2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nagyon nem idegeskedek a kaja miatt.Még csak 2 napja van,hogy egy kicsit kevesebbet eszik.Ha már hetek óta ez menne az már jobban aggasztana.Különben is vannak tartalékai bőven :-)))))
Engem nem izgat,hogy sokszor eszik még mindig.Majd ha kevesebbet igényel akkor jelzi.
Nekünk semmi sem jó?Ha nem eszik az a baj,ha sokszor eszik az a baj......Ilyenek ezek az anyukák!:-)))))))
SZia Macskossz!
Én Azalia-t szedek, de semmi különbséget nem vettem észre, se magamon, se a tejen. Minden változatlan. Neked van negatív tapasztalatod?? Én kb. 1,5 hónapja szedem, ha vmi gond lenne, már jelentkezne sztem. Nővérem is ezt szedi, ő csak annyit érzett, h az 1 hónapban kis hányinger- émelygés (azt hitte megint babás :)), de a tejében neki sem volt változás.
mondjuk ez a szopizás előnye, hogy nem tudom számon tartani, hogy menyit eszik, így nem idegeskedem miatta :)
viszont kezdem már néha sokallni, hogy 3,5 hónaposan még mindig napi 7 szopi van :o
én nem vettem észre változást!
csajok!
ettől a fronttól kiakadtam!
nem elég, hogy dél óta kb 20 percet aludt összesen a gyerek, a híradó végén az ölemben ülve lebicsaklott a feje, itt aludt a sarokülőn... így még a fürdést is kihagytuk.
nekem nem volt szívem felébreszteni :( csak a pelust cseréltem ki -félálomban tűrte- majd gatya nélkül beletettem a hálózsákba. álmában cicikézett kicsit, és észre sem vette, ahogy beteszem az ágyába...
Sziasztok!
A fülecske szépen gyógyul, és egyáltalán nem fáj neki.
Viszont oltás óta nappal nyugtalanul alukál, és alig alszik háromnegyed órát.
Viszont ma kint csavarogtunk a városban, Isteni idő volt. Csak az a baj, h nem tudom, hogy öltöztessem szegénykémet, h ne legyen melege, de ne is fázzon. Becsapós még az idő!
Vimitu!
Mi átalusszuk az éjszakát már egy ideje, de nemrég nekünk is volt néhány éjszakánk, amikor 2-3 üránként kelt éjszaka. Szerencsére nem tartott sokáig és már újra alszik 8-9 órát éjjel egy huzamban. Szerintem egyébként azokon a napokon keveset evett vacsorára. (keveset ittam és kevesebb tejem volt)
Lányok! Aki Azaliát használ, milyen tapasztalatok vannak? Ugyanannyi a tejcsi? Nem változott az íze? Ugyanúgy szeretik a babák a tejet így is?
Köszi
Adali!
Nagyon huncut vigyor :-)))
Adali!
mostanában Áron is sír, amikor már dolgozni is kellene a tejért.
nem baj... este is mondtam neki, kaja van, jáccás nincs a cicivel. aki kiköpi, mert így már nem is jó, az nem éhes!
néhány perc sírás, sétálgatás a szobában, megnyugszik... és 2,5-3,5 óra múlva eszünk újra.
(ha 2,5 óránál előbb kér megint, és tényleg semmi másra nem nyugszik meg, én bizony visszaadom az "üres cicit")
Lusta és türelmetlen :D
Nem rosszból, de nem lehet hogy az üveggel felcserélte a cicit? Az üvegből dől a lé, a cicihez meg kell egy kis munka...
Á, sajna nincs, csak az utóbbi, max. együtt eldőlünk az ágyon...
Meg 7végén talán kibír vele 2 órát az apája, hogy én aludhassak... nem tudom.
De miért normális? Már kezdett beállni a ritkább alvásra. Most meg már megint újszülöttet játszik a drágám. Ez ilyen hektikus?
:)))))))))
de ügyes!!!
Áron meg ebéd óta nem aludt még ma :/ remélem, nem megy az éjszaka rovására, mert már most is nagyon nyűgös :(
pöcök!
hasizomgyakorlatnak sem utolsó, ha ugyanígy leülsz, de a lábszáradra teszed a babát, és kvázi lebegőülésbe felemeled :)
mi szoktunk így tornázni :D
nekünk is több nap szenvedés volt, volt nap, hogy 5-10x próbálkoztunk... de ma már 3-4 percet is elvolt a pelenkázón hason.
majdcsak rájön, hogy többet lát, mintha csak a plafont bámulná :)
Sziasztok!
Adali, örülök, hogy már kezdtek alakulni, írtam én, hogy KisEndre különleges, látod-látod..
Köszönöm a segítsége Csacsillag, próbálkozunk.
Az a helyzet, hogy most is szoptaníttal eszünk, de nem nagyon akar Dorka ma megint enni.Most azt gondolom, hátha a holnapi idő miatt van.
Sajni a védőnéni már a 2 hónapos oltáson (ami igazából 3 hónapos korában volt) is magyarázott, hogy nem kéne felkelnie. Hát, mindegy, 4 körül mindíg felkel. Kajálunk, és mosolyogva visszaalszik.
Nálunk is gyönyörű idő van, Dorkával egész nap kinnt voltunk a kertben. Anya apa tevékenykedett, ő meg a babakocsiban aludt.
Kicsit a levegőtől már nem olyan fehér a bőre, lassan naptejet kell vennem neki!
Pöcök, remélem minden ok, füllyukjasztás téren, amúgy én is Apát tettem reflektorfénybe:-)))(((
Tegnap este a szájába adtam a cumit, csakúgy szívta, azzal fürödtünk:-)) Biztos jó, mert masszírozza az ínyét.Pedig azelőt a cumit mindíg kiköpte.
Vimitu,
Lehet, hogy most elszomorítalak, de ez normális. Lehet a hátterében fogzás, felületesebb alvás, szárazabb a levegő a szobában vagy csak egyszerűen létszámellenőrzés!!!
Pedig tényleg az lenne a tanácsom, hogy napközben próbálj meg pihenni. PL: Nem tudom, hogy van-e olyan(nagyik,szomszéd néni), aki helyetted elviszi sétálni és te az idő alatt mondjuk alszol egyet, vagy délután együtt eldőltök az ágyban?
Sziasztok!
A tegnapi hiszti után tök jól aludt Zsombi.3 óránként kelt enni,de azt is jó szokásához híven fél álomban tette(az első 3 korty után már csukja is be a szemét).Ma már szundikált egy 2x,most meg épp az apjával játszottak és elájult a pihi székében.nem bánnám ha ma este nem lenne "műsor"!
Képzeljétek!a köldöksérve kezd vissza húzódni.még kijön ha sír de ha visszanyomjuk már ott marad!Tök jó!!!!!!!
gratulálok! Mi is tarthatnánk itt, de ez a gyakorlás nem megy neki...pedig mindig csinálom de lusta nem akarja az igazságot. Pedig erősődni kell neki
most is hason van és sir nem megy neki a meló :(
Ugyes fiu!!!
Ma hagytam Kisendret es csak akkor vettem ki megetetni, amikor mar nyitva volt a szeme, ez 6.30kor volt. Utana aludt meg 7.30-ig, es akkor is evett! Persze azert meg hajnalban felsirt egyszer amig nem jott a tejcsi erosen neki, de ez mar haladas...
Remelem visszaszokik most mar. Kulonben sokszor osszeszoritja az inyevel a bimbot, en mar nem merek semmit szolni, de lehet tenyleg fog...Basszus egyszer fogat gondolok, egyszer peneszt...:(
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)