Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Februári babavárók fórum

2010 Februári babavárók (beszélgetés)

7159. c5eaed24b9 (válaszként erre: 7156. - Diuska666)
2009. dec. 2. 15:24
Sziasztok,igen nekem is 139/80 volt ugyhogy mérnem kell mindig!!
7158. diuska666 (válaszként erre: 7157. - Christineee)
2009. dec. 2. 15:24

Az nagyon magas!!!!

Mit mondott az orvos erre???

2009. dec. 2. 15:17
Én most voltam a körzetinél az ellenőr doki miatt. 145/89 volt a vérnyomásom. Még sose volt ilyen magas:-(((
7156. diuska666
2009. dec. 2. 15:16

Sziasztok!

Az előbb mértem 146/80as vérnyomást!!!!!Az előtt meg 140-et!Mit csináljak ilyenkor????Szedjem be a vérnyomáscsökkentőt és várjak????

2009. dec. 2. 15:12
Megjöttem 16 kg plusz van már nálam,végülis nekem azt mondták hogy ha küldenek levelet akkor van baj egy héten belül ha nincs baj nem küldenek,de ha akarok érdeklödni az sztk ban lehet,talán majd jövö héten telefonálok,vasat kell szednem mert alacsony,hát ennyi az oltásról annyit hogy én kicsit várok még!!
7154. Zani80
2009. dec. 2. 15:09

Ma "pezsgőt" bontunk, 2 hete, hogy beadattam a szurit, így biztonságban van az egész család.

Azért míg nem jár le a 2 hét a védettség kialakulásáig még vigyázzatok magatokra :)

2009. dec. 2. 14:50
Én is beadattam!Ma!
7152. Heni24
2009. dec. 2. 14:35

Sziasztok Kismamik! Nem tudtalak még visszaolvasni benneteket. Ma reggel hallgattuk a férjemmel a Kossuth rádiót, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy beadatjuk az oltást. Már túl is vagyok rajta. Nagyon elleneztem eddig, de nem játék. Én is úgy voltam vele, hogy észrevszem majd a jeleket, de ez egy sunyi betegség, és nem mindig lehet, sőt lappang, utána meg robbanásszerűen terjed. A nőgyógyászati Szakkollégium elnöke beszélt reggelt. Számomra nagyon meggyőző volt. Tegnap ugye meghalt egy 6 hónapos kismama. Azt is mondta, hogy 44 kismamából 8 meghal. Mi nem mertünk kockáztatni.

Na, az oltásról ennyit, megyek vissza pakolászni, csináljuk a pici szobáját. Később majd még leszek.

Puszi mindenkinek!!!

7151. 600ea84375 (válaszként erre: 7147. - C5eaed24b9)
2009. dec. 2. 14:26
Ha ma vették le, akkor leghamarabb pénteken lesz eredményed! Nekem csak kétszer vettek vért.... :S De lehet jobb is, mert a banya másodszorra nem találta a vénámat, és kézfejből vett... Hát szépen szétdurrantotta az eremet....
7150. kszisz
2009. dec. 2. 13:37

Sziasztok!

Látom megint oltás....Én is parázok nagyon, és ugye nekem ott van Nóri is....De vhogy úgy vagyok vele, h eddig akikről szóltak a hírek, h meghaltak, mindnek volt vmi egyéb baja is, és a kismamikról se tudni, h előtte mi zajlott le náluk....Másrészt, nem úgy fogok felkelni holnap, h súlyos tüdőgyulladásom van, hanem gondolom lázas leszek, köhögök, prüszkölök...és amint ezt észreveszem megyek a dokihoz gyógyszerért! Mert vhogy nem tudom elképzelni, h egy tüdőgyulladásnak ne legyen semmilyen előzménye. Csak oda kell magunkra figyelni. Én legalábbis most ezzel nyugtatom magam, mert vhogy félek az oltástól! :) Különben is, hetekkel ezelőtt meg mindenhol azt hangoztatták, h a kismamák ne oltassanak! Azóta se változott semmit az oltóanyag!

