2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nincs mit. :D:D
Nekünk ez vált be.
Az én gyerekem nem forog, és csak akkor fordul oldalra, ha valami nagyon érdekes van ott. De amúgy meg csak a másik kezével kaparássza. Pedig mutogatom neki, de lusta :D:D
Sziasztok
Én még reggel fejek, mert nagyon fájnak a cicik reggelre, ha nem teszem. Most úgy van, hogy az este evett cicit kapja reggel (6kor), a másikat fejem. Abból lejön 130 ml, és 9kor már abból eszik, és bőven elég neki. Én sem tudok amúgy fejni, csak reggelente sikerül ilyen jól, de még egy csomó marad benne, ezért elég neki 3 óra múlva.
Amúgy ha nap közben próbálnám, lehetetlenség lenne. 20ml-nél nem jönne több.
Igen, timcsi tutira beallt, nekem sem kell mar fejni. Ma mi is 4.20kor keltunk, altalaban van ez a 4-5-6 koruli keles (tegnap 6.30 volt) es akkorra mindig eleg duzzadt a cici, de nem csurog mar belole... es allitolag azert is nem erzodik mar kemenynek, estere az enyem mar tiszta puha "lottyedt" :) De attol meg van benne!
Itt volt nalam egy szoptatasi tanacsado csajszi penteken, nagyon aranyos volt. Orosz, Marianak hivjak, es terhes a masodikkal. Tok jot beszelgettunk. O mondta, hogy a mellben ahogy szopiznak mar termelodik is ujra mge ujra, es amikor tiszta puha akkor is van egy csomo benne. Sok anyuka ilyenkor gondolja, hogy mar nem eleg a tej, pedig eleg!
Én is már a második levéllel eszem, de nem vettem észre változást.
Viszont Gergő már 2 hete átalussza az éjszakát, az első héten nem győztem fejni hajnalban, most meg már nem kell. Beállhatott a tejtermelés az igényhez?
Sziasztok!
Adali, látod csak türelem és minden visszaáll a rendes kerékvágásba...
Mondtam ezt magamnak is és tadáááááá ma este csak 3kor kelt fel!!! Két hét strapa, de most kipihentem magam :o) Persze a cicik robbanás ponton álltak, de nem baj, akkorát aludtam, mint ide Hajdúbagos :D
Ja és képzeljétek, apára ráförmedtem, most pedig pelus csere lesz punk tum. Segítek!
Jött is és a vége az lett hogy ő segített nekem ugyanis a prüntyi feladatot akart adni apájának... nyakig fosta magát!!!!! De minden tiszta kaka lett. Párom a mutató ujjára tette jóóó vastagra hajtogatva a törlőkendőt és úgy próbálta egy újjal letörölni a híd végterméket :D Jót nevettem rajta, azt már nem is mertem neki mondani, hogy ne pazarolja a törlőkendőt... csak törült, csak törült és törült :D A body-t nekem kellett feladom (fél a fejénél öltöztetni) de a rugival már ott hagytam őket és láss csodát azt is sikerült ráadnia :D
Ma nincs panasz :D Süt a nap is és délután talán megyünk vmi kirándulós mókára...
Küldöm haza a tavaszt!!
sziazstok
Zita anyus ti hihetetlen mennyiségeket esztek, szerintem ne aggódj:) nálam Johanna max 600ml eszik meg.
ja és éjszaka kb 11 óra hoszsát alszik egyhosszban, még senki nem mondta hogy a kaja mennyiség vagy a hosszu alvása gond lenne.
ja és képzeljétek tegnap a pelenkázón hasalt, mert nekünk is csak ott megy:( és átfordult hasról hátra egymás után háromszor, olyan cuki volt, és persze jó hogy együtt láttuk a produkciót a párommal
jó reggelt!
örülök, hogy rendben kezdődött a nap.
mi éjjel 3kor ettünk (nem csoda azok után, hogy fürdés nélkül 19kor beájult úgy, hogy a vetkőztetésre, peluscserére és szopira sem ébredt fel), aztán meg 7kor, amikor kezdődött a forma1.
most megint alszik, remélem így is marad addig, amíg ki nem mos a gép és ki nem teregetek...
amúgy mára már jön a lehűlés, de még egész jó időt mondanak. holnaptól viszont zima :/
nem tudom, mi lehet az, nezegesd, kerdezz ra a gyerekorvosnal legkozelebb..
Itt is lehult az ido 18 rol 12 fokra mara:)
Jó reggelt!
Adali! De jó!!!!!
Képzeljétek, én meg tegnap rózsa mézeztem a gyerek száját, és az alsó ínyén, középtől kicsit balra egy éles kis fehér dudor. Rendesen megkarcolta a kezem. De sztem nem fog, mert nem az íny tetején van, hanem mintha kicsit lecsúszott volna. És ki is van fehéredve. Fogalmam sincs mi lehet az :S:S
Itt nagyon car idő van, pedig Apával akartunk egy nagyot sétálni Tapolcán, meg a majálisparkban :(
Majd még figyelgetem neki, de fura...
JÓ ÉJT!
én is lépek.
Na megyek eldőlök amíg a Törpe nem jelez,hogy rájött kevés volt a vacsi!
Jó hétvégét mindenkinek!És reméljük nem lesz nagyon car az idő sem,hogy azért ki is tudjunk menni!
Pussz
Tegnap a doki néni már majdnem lebaszott hogy hasaltassam a gyereket,mert nem nagyon tartja magát.Erre ma még kéz támasz nélkül is(hídban)emelte a fejét,mert anya szépen beszélt hozzá.Egyszerűen nem volt szimpi a doki néni!(nekem sem az!)
És a hátáról az oldalára fordul,kidugja a lábát a kiságy rácsán és vinnyog hogy beszorult!
Ja!És sír ha mondjuk neki hogy büdöset kakált!:-)
Most ezek az újdonságok,de minden nap produkálnak vmi újat!
az nálam is bajos...
reggeli szopihoz kötöm... de mikor mi számít reggelnek???
helyesek, amikor nézelődnek.
Áron utál feküdni... de ha beleül az ölembe, akkor képes 10-15 percig nézegetni a lábfejét... és nem érti, hogy mi az és miért mozog, ha egyszer senki nem lökdösi :D
ja és az új hepp:
magyaráz a polcnak, meg beszélget a tévével :D
Az lehet.Meg tegnap oltás is volt,csak hogy tutira ne tudjam,hogy mitől van ez.Mondjuk a tegnapi adagja is csak 1 decivel volt kevesebb az átlagosnál.Egész nap nézelődik,mert rájött hogy milyen érdekes dolgokat tud még felfedezni,aztán estére olyan fáradt lesz hogy elájul!
Ma a szomszéd böhöm nagy kutyáját csodálta,még a nyála is folyt ki a szájából,annyira bámulta :-)
:))))))))))))
2 napja?
lehet nálatok is "csak" front van ;)
érdekes.
nekem sincs vele semmi gond, de másik decemberi babás fórumon már ketten is abbahagyták állandó vérezgetés miatt.
mondjuk érdekes lett volna, ha ettől vérzek, miközben amúgy sem szokásom :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)