2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Haematológushoz kéne menni de arra már nem lesz időm:-(
Meglátom holnap reggel mi lesz a dokinál.
Ez így van..de ez így is van rendjén..
De a türelmetlenség címet én viszem el!!
Ha még az életben nem jártak az ill. APEH-nál,akkor nagyon egyszerű,fel kell hívni a tudakozót,elmondani szépen,hogy merre lakik pontosan és kérni egy címet és telefonszámot.Mindenképpen említse,hogy a területileg kirendelt APEH-é érdekli!!!
Azért vágom,mert az OEP "tesvérkéjénél",a KMREP (volt FPEP) dolgozom:)Igaz,nem ezen a területen kifejezetten,de azért a koszon kívül más is ragadt rám:)
Hát igen!!:D:D
Krisztáért úgy izgulok..de lehet csak akkor kapunk híreket ha már hazaengedik..szegénynek nem lehet majd könnyű az ikrekkel,de ott lesz majd biztos segítség..
Remélem a kis Noel is ma már rákap a cicire..
Ez így jó ahogy van..és köszönjük
Már csak azt kellene megtudnom neki,h melyik is az a területileg illetékes..arra nincs valami tipped,hogyan tudakolhatnánk meg??
Hallod..nagyon vágod ezt a témát
Hát a sorrendet úgyis a babák fogják eldönteni:-DD
Kivéve Krisztát mert neki az ikrek miatt a dokik döntik el.
A Tb-t,mint biztosítást,csak úgy tudja,ha a területileg illetékes APEH-ot felkeresi,és napi 150ft-ot befizet csekken(150*30nap) és akkor el kell,hogy lássák Tb-re,tehát ha khz-ba megy vizsgálatokra és nem magán alapon,mindent ingyen kell,hogy végezzenek.Viszont az is igaz,hogy ez semmiféle ellátásra,még tp-re sem jogosítja:(((Alanyi jogon max a GYES jár Neki,2 évig.Az meg egy nagy NULLA:(Abban nem vagyok biztos,de így talán még az egyszeri anyasági támogatástól is elesik:(Szóval mindenképpen min. 180 nap biztosításban eltöltött nap kellene...vagyis min. ennyi napot kéne munkában töltenie.
Nem tudom,hogy mennyire fogalmaztam ködösen,de bátran kérdezz,ha valami még felmerül,s ha tudok (tudunk) segítünk!!!!
Nekem ugye jan vége van megadva és nem változtattak rajta, de tényleg bármikor jöhet mert már nyílok,és egyik másik CTG-n már elég szép kiugrások voltak méhöszehúzódásra.
Ne aggódj nem vagy egyedül ezekkel a tünetekkel:-))