2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Jó reggelt lányok!!
Viki, üdv a klubban!!
Chris, jól olvastam?? Néha felülésnél keményedik a pocakod??:DD Te ilyen fittness kismami vagy?:-P
Sztem én már egyet sem tudnék lenyomni...:(
Ti hogy álltok a hordozókendővel?? Szerintetek jó?
Mert nekem tetszik, de nem tudom, hogy mennyire használnám ki...
Ma nyit a karácsonyi vásár nálunk, már várom:DD
Márk beígért egy fini puncsot:)))
Én ma megyek oltatni, remélem már sikerül!!
hajini, jobban vagy?? Remélem tényleg csak nátha neked is!!
Szép napot nektek, pusz
Jó étvágyat ! És jó éjszakát ! én is lépek mert már kezd fájni a hátam itt :) Sziasztok Vigyázzatok magatokra
Jó éjt lányok! Petivel csináltunk pattogatott kukoricát, és együtt nézzük a Sanyit! Puszi! Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!
Ha noel 3-4 éves lesz, szeretnék kutyust!
Hát úgy van, hogy a nappaliba van beépítve a falba, és macerás kivenni, így olyan rendszer van benne, hogy évi egyszer van csak maga a víz tisztítva. De macera a sok szart adni nekik! De olyan kis szépek!
Mondjuk én a kutyát is fürdetem állandóan pedig nem lenne szabad ennyit de én ha egy pici szaga van szegénynek már mosom is :) hozzá teszem utál fürödni , de ha bent akar lenni akkor ezzel jár
Az is jó :) akkor van velük gondod is gondolom bőven :) nekem csak egy teknősöm volt egyszer de huuu amennyit tisztigatni kellett hogy ne legyen büdös :) mondjuk a halak nem annyira büdik biztos
Nekünk halaink vannak! 40db, akváriumban!:D
Nálunk az autóban a tükörhöz nem lehet semmit akasztani mondván zavarja a vezetésben.
De a hátsó oldalsó ablakban lóghat egy dobókocka ami egy búcsúból van:-D
Szia ! Akkor nektek is van kis kedvenc a háznál :) Nagyon kíváncsi leszek hogy fogja fogadni a picit :)És hogy fogják hívni a kisfiatokat ?
Peti nem híve az ilyeneknek! De ezt úgy képzeljétek el, hogy a kocsiban se lóghat autóillatosító! Mert megbontja a rendet! Kicsit beteges tudom!:)
A pasik már csak ilyenek, nem szeretik az ilyen karácsonyi díszítéseket! :)
én is, de leszakad a hátam..áá
és a kis szörny is rugdos:)
Imádom az illatát!:) Nyaminyam!
én ma mézeskalácsot sütöttem, nekem is karis hangulatom van már!tök várom...én gömböket is szoktam akasztani a lámpákra, tök jó, ahogy lógnak a mennyezetről:)
szia! üdv köztünk! nekem is van francibullym:) kis cocóm:) én ma töltöttem a 32. hetet:)és fiúcskánk lesz!
:) Akartam venni hósprait, amivel az ablakra lehet mintákat fújni, de Peti mondta, hogy meg ne lássa, mert olyan gagyi!:) Nekem bejött!Régen!Már ezer éve nem csináltam!Milyen kis finnyás az uram!
Szia Kinga! Biztosan jó lehet így a lakásba lépni:-D
nálunk ennyire még nincs karácsonyozás, mert még korainak tartom.
De azért próbálom magamat hangolni rá.
Bocsi én írtam el :-) Nem 26 hanem 36 héttől:-D
Lányok, ma feldíszítettem karácsonyi hangulatba a lakást! És mindenhova fenyőfa illatú teamécsest raktam! Olyan ünnepies a hangulat a házban! Jó belépni!:)
26??? nekem a doki azt mondta most kell menni a 34 és a 36 hét között
Nekem a védőnő azt mondta hogy a 26.héttől lesz NST.
Nálunk is első baba lesz:-D
A hasam csak ritkán keményedik ha használom a hasizmot. Pl felülés meg ilyenek.
mert a januári fórumon most mondták a csajok hogy az nst-n majd azt fogják figyelni hogy a keményedésre hogy reagál a pici de nekem még eddig nem keményedett sose . mondjuk még addig változhat mert majd a két ünnep között kell mennem először
Sziasztok ! nah akkor mi egyszerre leszünk anyukák :) Nekem első baba lesz, neked ? Nektek keményedik már a hasatok ?
Szia Viki!
Üdv köztünk és gratulálok a kiscsajhoz!
És ne aggódj mert vagyunk páran akik január végiek vagyunk:-D
Én pl január 28-ra vagyok kiírva. És most vagyok 32 hetes.
Én is 31. hetes múltam, üdv nálunk! Nekem kisfiam lesz!
Sziasztok ! Én pár napja regeltem :) Remélem nem gond ha csatlakozok hozzátok. Én ugyan január 31 re vagyok kiirva de a januári fórumba szinte mindenki előttem van 2 -3 héttel szóval már mindenki lassan utolsó heteit tölti pocakosan :)Én inkább hozzátok állok közelebb így január legvégén azaz nagyon remélem nem lesz semmi probláma hogy hamarabb kelljen mennünk . Eddig szerencsére minden simán ment :) Mi már voltunk 4 d 25 hetesen és akkor mutatta meg hogy kislány :) addig takargatta magát mindig :)Jelenleg 31 hetes vagyok szombaton kezdem a 32 :) ugy mennek a hetek, még nem rég tudtuk meg és már itt vagyunk a finisbe lassan :)
ügyik legyetek:) és VIVI mutasd meg a pofidat anyuéknak!!!
Mi már tegnap túl estünk rajta..Igaz éjszaka fájdogált 1 kicsit a kezem,de ma már semmi baj.
Először nekem is azt mondta,h nem adja be,aztán tegnap amikor hívtam h beadja e,akkor mondta,h induljak el,soron kívül fogad.
Abban igazuk van,ha nem adatod be és elkapod,akkor nagyobb lesz a baj.De ez mindenkinek a saját döntése!!!
17:00-ra megyünk 4D-re!!!!!Mi már megfürcsiztünk,lassan öltözködünk is,mire apa hazaér a csajok(én+Vivi) már készen legyenek..
Tegnap olyan aranyos volt apa:hozott virágot(cserepeset,h a kislánya is láthassa majd),mert tegnap volt az I. névnapja Vivinek!!!
Puppi:mi szurkoltunk egész nap,remélem sikerrel jártál..?!
Na de most elköszönök,mert megyek készülődni.Puszi
További ajánlott fórumok: