2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Lenne egy kérdésem,Lányok!
Létezik olyan,hogy valaki nem érzi,hogy elkezdett szivárogni a magzatvíz????Nincsenek fájásaim,és észre sem vettem,hogy folyna "valami"...nem véres..törvényszerű,hogy annak kell lennie?Milyen mennyiség,aminél már oda kell figyelni???Nekem kb. olyan fél tenyérnyi a folt...érdemes magam figyelni???Vagy ennek semmi köze magzatvízhez?????Semmi bepisilős érzésem nem volt,csak pisilésnél láttam,hogy ez folyásnak egy picit több....Nagyon várom a hozzászólásotokat!!!!!!
Sziasztok!!
Sula, remélem már a karodban tartod a kisfiad, és minden a legnagyobb rendben!!!:))
Nálam tegnap az nst elég intenzív fájásokat mutatott, reménykedtem, h már haza sem engednek:) aztán persze dehogynem, hétfőre hívtak vissza...
hajini, kitartás, ezek a jelek már tényleg a végét jelentik szerintem, hamarosan kibújik Milán!!
Addig rakj ki egy 1500-as puzzle-t, látod Sula amint végzett vele, ment szülni:)
Hú Bentley, a táblázat alapján egy pillanatra azt hittem, már te is:)
Na, megyek, vár a chillis bab, jövök még, pusz nektek!!
(itt ezer ágra süt a NAP!!!:))) )
Hú, a DVD-zés volt az elsők között, amire egyáltalán nem volt sose időnk mikor megszületett Szimi...teljesen leszoktam akkoriban a TV-zésről. ..
..mennem kell Szimihez, további szép napot mindenkinek!
szerintem dvd.zünk.
már minden gyilkos-lövődözős új filmet láttam,nem tudom mi lesz a mai nyerő:)
de legalább a kiskutyám most is itt van velem:)
Csajok,aki Auchanba járós,nem néztem meg minden áruházi listát net-en,de felénk amik vannak,mindegyikben van akciós babaújság,rengeteg pelus le van árazva,a Pampers-nek a legújabb "típusa" is 37ft/db,játékok,popsitörlők...stb:)Én is pont jókor említem,mikor ömlik a hó,de azért csak fognak utat takarítani:)
Hajni,csatlakozom Hozzád,már jó lenne,ha a csajszimat szeretgethetnénk itthon,ez a várakozás már az örömteliségen is túl van:)
nem tudok kötni :( pedig próbáltak tanítani...
szerencse délután már nem leszek egyedül.2kor jön a férjem:)
:D
Köss egy kis pulcsit a babádnak! :D :D
Viccet félre téve, teljesen megértelek, én is már baromira türelmetlen vagyok, pedig nekem itthon Szimi mellett mindig van mit csinálni és így gyorsabban megy az idő...
engem már megesz az unalom itthon :(
történjen már vmi!!!
Sula:nagyon szurkolunk!!Lehet ma megyek utánad!!!
Ha már babázol akkor nagy nagy gratula és sok tejcit!!!!
legyen igazad:) nagyon örülnék neki :)
már 2 napja meg kellene lennie ennek a kis "pocakgyilkosnak" :)
aki nem szül meg azon a napon, amikor a táblázatba van, annak már azt írja ki. még jó h nem irattam át az enyémet 31ről 28ra:)
Sziasztok!
Bentley: hogy-hogy az van írva a tálázatba, hogy már babázol?
És Chrisre is ez van írva, tudtok valamit? Megvan már a babája? Illetve hogy Puppi most szül??? Lemaradtam???
Sula: nagy-nagy drukk neked!! :)))
hajni: szerintem neked már nagyon közel a szülés, legalábbis minden jel erre mutat!! :)))
Nálunk óriási nagy a hó, és most is folyamatosan szakad!! Legalább 15-20 cm esett éjjel.
helló csajok!
megjöttem NST-ről, szép kis fájásaim vannak már, de nem rendszeresen
tegnap dél óta pisilések után jön a cuccos kifelé, véres trutyis vmi. és k..ra görcsölök közben. a szülésznő szerint tágul és puhul a méhszájam
Holnap ASK, már alig várom
ma délután megyek fodrászhoz (kikönyörögtem, h beférjek), h szép legyek, ha jön a baba
remélem veletek minden ok!
Sula: remélem már babázol.
Jó reggelt!!!
Pesten iszonyú nagy hó van!!!!:-)És csak szakad és szakad!!! Mindenkinek szép napot kívánok!!
Pussy!