2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
hááááát, megvagyok, mostmár fáj a hasam és a derekam, és ez a ciklus tényleg kukába való volt, mert a 22. naptól kezdve pecsételek... :( ma a 27. nap van, szerintem holnap már meg is fog jönni
Úgy várom már hogy azt írjátok + lett a teszt. Nagyon drukkolok nektek lányok:)))
Mgagi! Fólsavat legalább szedjél!!!!!!
Szia! Ez nagyon jó hír. Én is legkésőbb csütörtökön beszerzem a vitamint. Én is várom már hogy láthassam.
Sziasztok!
ma voltam orvosnál először.
megnyugtatott a doktornőm, aki egy tündér, hogy nem ártottam semmit az eddig szedett gyógyszerekkel és holnap kér időpontot nekem neurológushoz és genetikára is. Végre hallhattam, hogy dobog a kicsi szive és a párom is ot volt bent velem, ő is életében először látott és hallot ilyet , ő 44 éves, csak ezért érdekes:)))ma elkezdtem szedni a vitaminokat, magnéziumot is kell a görcsök miatt amit a mioma okoz:)
Köszi jól. Minden rendben.
jaj épp kérdezni akartam pedig hogy hogy állsz :(
igen, egész nap nem volt vmi nagy a pörgés :)
hogy vagy?
Igen, ma van a 28. napom. De alacsony a hőm:36,8. És semmi tünetem, úgyhogy ez nem jött össze. Majd a következő hónapban:)
Lányok elmegyek fürödni, mert mindjárt itt a párom és hajat is kell mosnom. De még utána visszajövök! Addig írjatok kivel mi van!
És te hogy vagy? Most nem várod te is!
Szia Viki! Köszi kérdésed, jól vagyok. Erikkel is rendeződni látszanak a dolgok, remélem így is marad. Most olyan jól érzem magam. Ha nem jön meg, csütörtökön megyek callaneticsre. Elszánt vagyok, remélem az elszántságom is kitart!
Csikike is dejó. Végre gyűlik a csapat:)))
Szia Viki!
Hogy telt a napod?
sziasztok lányok, hogy vagytok?
Febr. 2-án megyek dokihoz, és hogy onnan ő hova küld az egyén függő. Ezt mondta az asszisztens.
Majd ha már láttam uh-on is.
Anyósodéknak mikor mondjátok meg?
Szia!
Ma reggel volt hányingerem, de csak addig amíg beértem a munkahelyemre. Érdekes, de a szagoktól sincs különösen umdorom.
szia Ági! Hogy vagy? Nincsenek tüneteid? Hányinger, szagok, stb..?
Sanett, hogy állsz a fogyival? Én csütörtökön megyek callaneticsre - remlem el is megyek :)))
Sziasztok csajok! Van valaki?
Remélem mindenkinek sikerül amilyen hamar csak lehet.
Nem hagylak el benneteket.
Más esetben meg rohannak,érdekes ez:D
Minden rendben lesz, egyik vizsgálatról a másikra megy az ember lánya,meló,stb.,talán így gyorsabban megy majd:)
További ajánlott fórumok: