Szia!Pozitív teszt az jó, elvileg az első negatív napon van az ovuláció, de ezt senki nem tudhatja biztosan.Nekem pl. 2 nap pozitív, szóval elvileg a 3.azaz az első negatv napon lehet ovuláció, vagy a 2. pozi napon.Nekem a doki azt mondta ha szépen leolvasható a teszt nem kételkedsz h. erősebb e stb...akkor elég biztos.Szóval amikor pozi akkor már érdemes próbálkozni.Ha 2-3 ciklusban is használod, akkor majd már látod hány nap stb. De estefelé kell nézni !
A Doki nem mondott semmit. 2 perc volt az egész. Kérte a papírokat, megnézte, azt mondta minden rendben, holnap újra találkozunk. Egyébként kedves volt, mosolygós.
én használtam már sokszor ovu tesztet, igazából tényleg sokminden lehet olvasni róla, én úgy tudom hogy a pozitív tesztet követő 24-36 órán belül van tüszőrepedés! mellette érdemes hőmérőzni, a kettő együtt biztosan megmutatja mi a helyzet
Én most használok először ovu tesztet. . . tegnap két csík egyformán erős volt. . ma talán a teszt csík picit halványabb. . . tudja valaki mikor van a pete kilökődés?A pozitív tesztkor vagy mikor már negatív. .