2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Hú, tényleg??? Akkor a képeiden azért látszik, h nagyon kijött neked a köldököd??? És fáj is?
Akkor tessék tudatosítani Milán babában, h ideje kibújni!!! Nektek végülis már bőven beleférne.... :)))
Nagynénikkel pedig nem foglalkozni!!!! :D
Sziasztok!
nekem éjjel mindig keményedik a pocim, fájáskáim is vannak:)
Füge, ne keseredj el, szemetek az emberek! nekem péntek nst, de valószínű utána kedden megyek, mert nem lesz hétfőn a dokim! akkor lehet, hogy találkozunk!! :) de én addigra szülni akarok már.
nagynéném tegnap annyira felhúzott, h csak na...
ja azt a múltkor elfelejtettem írni, hogy valószínű köldöksérvem van:( boldog vok!! :(
Igen, kaptam és abszolút nem veszélyes! A szülés napján már én se bírtam sokat enni, meg itthon többször is voltam WC-n, ennek ellenére mégis tudott mit kipucolni belőlem.... :)))
Szerintem cikibb lett volna a szülőágyat összekakálni... már bocs. :DDD
Nekem is nagyon sokat keményedik a hasam, és már fekve is, éjszaka is :((
Hú, akkor kitartás még hétfőig!!! Ezt a kettőt már biztosan megcsinálod, ha eddig bírtad! És biztosan Kristóf is okos kisfiú és tudja, h még picit bent kell maradnia!!!
Aztán utána jöhet végre a jól megérdemelt lazítás neked is!!! :))
Nekem egyébként írtó kemny néha aPocakom, de fájni olyankor nem fáj...
Máskor meg mensi szerű görcseim vannak...
Nst után a doki nem mondott semmit se, mivel nem a saját dokim volt ott, így nem tudom mutatott e fájáokat a gép, én nem értek a görbékhez...
Azok nekem is vannak bőven, ilyen nyilalás ill. szúrás szerű érzés a hüvelyemben.
Hol kisebbek hol nagyobbak.
Az alvás viszont már csak egy kínszenvedés.
Csak forgolódok,meg pisilni megyek vagy 4x.
Ill. egyre többször keményedik a hasam éjjelenként is.
Te anno kaptál beöntést a szülés előtt?
Mert én nem ,és viszolygok tőle nagyon.
Lizinél direkt nem nagyon mertem már enni előtte 1-2-nappal csak egy kis háztartási kekszet,meg gyümölcsöt.
Így akkor ezt meg is úsztam.
Wallmart!
Köszönöm a leveled, nagy örömet okoztál vele hogy hiányoltál. :) Vagyok közben ám, olvaslak mindig titeket, csak valahog az írásig nem jutok el, a vizsgaidőszak teljesen lefoglal.
Pénteken és hétfőn is megyek még, de nem tudom van e értelme, minden gondolatom a szülés körül forog, már a kérdéseket se fogom fel a vizsgákon.
Azért sikerednek, de már jó lenne ezen a kettőn is túlleni. Most már kezdem soknak érezni a dolgokat, de nyugtat a tudat hétfőn vége mindennek...
Remélem addig Kristóf sem akar kibújni, nagyon nem akaródzok Győrben szülni:)
Én keményedek nap mint nap, hétfőn túl estem az első nst-n is nem volt semmi különös.
Ma délelőtt voltam bemutatkozni a gyermekorvosunknak, nagyon szimpatikus volt.
Na jó majd lassan még irogatok, nem akartam ilyen hosszú lenni, megpróbálok a tanulás mellett kicsit a forumra is koncentrálni :)
Nekem mostanában "sajnos" nincs hányingerem. Sőt, túlságosan is jó az étvágyam. :)
Nekem olyan érzésem szokott lenni, h mindjárt kiesik belőlem vmi! :) A hüvelyemben hol erősebb, hol gyengébb kis nyillalások (ezt így kell írni??), olyankor alig bírok még állni is! Nórival csak az utsó két hétben éreztem ilyet...Meg a forgóim fájnak nagyon éjszakánként...
Nektek a hányinger mostanában nem kezdett el vissza térni?
Nekem egy pár napja olyan hányingereim vannak! Volt olyan nap alig maradt meg bennem valami.
Meg mértem itthon magamat és fogytam is 1kg-ot.
Illetve még közvetlen a comb csontomnál szoktam érezni ilyen zsibbadás szerűt ,vagy mintha nyomnák, feszítenék. Olyankor alig birok menni is.
A doki mondta,hogy ez attól lehet mert a baba feje ékelődik ,helyezkedik már befelé a medencémbe.
Ilyet ti szoktatok érezni?
Végül is igen, a 36.-37.- héttől már bármikor jöhetnek!
Nem minden esetben 40-hét az a bizonyos idő.
Én még nem tapasztaltam ilyet... A múltkor viszont miccer írta a naplójában, h milyen szája lett...:)
Mondjuk azért nálunk se sokat számít az időpont! Végülis mi is u.úgy megszülhetünk akár még ma is! :)
Hát igen ,csak rossz ez a bizonytalanság hogy akkor most mégis mikor!?
