2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Nyugi, biztosan nagyszerű anyuka leszel! Aztán lehet a párod is meggondolja majd magát, ha kezébe fogja a kis csöppséget :))
Ez így van! Mondjuk nekem eszembe se jutott, h abba feküdjön a babó séta alatt, én mint külön hordozó gondoltam rá :)
Sziasztok!
Hajini, tök jó a babakocsitok! Biztos szeretni fogja a picur, egyik kis barátnőnknek u.ilyen van, csak a 4kerekű változat, Nóri is szereti, mert rendszeresen használja, mert folyton cserélgetik a járműveiket :)))
És írtó helyes kismami vagy! Te tényleg csak a pocakodra híztál és nagyon jól áll!!! :D
szijja! a babaszoba.hun találtam:) 90000.ért vettük mindennel együtt. nagyon jól jártunk, spóroltunk kb 50-60ezret vele:)
Sziasztok!
Már csak két nap, és 4D!!! :) alig várom! Legszívesebben már most rohannék!!!:D
Szép jó reggelt csajok!
Hétvégén nem tudtam sajna jönni, mert festettük a minik szobáját, lassan de biztosan készül:)
Hajini, szuper a járgányotok:) Mennyiért sikerült hozzá jutnotok?? Én nagy dillemmában vagyok, mert ikres babakocsikból alig van megfelelő választék! Szinte nincs is olyan amit újszülöttkortól tudnánk végig használni! Na, de mindegy, még van rá időnk:)
Hogy vagytok többiek?? Mi am újra megyünk miniklesőbe:) a dokihoz, alig várom már!
Sikerült tenap tök olcsón hozzá jutnom ismét néhány lányos rucihoz:)De azért közben Zsomornak is keresgetek!
Már csak 11 nap a melóból és vége:) Vágom a centiket!
Mindenkinek szép napot!
sziasztok kismamik! ha esetleg érdekel valakit szoptatós párna, írjon egy privit nekem
tettem fel a babkocsiról meg a pocimról képet a babanaplómba.. jó étvágyat csajok, megyek kajcizni
biztosan jó anya leszel, ezen ne agyalj... :)
helló, a bébihordozó az nem elég, mert ott nem tud vízszintesen feküdni a baba, és az nem jó hosszútávon a gerincének!
Igen,első,én szeretném ha lenne tesója,de a párom nem:(majd meglátjuk...így is azon aggódok,vajon neki jó anyja leszek-e?remélem venni fogom az akadályokat:)
Szia! Úgy látom egykorúak vagyunk... :) Első babád? Ti szeretnétek még?
Szerintem ez nem az évszaktól függ, hanem, h kinek melyik típus jön be jobban, melyiket érzi praktikusabbnak, hogy fogtok többnyire közlekedni... A mózeskosaras olyan szempontból jobb talán, h a babakocsiból azzal együtt könnyedén kikapod a babót és viszed magaddal, nem kell átpakolgatni a hordozóba...
Nyugi, nekem is nő ezerrel minden testrészem! :(
:) Igen, Nóri már most kész nő! :D
Szeretném megtudni,hogy aki tavaszal fog szülni annak milyen babakocsit érdemes venni-e,itt nem a márkára gondolok hanem,hogy mozeskosár legyen hozzá vagy már elég a bébihordozo?
Hűű,de jó...én még nem mertem semmit megvenni,mert a család annyira babonás,hogy decemberig nem engednek semmit vásárolni:))jó,mi??akkor meg majd mehetek jóóó nagy pocakkla:D
sziasztok! megvan a babakocsim:)tegnap elhoztuk, azóta bele vok szerelmesedve. vettem mellszívót, meg cumimelegítőt. most épp nappalit rendezzük át...
Jó reggelt csajok!
Persze nekem is mindegy, hogy fiú vagy lány csak tényleg egészséges legyen! De mégis jó lenne tudni.
Szép napot mindenkinek:))hogy aludtatok?
Megértelek, én is végül ezért mentem bele, hogy megtudjuk a nemét. Teljesen más így beszélni hozzá/róla, mint úgy, hogy "a baba". De biztos Ti is hamarosan megtudjátok! :)
Nekem teljesen mindegy,csak egészséges legyen:))Csak valahogy szeretném már a nevén szólítani,amikor beszélek hozzá:)mert így csak babuci,babó,meg hasonló megszólításai vannak...
Nem hiszem, hogy túl lehet adagolni a Mg-ot, nekem Magne B6-ból kellett 5*2-t szednem, amikor görcsöltem. Persze jobb, ha utánanézel valahol.
Láttam sokat írtatok a vitaminokról, hát azzal én is bajban vagyok!! Mindenkei mást mond! Én eddig csak magnéziumot szedtem, de most nem tudom, szerintetek késő most elkezdeni szedni valamit?
Szerintem én vagyok a legfiatalabb, 22 hetes!!
Rajtam kívül, már tényleg mindenki tudja! Remélem a 24 hetes Uh-on megmutatja magát!
Sziasztok Csajok!!
Ne aggódj Mimzy én sem tudom még a nemét a babának, de mi is teljesen lányra készülünk!
Csajok! Magnézium-citrát port iszok, naponta 3-at, és mellette pihizek is, (szerintem) eleget!
Szió, nekem is szokott, ha megerőltetem magam vagy ha valami kicsit elnyomja (pl. egy óra vezetés után olyan, mintha valaki ráülne az alhasamra)nagyon nyom, néha kiver a veríték is úgy fáj...
Ha mész a dokidhoz, majd kérdezzed meg tőle is hogy mizu, meg tényleg magneB6-ot kell szedni, én most naponta 4-et szedek de lehet, hogy emelem az adagot...
Én tudom, hogy a napi 9-10 óra rohangálás meg az este 7-kor vacsifőzés/másnapi ebédfőzés tesz be neki, de majd dec. közepétől leeresztek februárig :)
Itt a hétvége, lustálkodj sokat és szedjed a magnéziumot (teis) :)
Sziasztok csajok!
Bentley gratulálok a kiscsajszihoz, lassan de biztosan javul az arány:)
Herbal, szerintem növeld a magneB6 bevitelt! Mennyit szedsz belőle?? Nekem is volt ilyen, és a pihitől meg a magnéziumtól minden rendben lesz!
Mi is hétfőn megyünk dokihoz:)
Suliban ültem egész nap, és csak úgy rugdalóztak a minik, úgy látszik ezt az ülő pozíciót nem szeretik, vagy már unják a tömény logisztikát:)
Na megyek szőnyeget venni, holnap kifestjük végre a szobát!
Jövök majd még!
pusz
Senki nem ér rá? Mostanában olyan sokat fájdogál a hasam alja... :( Majd kedden megyek dokihoz... Remélem semmi komoly. Jó lenne, ha "csak" a méhösszehúzódások lennének, de attól tartok nem az... :( Mikor fáj, eltart pár percig, de a pocim nem keményedik... Az törvényszerű, hogy keményednie is kell?
További ajánlott fórumok: