2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Na akkor úgy látom másnál is van válogatás,csak olyan fura mert eddig mindent megevett szinte most meg már mondhatom rá h finnyás..
A joghurtot például nem tudom neki adni mert sírógörcsöt kap ha megérzi az ízét..eddig imádta.
Naplót csak a másikat akarom törölni nem a Barnusosat!:))
4561,mármint a napló nyomtatására gondolsz?Én nem tudom h lehet e de pont tegnap juottt eszembe nekem is ez h azért jó lenne később is meglenne máshol is:)
Zita!Milyen gömbök??Hogy csinálod??Honnan van neked hungarocel gömb??Részleteket!!Képeket!!!!
Köszi:))
Halihó hol vagytok??????????????????
Új örületet találtam magamnak:hungarocel gömböket öltöztetek fel anyaggal,és ezek bizony szép karifa díszek lesznek.Ma totál belehülyültem ezekbe,pedig csak 1et akartam csinálni kipróbálásra,de már 3nál tartok,és még lehet kreálok az iccaka :-)
Sziasztok!
Drága Kegém itt vagyok én minden nap valamikor egy-egy kis időre.Tegnap speciel addig altattam Babócát,hogy sztem én hamarabb elaludtam,mint ő.De ez nem is volt olyan nagy baj,mert éjjel vagy 2 órát fent volt,nézelődött.Ma meg persze dög fáradtan kelt,még reggelizni sem reggelizett,mert majd elaludt az etető székében.Bevittem,hogy aludjon akkor egy kicsit,de persze hogy egy szemhunyásnyit nem aludt...........
Milyen naplót akarsz te törölni????????Meg ne próbáld!!!!!!! :-)
Zsombinak is vannak olyan heppjei,hogy vmit egyszer megeszik,aztán meg nem.De sztem nekik is változik az ízlésük,bár Barnusnak most ez elég radikálisan történt :-(
Törölni????? :-(
Mi a baj, de nem a Tiedet??
Kege, és nyomtatni, azt lehet, szerinted?
Nekem Csabi olyat szokott csinálni, hogy például a gulyáslevest szereti, tegnap szinte alig evett, de ha főzök 3 hét múlva akkor fogja enni.
Egyszer eszik dolgokat, egyszer nem.
Legutóbb a fasírttal csinálta ezt, már legalább 1 hónapja nem csináltam, kíváncsi leszek, mert most már fogok csinálni, hogy fogja-e enni.
Kaptam egy jó benti "homokozós"receptet:) Ha valakit érdekel!
Állítólag olyan lesz mint a nedves homok és ugyanúgy lehet vele dolgozni,igaz kicsit utána takarítós de lehet kikéne próbálni.
8bögre lisz,és 1 bögre étolaj meg egy kis mézes kalács fűszer az illata miatt.
Még nem mertem megcsinálni mert lehet h minden olyan lesz,de egy nagy takarófóliára ráülve megoldható:D
Valamelyik bébi csinálja már azt h amit eddig imádott azt mnost nem bírja megenni?
Kicsit kiakszt ezt a főzés téma..nem tudom mit főzzek mert olyan válogatós lett a fiam h húúú..
Nálunk is hasonló volt, ünneplés, takarítás...stb csak itt hóeséssel + én kipurcantam szombat éjszaka!
De a szülinap jól sikerült!
Benének is boldog szülinapot kívánok! :-)
Sok sikert Vimitu a bölcsihez, nem lesz semmi gond, élvezik a gyerkőcök Mindenkitől ezt hallom!
És azt hiszem Te írtad, hogy nagyon családias a hangulat a bölcsiben!
Itt sem esett semmi. A gyerek mindig kepeszt az ablakba hogy nézzük meg a "hót" :)
7végén ünnepeltünk, takarítottam, pakoltam, alig éltem....
Majd rakok fel fbra képeket.
Azért kezdjük ma - még alszik a drágám - mert azt mondták, hogy nem szokott bezavarni a karácsonyi szünet.
A honvágy már a múlté, a szobájára mondja, hogy lakásom :D
A bölcsi most még játék lesz neki. Januárban már szigorúan ott kell hagynom, most még csak mókázni megyünk be ha azt vesszük.
Ne sajnáld, én sem teszem, edződik :D
Persze fix hogy az első "otthagyásnál" bőgni fogok mint egy szamár :D
NA fel is ébredt, lehet tudja miket írok :)
Sziasztok!
Már kutya baja, csak egy napig volt lázas, kapott két lázcsillapítót meg a homeós golyeszokat, már az orra se nagyon folyik.
Csajok sehol senki??????
Vagy mindenki hóembert épít és nem ér rá netezni?Itt egy gramm hó nem esett,aminek most speciel nem örülök,mert nagyon várjuk hogy tudjunk menni szánkózni.
Én épp mézeskalácsot sütök,csak már le kellett ülnöm kicsit,mert fáj a derekam a sok állástól.
Mi nem is bírtunk megülni a fenekünkön, a mikulásos ajándékát valamikor november közepén odaadtuk.
Most még bírjuk! Nem adtuk oda a szülinapi ajándékot és a karácsonyit sem, bár a karácsonyi nincs is meg! :-))
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)