2010 januári babavárók (beszélgetés)
Ja,még jó,hogy nekem így bejelentette,ciki lenne,ha ő ad valamit,én meg nem.
Hát sütésben nem vagyok jártas,de Anyukám már vett bejglit,mákosat,mi azt szeressük! :D
Ja,dehogynem lesz süti!KÓKUSZGOLYÓ!!!!!!!!!!!
Hát remélem engem nem akar semmivel meglepni, mert én nem készültem. :)
És sütik?
Én szerintem bejglit csinálok (csak dióst, mákost nem szeressük)meg kosárkák.
Takarítani itt is kellene még,csak most nehezebb minden,mert Gergőm is itthon van,de holnaptól Húgom is itthon lesz,és el is tudunk menni még vásárolni is.Hannát nem szívesen viszem,mert nem jól tűri,Gergő meg legalább nézelődik a játék soron...:)
Menü:
leves-vagy halászlé vagy húsleves
második-rántott halszelet és csirke krumplival,rizzsel,sajtmártással és tartárral
Szeretem a tipikus karácsonyi kajákat.
Pia is lesz ám!Összedobunk egy jégerre és még ki tudja,hogy mi lesz...:)
Ajándékok becsomagolva,még 2 dolgot kell vennem.
Apa bejelentette,hogy kinézett nekem valamit.Na puff!Úgy volt,hogy egymásnak nem veszünk semmit...Úgyhogy neki is vennem kell valamit.
Amúgy kész vagyok, mert vásárolni kellene, kajaféléket, még szaloncukor sincs, semmi nincs még, de legalább a fát már megvettük pénteken.
Nordmann 4e volt és plafonig érő lesz.
Nekem még kell takarítanom, de utolsó pillanatban kell elkövetnem, különben Szabi gondoskodik róla hogy úgy nézzen ki minden mintha nem csináltam volna semmit. Nálunk elvileg lazac lesz, bár még nem tudom milyen módon készítem el. Tavaly egy egész pulyka volt kisütve én idén is azt akartam, de apa halazni akar.
És ti?
Hahóóóó lányok!Hol vagytok?
Mindenki készül a karácsonyra?Meg van már minden?Mi lesz a karácsonyi menü?
Írjatok!
Sziasztok!
Gyerekek sajnos betegek,bár inkább csak nátha.
Voltunk dokinál,tiszta mindenük,Fenistil csepp+Nasivin.Vissza sem kell mennünk.
Csak azt sajnálom,hogy Gergőm lemaradt az ovis karácsonyról...:(Ma ment volna utoljára az idén.
sziasztok!
Máténak Boldog szülinapot!!!
Csajok mindenkinek mégegyszer köszönöm a szülinapi köszöntéseket!!
Rétibaba utólag Nektek is boldog szülinapot kívánok!!
Sziasztok!Gyorsan feljöttem még,hogy
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNJAK MÁTÉNAK!
(egész nap tettem-vettem-pakoltam)
Én örülök,hogy kiesett a Norbi,mert valljuk be,3-uk közül neki volt a leggyengébb hangja.Holnap lesz,ami lesz,mind a kettőt szeretem,de Nikolas jobb azért!
Hát én nagyon sajnáltam. :(( Ő igazán megérdemelte volna a nyereményt, mert a karrier már mindegyiküknél elindult. :(((
Így viszont Nicolas. :)
Sziasztok!
Egy pár kép és egy kis beszámoló a naplómban az első szülinapról:)