Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Csajok, én ma töltöttem be a 20. hetet!!! Jupiii, félidő!!! :DDDD
De van olyan is, ha édeset kívánsz inkább akkor lány, ha savanyút, sósat, fűszereset fiú!
De ezt is megcáfolom! :(( Nórival abszolút nem kívántam édeset, most annál inkább! Igaz, mellette a fűszereset is.... :))) Most légy okos!! :DDD
A jobb oldal Nórinál nekem bejött! :))
Most még nem nyilatkozom, mert teljesen máshogy fekszik a babó, és sokat rugdos középen, ill. mindkét oldalon előfordul....
vagyis ha fiú akkor a bal oldalt!bocsi
De nem bírom már ki addig!!!!:(( Olyan hosszú idő még!!!
Ja és még valami azt mondják ha kislány akkor a jobb oldalon rugdos,ha fiú akkor jobb oldalt:)
Ez se igaz mi?:(
Chris, néztem ám a pocidat! Szépen gömbölyödsz! Ez már igazi kismamis poci! :DDD
Nyugi, hamarosan kiderül a picurkátok neme! Ilyen babonákból ne akarj messzemenő következtetéseket levonni, van akinél bejönnek, van akinél nem! Türelem!!! Bár tudom ilyenkor nincs sok... :DDDD
Ne legyél. A következő Uh-nál már biztosan kiderül.
Szia Bubuka! Jó hétvégét neked is!
Szia!
Kellemes hétvégét nektek!!!!!
Én már teljesen tanácstalan vagyok!!!!
Megyek haza Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét, vigyázzatok magatokra, majd lehet hétvégén benézek hozzátok.
Puszi!!!
Szerintem nem! Eleinte a miénk se mutatta meg és én is azt hittem hogy akkor biztos lány, de kiderült később hogy fiú.
:)) Ez jó! Bármelyik nemű baba lehet szégyenlős szerintem! :D
Ez számomra kb. olyan következtetés, mint a csúcsos has fiú, kerek has lány ... :))) Én nem hiszek ezekben!
Nekem Nórival is nagyon csúcsos hasam volt, most is, oldalra nem is nőtt semmi, csak előre. :)
És szerintetek az igaz ha takarja magát tuti kislány?
Megnéztem én is a picit is, ha marad öcsi, akkor nála bejött a kínai naptár :)
Hát akkor tényleg nem jött be mert ezek szerint lányom kéne legyen:-D
a fogantatás napján már betöltött életkort kell nézni...szóval úgy néz ki nálad se jött ez be :))
Hát én kétféleképpen néztem. Én augusztusi vagyok és ugye május elején fogant a baba. Vagyis ha az nézem hogy májusban a betöltött életkorommal milyen a baba akkor lány, ha azt nézem hogy idén mennyit töltök be akkor meg fiúra jön ki.
..és a kínai naptár szerint Nórinak fiúnak kellene lennie...az öcsit még nem néztem :))
A fiú-lány következtetéseket én megcáfolom!!!
Megnéztem, Nórival 0,90 lett az afp-m, most meg 1,01...Tehát az említett elmélet megdőlt nálunk :))
Ja, és a szexelős is! :))) Nóri még készülhetett a pé-m napján, de a kisöcsi csak előtte!!! :DDDD Legalábbis ha nem csapott be a szervezetem... :)
De ez már meg is bukott legalábbis nálam, mert nekem azt mondta, hogy lány... És kis tökös :)
Ezek szerint az sem mindig jön be...
Sziasztok!
Hú, jó sokat termeltetek két nap alatt!! :)))
Örülök, h mindenki jól van!
Ezek szerint tényleg így kell működnie a dolognak:)
És most is van a közelünkben egy ismi akinek lánya lesz nemsokára. Novemberre van kiírva és tuti lánya lesz.
Tavalyelőtt minden ismerősőmnél lány született. Legalább 3 lány született és az egyik ismim mondta is hogy a kismama tornán is a terhesek 80%-a lányt vár.
Szerintem vannak lányos meg fiús időszakok:-D
További ajánlott fórumok: