Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Dehogynem, most vagyunk egy páran :D
szia cica
ha barnázol akkor valószínűleg progi hiány
és addig nem lesz baba amíg nem kezelitek
majd mindjárt jövök és mondom
Már azt hittem senki nem akar megszólítani:-)
hát igen...nem lenne rosz megtudni hogy mi van ...
az utóbbio időben nagyon aluszékony vagyok és nagyon érzékeny...mindenen elbőgöm magam....
már most szaladgálnak a könnyeim...nem tom hova menekülnek ennyire...:'(
mindenki eltűnt....?
nah akkor én megyek és alszom egyet....:(
Akkor tényleg jó ha felkeresel egy orvost...
Ismerek a hoxáról több lányt is akiknek nem jött össze elmentek a dokihoz, kiderült mi a probléma és ma már babáznak:-)
Sziasztok! Én új vagyok itt. Mi is reménykedünk egy 2010-es babában. Sajnos eddig nem jött össze. Szívesen beszélgetnék sorstársakkal.
hát már bő egy éve....
eddig sikertelenül...
hát ha már nekem nem hozott szerencsét...:D
nem keseredem el ...
legalább erőt ad ahhoz hogy keressek magamnak egy jó dokit és megbeszéljem vele a dolgokat...:)
óó sajnálom...:-(
de ne kenődj el..új hóna új remény...:-)
hát asszem nekem ebben a hónapban sem fog összejönni a babadolog...
hihetetlen nagy görcseim vannak és már barnázok is ....:'(
nagy lenne,ha egyhelyre járnánk:)))
tegnap a telefonba a 13 kerületet ajánlotta az ismerős de nem részletezte ,azt mondta vasárnap.......
Hát jó lenne ha nekünk is összejönne...:-)
Mondjukén vizsgálom a méhszájat és át az alapján nem sok jót remélek..:-(
fáradtság és a cicim jo nagy lett és feszit,már alig lehet hozzá érni,de ez két hete igy fáj. tegnap vettem egy nagy meltartót,nekem amugy pici a cickóm.a hasam most akkora mint egy 5 honaposnak,alig várom,lásson doki. remélem nem a miomám miatt nagy. Május óta nem látott orvos. de kivárom,hátha egy jo dokit ajánlanak akinél szülhetek is.
nekem a hasam fáj meg aluszékiony vagyok
Gratulálok:-)
A farcsontod nem fájt?
igen nekem tavaj megmentette az életemet: a nyiro gyula korház teruletén van a klinika a 13 keruletben a lehel ut 59-ben igy sem mond semit?
nekem most is fáj a hasam,minden nap azt hittem,naaa most megfog jönni,és tessék nem jött és poz a teszt.
biztos igy lesz nekunk decemberben volt az elso házzasági évfordulonk van valamilyen tuneted
nem is ismerem azt a klinikát:(((jó a dokinő???
További ajánlott fórumok: