2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok! Köszönöm a jeleket!!!
Lenne egy gyors kérdésem. Mi annak a vitaminnak a neve, amit szülés végén és után is kell szedni. Kálium vagy mi van benne, fogak és csontok miatt, hogy épek maradjanak. Valami V betüvel kezdődik... Valaki tudja esetleg???
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Most néztem az adatlapját.....
Ha megszült gratulálok neki!!!
Bevallom mindennap miatta léptem be a Hoxára.....
Még elérzékenyültem hirtelen......
Na már ki is jött a könnyem, pedig személyesen nem ismerem őt...
Minden anyukának gratulálok!!!!
A tegnap néztem pár videót szülésekről.....minden tiszteletem a nőké...../én még nem szültem, de az este ahogy néztem a szülés folyamatát...nem semmi.....nagyon meg is ijedtem....
GRATULÁLOK ÉS TOVÁBBRA IS SZORÍTOK.....MINDEN KISMAMÁNAK!!!!
TIMI
SZÉP NAPOT!
Most olvastam egy másik fórumon, h megszült Chris!!!!
Gratula a kis Bencéhez, remélhetőleg jól vannak!!!
Jó reggelt!
Bee, nyugi, nekem Nórival se volt és eddig most sincs semmi előtejem, ennek ellenére Nórit 17 és fél hónapos koráig szoptattam! Szóval a kettőnek semmi köze egymáshoz!
Füge, nem semmi a dokid! Ez azért bunkóság, h téged megszadiz, mert neki programja van... :SS
Bennünket is utolért a nátha, csak éppen Nórit. :( Tegnap óta elég szarul van, mondhatni éjszaka semmit se aludtunk, annyira szenvedett szegény, totál tele van takonnyal és még lázas is. :(( Úgyhogy nálunk meg először Nócinak kéne meggyógyulnia és csak utána szeretnék szülni... :(
Jó reggelt!!
Látom Mimzy, nem sikerült sokat aludnod, kitartás a mai naphoz!!
Sula, megnéztem a képet, gyönyörű a kisfiad:DDDD
Nekem ma rohangálós, ügyintézős napom van, este jövök!!!!
Puszi nektek, szép (babás) napot!!!!
Remélem,ma már tudok aludni,mondjuk,jó lenne,mert holnap ha megyek nst-re,úgy fogok kinézni,mint egy zombi:))gyanús,hogy én is túlhordom a kisfickót,mert abszolút semmi jele nincs,hogy ki akarna jönni,semmi görcs,vagy ilyesmi...bár 15.-éig még megszülethet bármikor:D
Jó éjt nektek!
Üdv Neked Bee!
Nekem semmi előtejem nem volt, sőt én nem tartozom a nagy mellű nők közé, és még ez is aggasztott! A szülés után, mikor a hasamra tették Artúr a doki megnyomta a mellbimbómat (azt hittem letöröm a kezét) és már csordult is elő, az előtej :D
Másfél nap alatt az előtejem teljes értékű tejjé avanzsálta magát, azóta ha tehetném fél óránként szoptatnék, hogy ne fájjanak a melleim... A mellszívót már ígérték, hogy megérkezik, de nem jött, kézzel, meg elég fájdalmas nekem legalábbis.
Vannak mellápolási praktikák, vessétek be, mert pusztulat mikor a véraláfutásos mellre rákap a baba!! Sokan ezért kezdenek el mellette tápszerezni, de kitartónak kell lenni!!!!! Masszír és krém, és a baba hálás mind csepp tejért!!!
Remélem igazatok van! :) Köszi a nyugtató szavakat!
Pár hete én is nagyon meg voltam fázva. Nagyon fájt a torkom és tiszta nátha voltam. Láz semmi! Próbálkoztam teával, mézzel, vitaminnal, de csak ragaszkodott hozzám. Aztán a nőgyógyászom javaslatára vettem Bioparoxot. Kb. 2 napot használtam és rendbe jöttem! Csak ajánlani tudom, ha gyorsan le akarod tudni!
...ez most olyan "tvshoposra" sikerült! :D
Sziasztok!
Abból, hogy ilyenkor mennyi az előtejci még nem lehet következtetni arra, hogy később mennyi lesz!! Szóval akinek nincs egyáltalán még, ne aggódjon, a szüléskor a hormonokra indul be rendesen úgyis!!
Ha sárgás eleinte, az a legjobb!! Állítólag abban van a legtöbb ellenanyag meg az a legtáplálóbb a babának.
Nekem amikor született Szimi pár csepp volt csak, azt ki is szopikázta Szimi és azt mondta a szülésznő, hogy ezzel órákig ellesz és aranyat ér :)
Füge: sajnálom, hogy a dokid a szülésedet a saját programjához akarja igazítani...:( Köszi, gyógyulgatok remélem!
Nálunk megint esett a hó :( Szerencsére holnap apósom bevisz a kórházba és meg is vár, pedig rengeteg vizsgálat lesz, jó sokáig bent leszek.
Megyek a királylányomhoz, további szép estét mindenkinek!
sziasztok! nem szülünk ma. tök jól vagyok :(
Füge:majd megleslek pénteken! ne aggód, a vérzés miatt, nekem 2 napig szar volt, utána elmúlt...
lehet ez az utolsó bejelentkezésem, mert holnap reggel tuti bőgök már .( remélem lesz vmi
mindenkinek kitartást, szüléseket.
Sula: gratula!!!!!
hát remélem tényleg nem azt jelenti, hogy nem fogok tudni szoptatni...
gyógyszertárba lehet kapni a teát. Azt nem tudom, hogy szoptatás alatt lehet-e inni. Ilyenkor a méhszáj puhítására isszák. Nem bizonyított a hatásossága, de ártani biztos nem árt. Van szülésznő, aki abszolút hisz benne, van aki azt mondja, hogy ihatod, de szte semmi haszna.
rekka, szerintem szopi alatt már nem érdemes, ez elvileg a szülést könnyíti!!
Utána a laktoherbet, vagy a hippes szopiteát javasolják! (állítólag fincsi mindkettő)
szerintem ne aggódj, nekem sincs semmi!
De a közelmúltban szintén két barátnőm szült, és az egyiknek semmi előteje nem volt,a másiknak pedig jó sok...sajnos az utóbbi barátném nem tudott szoptatni, pedig már a 7.hónaptól melltartóbetétet hordott...a másik lány viszont azóta is vígan!!!!:DD