendezem a csekkeket,a bevásárlást,mindent.Ő csak megdolgozik érte reggeltől estig!Mit is rendezne meló után?Minden zárva!
Nekünk van havi szinten:lakáskassza,40 000,rezsi 60 000,babakötvény,2*5000,gyerektartás 14 000,tankolás volt 10 000körül!És csak utánna mentem boltba,ami sztem 1 hónapban 70 000körül van!Meg még ruha,csizma....áááávagy akármi másNem is kapunk ennyit sztem.Vagy pont ennyit ezért már a félrerakás necces.....
Most hogy kint van apa jobb a helyzet,legalább tartozás nagy részét rendeztük...de még van,anyósnak!!!Tőle tudunk kölcsönkérni,van egy kis rezsije+a bolt.Így én is tudnék félrerakni....
Ez a kérdés nekem is megfordult a fejemben!
Értem!!!Akit kivettek először,az kapta azt a nevet,amit először monstál,ésígy tovább.......!!!
:))
Miért kellett ennyi variávióra felkészülni,fiú-lány....uh nem látta hogy milyenek?
Mi talán jövő nyáron el tudunk menni nyaralni, mert a párom cége biztosít nyaralót belföldön olcsó pénzért! Megkérdeztem párom, állítólag 350ft/éj/fő, az nem sok, Balatonra megyünk, azt már nyáron mindkét gyerkőc tudja élvezni!
Amúgy anyagilag mi is a béka segge alatt vagyunk. A lakásra és az autóra fizetünk havi 91000-92000 forint törlesztőt, úgyhogy félretenni nem igen tudunk!
Nekünk is Suzink van, Ignis én nagyon szeretem, 2004-es évjáratú!
Mi nem megyünk nyaralni,nincs rá pénz,sajnos...:((
Pedig nem ártana a mindennapi életből kitörni egy kicsit!
Olyan drága minden!:((
Nyugi nem karcolódok meg:D
Amúgy meg tényleg nem leányálom az életünk, oké, aláírom, hogy megvan mindenünk, és nincs hiányunk semmiben, de az ami árán ezt elértük, az nem volt kellemes.
Nem véletlenül ment el a tejem is, amikor pedig szüksége lett volna rá Máténak:(
Tudom hogy kívülről úgy látszik, mintha fenékig tejfel lenne, de baromira nem az:(
Ritka spórolós fajta vagyok, de tényleg. Én szépen minden évben félreteszem a nyaralás árát, mintha elmennénk. Mint ahogy amióta terhes voltam, az első uh-tól, Máténak gyűjtöm a 200-asokat, gokart-ra majd neki.
Könyveléssel foglalkozunk, innen ered, hogy állandóan osztok-szorzok, hogy mikor mit hogy spóroljak ki:))
Én könyvelek is, és válságkezeléssel is foglalkozom. Amire az elmúlt másfél évben igen nagy szükség volt /sajnos/, de nekünk jövedelmező volt...
:)))))))))
De jó neked hogy a pénzt nem kell említened,hogy esetleg azért nem tudunk elmenni az exotikus nyaralásra mert nincs miből!::))))
Csak a mikor a gond!
Meg ne karcolódj ám!Mivel foglalkozik a cégetek?
Látom kocsi meg a nyaralás a téma. Nekünk kocsival szerencsére nincs bajunk, 2008-as a hondánk, csak attól vagyok rosszul, ha megnézem hogy az első két évben mennyit vesztett az árából:( Dehát ez minden új autó negatívuma sajnos.
Viszont ha előre tudjuk, hogy ilyen helyre fogunk költözni, én bizony valami 4kerék meghajtású terepjárót vettem volna, most azzal kicsit könnyebb lenne.
Viszont cégautó vásárlás előtt áll a cégünk, pont ma voltunk egy szalonban, flottakedvezmény ide vagy oda, nagyon minimális kedvezményt adnak:(
Apa autója is eladó sorba került, 2001-es wv sharan, viszont neki nagy autó kell a versenyek miatt, amibe a kerék garnitúrákat, szerszámokat, versenybenzint, stb tudja pakolni. Nem lesz egyszerű menet.
Igazán nyaralni viszont évek óta nem voltunk, hisz annyi volt a meló, hogy egyszerűen képtelenek voltunk akár 1 hétre is bezárni nyaranta. Viszont szerveződik február végére (ha vége van az éves bevallási időszaknak) egy elég húzós exotikus utazás olyan szinten, hogy a nagyobb (hisztisebb, problémások) ügyfelek is akkor mennek nyaralni, így akkor el tudnánk menni.
Viszont exotikus helyre az 5-6 óra átállás és 10-12 órás repülő út miatt Mátét biztos hogy nem vinném, itthonhagyni akár 1 hétre is meg nagyon-nagyon para. Nyáron esélytelen nyaralnunk, úgyhogy szerintem mi még pár évig nem nyaralunk:(:(
Nekünk egy 25 éves volvónk van!El sem mernék vele indulni,de most járt le a műszakija,már le sem mű.tuk!Javítani kéne meg a mű.,de úgy döntöttünk már nem költünk rá,inkább veszünk valamit,kombi kéne nekünk is nyaraláskor, a 3 gyerek+a mi cuccaink....:P
De hétköznap meg azzal parkolgassak...nemtom.
Opelt vagy skodát vennénk,de még kell félrerakni.Ami maga a csoda lenne mert ha nem lesz melója apának télen(építőipar)akkor elmegy ami van.....áááááá,lehet nem tudunk venni,max kölcsönkérjük valamelyik tesóét!
Mhhmm..Narancspart,Sassos.Átrobogóztunk a szomszéd faluba,az uta telálta egy birkecsorda,király volt,átvonultak éppen!
Gyönyörű az egész,voltak sokan gyerekkel,meg rengeteg nászutas...
Hajókirándulás a kék lagúnába!Hát az is gyönyörű volt...szoktuk apával emlegetni,nemrég mutattuk meg Monának a dvd-t.Szép hely,nyugis,tiszta.De bulzni is lehet.