Hogy pár napon belül, vagy még azért lenne egy 2 és fél hetem.
Amit így észre vettem még magamon ,hogy a szám is kezd bedagadni!
Nektek nincs ilyen?
Cicus!
A Rossmanban most a héten akciós a melltartóbetét.
(Saját termékük.)
30db. van benne és 300 Ft,én is veszek belőle a héten.
Ez a tippelgetés jó! :)
Én azt bírom, hogy amikor megkérdik, hogy mikorra vagyok kiírva, akkor az a válasz, hogy én/tesóm/ anyukám/stb és itt képesek bárkit felhozni, hogy az is februárban született! Lehet, hogy egy napon születnek majd meg!
Én meg magamban: Jó és kit érdekel? :D :D
Ezt elhiszem! Tényleg nagyon idegesítő tud lenni, amikor ezekkel traktálnak! Már én is megkaptam az első jóslást,h mekkor lesz Barni és meddig marad bent... :S
Akkor nálatok meg amúgy is izgi tényleg, h mikor lesz a nagy nap! :)
Hát nem mondjuk nem is bánom,ha maradna még legalább egy, másfél hetet legalább.
Azért is számolta úgy a dokim mert az István kórházban a 32.heti ultrahangon nagyon nagy volt az ottani doktornő szerint Amira ,mind hosszra, mind pedig súlyra.
+ Az utolsó hónapban mikor menstruáltam áprilisban kétszer jött meg .Egyszer ápr. 4.-én és egyszer ápr.28.-án.
Ilyen nem szokott sűrűn történni velem,hogy egy hónapban kétszer is megjöjjön ( kb. 2-3 évente ha ez előfordul.),de akkor ez történt.
Szóval az is benne van a pakliban a dokim szerint,hogy az első mensi után már terhes lettem és a második úgy jelentkezett,hogy ott volt már a babó.
Állítólag létezik ilyen csak ritkán.
Aztán,hogy most ,hogy lesz ,hogy mikor jön esetleg mégis csak feb. 3.-körül csak nagy lesz éppen !?Még a jövő zenéje ,majd meg tudjuk.
De már tök idegesítő,hogy mindenki a házunkban a közértben a lányom sulijában azzal traktálnak,hogy TE még egyben vagy? Nem szültél még meg?
Meg mindenki tippelget a lenti közértes nénitől elkezdve a lányom osztályfőnökéig,hogy melyik lesz majd a nagy nap.
Egyébként aranyosak meg kedvesek ,csak már egy kicsit fárasztó néha ezeket hallgatni.
Te jól vagy?
Jó reggelt!
Megint jó szarul aludtam, hamar elzsibbad az oldalam és féjni kezd! És ez a kis Beus baba mit össze tud pörögni? Szimikém nem volt ennyire aktív!
Tegnap este nézegettem a pocim a tükör előtt, hát Szimivel szülés előtt volt ekkora!!! Doki szerint is nagy baba! Kíváncsi vagyok... PONTOSAN mához egy hónapra vagyok kiírva! Olyan jó! Az uccsó hónap! Próbálom kiélvezni, mivel több babát nem tervezünk már, de türelmetlen is vagyok! :))
Én a szüléssel kapcsolatban nem mondanám hogy félek, inkább izgulok, hogy mi hogy lesz. Nem merek tervezni, készülni...Sziminél is annyira természetes szülésre készültünk, voltunk szülésfelkészítőn apával együtt, ittam a málna levél teát és ha olvastam a császáros részt átlapoztam, hogy ez rám nem vonatkozik...ezért most csak várom, hogy lesz ami lesz....
Jó reggelt!
Ismét 1 fárasztó éjszakán vagyunk túl..
A héten nem úszom meg az ágynemű mosást az már biztos..az hagyján hogy alig aludtam vmit..de ami tej kifojt abból 1 hadsereg jóllakott volna..így ma még ki kell találnom vmi bomba biztos dolgot h ma éjjel ne járjak így..
Sula:a hasfogó izé az Chrisnek van.
Szilvi te még 2 in 1??
Krisztáról még semmi???
Jó reggelt!
Én ma megyek ctg-re. Aztán utána a dokimmal is találkozom egyet. Remélem minden rendben lesz. Nagyon szerettem volna úgy elmenni, hogy össze van pakolva cuccom, ha bármi gond van, de én érzem, hogy rendben kell legyen minden, és jöhetek haza!! :D Nem visz rá a lélek, hogy bepakoljak, az már annyira a szülés és én még szeretném ha min. két hetet Artúr kibírna bent!! :D
Kellemes napot MINDENKINEK!!
Krikről vmi hír?? Remélem jól vannak.
Hát igen nem egy leány álom a szülés!
De az tény és igaza van Kszisz-nek,hogy mindenkinek más és más a fájdalom küszöbe!
Én is parázok már rendesen,pedig már szültem egyszer igaz nyolc éve már annak.
De akkor is van bennem némi félsz!
Ráadásul mostanában egyre többször görcsölgetek ,keményedik a hasam és nyilal lent a méhszájamnál.
Nekem is új lesz majd ahogyan megindul mert a nagy lányom anno úgy lett megindítva mert be lázasodtam.