Na, de nem akarok indulatokat szítani és megbántani bárkit is, csak leírtam a véleményemet! Nehogy félreértsétek! Aki nyugodtabb az oltással szíve joga!!

7149. Cicus85
2009. dec. 2. 13:27

Bocsi csajok,de nem volt 2 napig netünk..

Hát én végül úgy döntöttem beadatom,már túl vagyok rajta,igaz csak 2 órája.

Igazából az adta meg adöntésemet,h az éjjel a másik kismamát megcsászározták a baba akkor már halott volt és a kismama reggelig bírta..Plussz 7kismama van még ezzel kórházban..

7148. Cicus85 (válaszként erre: 7147. - C5eaed24b9)
2009. dec. 2. 13:23
Én még akkor megtudtam...
2009. dec. 2. 12:51
Sziasztok megjöttem nem is volt olyan nagyon szar ez a cukorterhelés,kibirtam háromszor vettek vért,az eredményre azt mondta hogy majd küldenek egy levelet,ti mennyi idö után kaptátok meg??Most megyek a v.nö höz!
2009. dec. 2. 10:04
Sziasztok! A napokban kicsit el vagyok havazva,m rengeteg a dolgom, bár azért néha Grétikém közbeszól, jó lenne pihenni anya.... Olyankor muszáj leülnöm kicsit..... A medencém nekem nem szokott fájni, inkább a derekam, de kegyetlen módon..... Nekem azért elég nagy pocakom van már, bár ez is viszonyítás kérdése :) Én egy deka felesleg nélkül indultam neki a terhességnek, már majdnem 17 kiló plusznál tartok, és hol van még a vége.... Még van hátra 1 hónap és 31 nap.... Reméljük addig nem hízok már sokat :)
7145. hajini
2009. dec. 2. 09:31

Sziasztok csajok!

miccer, már nekem is fáj a medencém. nincs olyan nagy pocim, mint neked, de nődögél:)

Füge:4500ért vettem. nekem tök tetszik. kipróbáltad már? kúrálgasd magad!

krik remélem beadja a dokid, ha szeretnéd.

2009. dec. 2. 09:04
Mindegy csajok! Reméljük a legjobbak!!!:-)
7143. Christineee (válaszként erre: 7141. - Fügemag)
2009. dec. 2. 09:03

Szia!

Megértelek, és van benne igazság! Elég jól kifejlettek már a babáink ennyi idősen szerencsére. Remélhetőleg nagy bajuk már nem lehet.

De én úgy vagyok vele hogy egyrészt alig vagyok emberek között, másrészt két hét az oltás beadásától mire kialakul a védettség. Aztán azt is mondják hogy már mutálódik a vírus vagy ha a mutálódott vírus támad az ellen nem annyira véd az oltás. Ráadásul beszóltak olyat is hogy aki megkapta az oltást az is elkaphatja a vírust csak kisebb az esélye rá.

Nálunk egyedül anyám oltatta be a magát mindkettővel. És érdekes hogy az elmúlt időszakban egyedül ő volt lázas egy napra:-S

7142. Krik77
2009. dec. 2. 08:56

Jó reggelt csajok!

Alig aludtam az éjjel, és most eldöntöttem végre, hogy megyek és oltatok!

Mivel nem tudom kivédeni, hogy ne menjek emberek közé, így talán biztonságban érzem majd magam!

Hazudnék, ha azt mondom, hogy nem parázok tőle, de bízom benne, hogy elkerül a mellékhatás:)

Félek, és féltem a miniket is! A nőgyógyászom teljes mértékben ajánlotta, remélem a háziorvosom sem hajt el, mert ő első körben nem ajánlotta!

Nah, majd jövök ha végeztem!

pusz

7141. Fügemag
2009. dec. 2. 07:38

Sziasztok!!

