2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Többet nem szedek antibiotikumot az tuti! (Hacsak nem élet-halál kérdése) Ez a kettő éppen elég volt! Még sok is! Most veszek aloe gélt, hátha sikerül egy kicsit felturbózni az immunrendszerem.
Még mindig köhögök, sajnos, ezért még a terhesvitaminomat nem szedem, de ha elmúlik, akkor azt is folytatom.
mondjuk azt én se:) Kiságyat elvileg kapunk, de még nem tudom milyen... pelenkázó biztosan kell, babakocsi, hordozó, autós ülés....ÁÁÁÁ!!!!
Mondjuk babakocsit használtat veszünk, és találtam is egy boltot neten, ahol egész jók vannak. Persze imádom az ilyen nagyon modern, három kerekű csodákat, de horror áron vannak.
A vásárlással hogy álltok?
Én még mindig nem merek venni semmit... pedig lassacskán el kellene már kezdeni, mert egyszerre sok lesz.
Most is van értelme!!!
Pótolja az elvesztett bacikat.
Szia!
Köszi a választ:)
De még most is van értelme a Normaflore-nak, hogy már beszedtem az össz. antibiotikumot? Vagy közben kellett volna?
:-DDD
Rohanhatna jobban is:-D
Köszi jól vagyunk. Éppa jobb oldalamat rugja:-D
Mi hétfőn voltunk dokinál.
Szia! Köszi, vagyogatunk. Egyre ritkábban fájdogál a pocim, remélem ez jó jel! :) holnap megyek uh-ra, kíváncsian várom!
És ti jól vagytok?
Sziasztok lányok!
Úgy néz ki most végre van egy kis időm fórumozni:)
Mindenki jól van?
Christineee, most nézem, hogy megvan a név is:) A Bence nekem is naggggyon tetszik:)
Sziasztok!
Herbal, boldog névnapot és jó mozizást a 4D-re!
Andi, Normaflore-t ihatsz nyugodtan!
sziasztok! nekem gyomorégésre banánt javasoltak, és nem is volt olyan rossz:)
herbal drukka 4D-nek, hogy eleven legyen a baba.
Sajnos én utoljára szeptember elején láttam, már nagyon kíváncsi vagyok rá. de valahogy kibírom keddig...
BOLDOG NÉVANAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-DDD
Ez olyan minth a 4D névnapi ajándék lenne neked:-DDD BIztosan nagy élmény lesz!!
Herbal77!
Nincs mitől félni,nyugi túl fogod élni!
Nekem már van egy lányom és tudom,hogy nagyjából mire számíthatok a szülésnél.
Nem azt mondom ,hogy azért nem izgulok,de nekem sokat számított az,hogy anno ott volt velem a férjem.
Egyébként minden embernek más a fájdalom küszöbe.
Sok múlik azon is ,hogy mekkora a baba méretei.
Mondjuk én amiben reménykedem az az ,hogy remélem most sem lesz császár a vége.
Hiába nagyobb fájdalommal jár egy szülés ,rá pár órára már kutya bajom sem volt.
Míg a császárosoknak ugyan nem éreznek szülési fájdalmat ,de utána nekik még napokig-hetekig rosszabb azért.
Sziasztok!
Szia Christineee! Azt nem tudod véletlenül, hogy a normaflore-t kismamák szedhetik-e? Bár lehet, hogy megkérdezem a háziorvosom...
Szia! Nagyon gyorsan telik.... Mi vagyunk az első szülők, ha minden jól megy... :) ti majd csak utánunk... :) Félek is, nyugi. :)
Tegnap voltam terhesgondozáson, és kikönyörögtem egy UH-t, mondván, a mióma miatt, hogy nem nőtt-e, nem zavarja-e a terhességet, stb... NEM ZAVAR SEMMIT, HÁLA ISTENNEK, MÉG A SZŰLÉST SEM FOGJA... Megerősítettek, hogy kislány, amit már tudtunk. Baba saccolt (+/- 10%) súlya, 910gramm. Pont a korának megfelelő sméretekkel rendelkezik... Nem mutattak mindent, mert ez beutaló nélküli UH volt, de remélem ma mindent láthatunk, a kis puncisból... .)
Sziassztok! ma 4D!!! Alig várom!
Szombathelyen jó drága a 4D!
Nem irígylem azokat, akik ennyit fizetnek, azért, amit más olcsóbban kap meg, sokkal. .. :( de gondolom nem válogathattok...
BOLDOG NÉVNAPOT NEKEM!!!
Kinga! Nekem egy pohár tej mindig használ gyomorégésre....
Igaz eddig olyan nagyon durván még nem égett.
Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!
Én hétfőn megyek cukorterhelésre, előtte pénteken töltöm a 24. hetet. Tényleg dokija válogatja mikor küld el...
Chris, Krik, örülök, h minden rendben a babókkal! Csütörtökön én is megyek uh-ra, már várom! :)