2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
már megkezdődött a változás kora...:D
nekem is jár egy jobb élet...
Jobban vagy már?Hogy telt a napod?
Közben nekiálltam olvasni,most meg már sajna mennem kell.Remélem,még vissza tudok nézni ma este!
Sziasztok!
Ki merre jár,hogy van?Eléggé megfogyatkoztunk,bánatomra:(
Sajna nem tudok minden nap jönni csevegni,a már emlegetett munka miatt,meg sajna nem vagyunk még éles babaprojektben:((((( Drukkolni mindenkiért drukkolok természetesen,és persze azokat is várom,akik még nincsen projektben bármiért,de már nagyon szeretnének babát.
Oké!
Szia!
nemsok délelőtt voltam fent aztán déklután visszafeküdtem ...nemrég keltem fel...most apázok mert megjött
csak bekukk ...
pux
Szia!
Mi újság veled?
Sziasztok csajok!
Mi van veletek?
reméljük neked is valóraválik az álmod...:D
nekem ma van pém... tegnap belehuztunk apával... nem mentem pisilni utána pedig kellett... és felraktam a lábam a falra és a seggem alá párna ...és kb 1 órát voltam így azt meg hasra vágtam magam de nem volt kellemes mert valamiért érzékeny lett a hasam ... feszít a piercingem... meg nyom..pedig sosem szokott ...elég régi már...
nem tom mi lehet ,.... ...
:D
nem mérem a hőmet...
nem tudom mitől de most is vannak a rosszullétek ráadásul még a derékfájás is jött hozzá....
most már kivárom hogy 13.án ne jöjjön meg XD
És a rosszulléteid mitől voltak?Dokihoz még nem tudtál elmenni?Ha egyre rosszabb,mielőbb el kéne jutnod hozzá.
Akkor hajrá,ha van péd:)Méred a hődet?
a múltkor teszteltem...de 2 is - lett...de nem baj majd most...meglátjuk ma van pém úgyhogy belehúzunk...:D
13ra nem várom...de vannak rosszulléteim...egyre sűrübbek és hosszabbak...
Panaszkodni én is tudnék,de azt inkább nem.
Amúgy köszi,minden vacak gondot leszámítva jól vagyunk,a hitem és a bizodalmam nem adom fel!:)
Veled miújság?Voltál már dokinál?Mitől vannak a rosszulléteid?Teszteltél azóta?
szia...
nem panaszkodom inkább...:S
te ogy vagy ?...
Sziasztok!:)
Beuska, látom,már te is csatlakoztál a pocakosok klubjába,gratulálok:)))Kinek lehet még gratulálni?Csak ezt az oldalt olvastam el,bocsi.
Hogy vagytok,lányok?
Szia!
Szép álmokat!