2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Terko! Most nálam se nagyon mutatta a baba magát szív ügyben. Nagyon nagyon sokára tudta csak a doki megnézni , pedig nagyon profi a doki.
Néha van hogy úgy fekszenek hogy nem hallani.
Terko! ne aggódj a baba biztos jól van csak most van bőven helye és nem nyom sehol.
Kitartás drága!!
Sziasztok csajok! Megjöttem:-DD
Íme baba adatai:
BPD: 5,61 cm
HC: 20,04 cm
AC: 18,41 cm
FL: 3,96 cm
Szépen fejlődik. Kiderült hogy most a múltkorival ellentétben bal oldalon van a feje job oldalon a lába és most hason fekszik. Ami azt jelenti hasával, arcával a belső felem felé.
Na ezt jól megmondtam. :-)
Viszont nem tetszik nagyon a dokinak hogy a laboreredményeimben nagyon alacsony a trombocyta számom. A következő laboromon megint megnézi változik-e.
Sziaztok Csajok!
olyan sok érdekességet írtok, alig győzöm olvasni!:-) Nekem még nem mozdult meg a baby de egész éjszaka alig aludtam, mert fájt jobboldalon lent a hasam. Hol találom meg ezt a táblázatot amiről írtok?
ne is rágd, ott van a baby és szépen dobog a szíve, csak egyszerűen nem jó helyen keresik.
Pussz megyek a doktornénimhez!!!
Igen, mondjuk, ha nem jó helyen hallgatózol akkor is lehet, hogy nem hallod a szívverést...
Van az a kis hallgatózós cucc, amivel otthon elvileg tudod hallgatni a szívverését, nemtom mennyibe kerül de mindegy is. Arra is azt mondják, hogy elvileg a kismama megnyugtatására van, de ugye ha hasonlóan a védőnőhöz nem találod meg otthon és épp paramamit játszol, az pöttyet se megnyugtató :)
Sziasztok Csajok!!
Ma nagyon termékeny napom van, most értem vissza a fogorvostól és 5-re megyek a nőgyógyászhoz... Halmozom az élvezeteket :)
Szerintem ez hülyeség, hogy korai a terhesség... már hetekkel ezelőtt lehet hallani a baba szívhangját! Béna a védőnő szerintem.
Szia Miccer! Remélem jó lesz így
Név: Bubuka27
Szülés dátuma: 2010.02.20
Hányadik: 1
Kórház: Szent István kórház
Orvos: Dr.Varsányi Hajnalka
Megjegyzés: Kisfiú: Hunor
Sziasztok!
A táblázathoz az orvos neve akihez jártok v. akinél szülni fogtok??
Sziasztok csajok!
Látom, úgy-ahogy azért mindenki jól van:)
Andi, én is a magnézium adag emelésével oldottam meg a problémát, pedig igyekszem nem túlhajszolni magam, és hétvégén is szinte pihentem, na jó meg egy kis takarítás is belekerült:)
Már éppen néztem, hogy majdnem egy hosszú vonalzó méretűek a minik:)
Én is csak azt tudom elképzelni, hogy csinálják maguknak a helyet!
Christinee...kíváncsian várjuk a híreket, h mizu:)