Chris, én is ettől féltem, de a nődokim elmondta, h egy 32 hetes babával már nem tudsz olyat tenni, amitől sérült lesz...ő már "készen" van, egy szuritól nem lesz pl. mozgássérült.

Én azért is adatom be, mert ha szülés után kapom el véletlenül, akkor elkülönítem a lányomat?? Elköltözöm??

Sokat agyaltam, engem meg fog nyugtani.

Pusz, és szép napot nektek!!

7140. miccer
2009. dec. 1. 21:25

Sziasztok!

Nekem mostanában sokat fáj a medencém, tágul, gondolom. A hasam akkora, hogy már többen megkérdezték, hány napom van hátra a szülésig :) És néha fájdogál is, de különben jól vagyok.

Látom, az oltás is téma. Engem ma felhívott a barátnőm, mert aggódott, hogy nem vagyok-e beteg :S Én nem oltatok, nem merek és kész. nem kapom el, ezt szuggerálom, aztán majd csak bejön :)

2009. dec. 1. 20:24
Nekem a dokim azzal jött hogy sok éve mikor hasonló oltások voltak sok sérült gyerek született, ezért nem akar engem oltani. Hát nem tudom.
2009. dec. 1. 20:07
Jó éjt kismamik!
7137. d0999c4eba (válaszként erre: 7136. - Fügemag)
2009. dec. 1. 19:21
;)
7136. Fügemag
2009. dec. 1. 19:12

Kinga, köszi:D

Máris sokkal jobb:))))

7135. Fügemag
2009. dec. 1. 19:11

Bár most már jobb kedvem van picit, elmentünk bababoltozni, és vettünk kisfésűt (malackásat), + 1 anyák lapját, mert van benne kupon, amivel a fülhőmérő 4900,- a Brendonban.

hajini, te mennyiért vetted???

7134. d0999c4eba (válaszként erre: 7133. - Fügemag)
2009. dec. 1. 19:08

Tényleg kúráld ki magad!:)

Megnevetettél!Lecsatolod, és jössz te is!:)

Nem tudom leszarni, nincs saját élete, vagy miért ér rá mindig másokkal foglalkozni. És különben is, ha ennyire buta, akkor már tartsa legalább titokban. Irigykedik, erről szól az élete! Egyszer remélem vissza kap mindent, amit a családom ellen követett el!

Na, gyógyulj meg, mindjárt küldök neked valami!:)

7133. Fügemag
2009. dec. 1. 19:05

Sziasztok!!

Képzeljtétek, én ma oltattam volna, kivártam a sort, és a dokim mégsem adta be, mert a múló náthám miatt piros picit a torkom. Így nem szurizhatott:((((

pénteken délben kell visszamennem, addig sok sok C vitamin, + Septofort, vagy Tantum Verde.

Úgy elkeseredtem, még sírtam is...hogy nehogy majd pont most kapjam el..ilyenek...aggódós vagyok picit:D

Kinga, lecsatolom én is, és szétcsapunk köztük!

Utálom az ilyen szarakodó balf@sz rokonokat!

Tudom hogy nehéz, de próbáld meg lesz@rni őket...ne idegeskedj, azzal a bébinek is rosszat teszel!!!

Puszi nektek

2009. dec. 1. 18:53
Tiszteletben kell tartani mindenki döntését! Van akinek ez van akinek az az álláspontja. Biztosat úgy sem tud senki mondani.
7131. d0999c4eba (válaszként erre: 7130. - D90c077c72)
2009. dec. 1. 18:49
akkor is értesülnék róla! Pl a gyógyszertárakból, a háziorvostól, a szomszédtól, a védőnőtől!:D
7130. d90c077c72 (válaszként erre: 7129. - D0999c4eba)
2009. dec. 1. 18:37
ha nem lenne tv, újság, honnan tudnátok hogy oltatni kell? Nem fura, hogy csak az rtl klub kampányol?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook