2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Semmi, várakozó álláspont. Elvileg hétfőre nem várjuk a mensit, nekem előtte két-két és fél nap barnázás szokott lenni, és még semmi, egyéb érdekes tünetek is vannak...
Izgulunk.
Szia!
Hát ez szép hogy egy 4. babát is bevállaltok. Hogy bírod, fogod bírni?
Szia!
HA végét járja a kapcsolatod akkor hogyhogy most együtt voltatok? Egy újabb év reményében?
A ciklus 24. napján egy ilyen együttlét után, mint amit leírtam?? Én kizárnám, hogy baba, no meg ha tesztelnék, valószínűleg negatívat mutatna, mert még nem telet el annyi idő. Nem nyugtatna meg.
De sokkalta inkább szeretnék babát, mint valami betegséget!!
Tiszta hülye vagyok... Mondom, épp elhatároztam nagy nehezen, hogy ki kell lépnem ebből a kapcsolatból, talán ezzel (a babával) jeleznének az égiek, hogy nem kéne?
Nem többet, mint máskor.
Ráadásul mostanában meló sem volt ugye az ünnepek miatt.
Sziasztok!!
Valakinek el kell mondanom, különben felrobbanok!!
A leghosszabb ciklusom a 2009-es évben 28 volt, de átlag 26-27.
Ma volt a 32. napom és még nem jött meg!!!
Csak egyszer voltunk együtt a párommal, azt sem a termékeny napok körül, és a végét nem is odabent intéztük... Szóval esély egyenlő a nullával.
Fél éve még azért jártam itt, hogy reménykedjek veletek együtt egy babában, most meg félek, mert azóta elbizonytalanodtam a kapcsolatomban.
Lehet, hogy inkább valami betegség ez, mint baba? Még sosem volt semmi ilyen problémám.
nekem pcos-ám van
meg vérszegény is vagyok, ez is gátolhatja a teherbeesést
Bocsika!
Szia!
sziasztok lányok
valami fejlemény?
Semmi különös.
Verável nem bírok. Mostanában mindig azt mondja hogy ő nem álmos.
szia Monka! üdv itt nálunk!
reméljük hamar beköltözik hozzátok is a pocaklakó!
Sziasztok!
Újra jöttem.
szia üdv itt
akkor neked is megy a drukk
lesz babád, a rokonomat pm túlműködéssel meg műtötték, aztán kezelték és élete végéig szednie kell gyógyszereket, de nekiláthattak a baba dolognak és februárban szülni fog
nagyon hamar teherbe esett
Sziasztok!
Csatlakoznék ha lehet. A párommal döntöttük el, hogy 2010 nyarán nekilátunk a babaprojektnek. Kb. másfél hónapja abbahagytam a gyógyszert, mert kiderült, hogy egy olyan betegségem van, ami a hormonok hatására romlik. Akkor is romlani fog, ha terhes leszek, de erről nem fogok lemondani. A bogyó abbahagyása után már megjött egyszer. Jan közepén kell megjönni a köv-nek. De pl tegnap nem védekeztünk sehogy. Egyéb esetben krémet használunk. Úgy vagyunk vele, ha így és most összejön a baba, az sem baj, de azért jobb lenne nyáron. Egyébként pajzsmirigy alulmüxim van, erre szedek gyógyszert, amivel beállt. De hallottam, hogy 1-2 érték között lehet teherbeesni, nekem pedig 3 körül van. Mindenesetre olyan március körül el akarok menni kivizsgálásra (nőgyogyi, endokrin).