2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Óóóóóó szegénykém!
De szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod miatta.Egyszer úgyis kipróbáltad volna,és úgyis kijöttek volna a pöttyök.Tudom ez most nagyon bunkón hangzik(BOCSI),de csak azt akarom kinyögni,hogy úgysem mindenből tudsz Ha-st adni,ezért kell próbálgatni az ételeket.
Lányok, képzeljétek el mi történt.
Ugye valamelyik nap kérdeztelek titeket, hogy csak Hipoallergén tejpépet adtok-e a babáknak vagy azt is amit a boltokban meg lehet venni. Akkor többen is azt mondtátok,hogy nem csak HA-s pépet adtok.
Na ma mi is kipróbáltuk a nem HA-t. Kb felénél tele lett a kis arca piros pöttyökkel. Persze nem adtam neki tovább, de a baj már megtörtént. Tele lett perceken belül a kis teste is piros foltokkal. Kapott calcimuscot és most várom,hogy gyógyuljon. Olyan lelkiismeret furdalásom van. Az orvos mondta, hogy csak HA-st adjak neki.
Már látom a javulást de sz@rul érzem miatta magam.
:(((((((((((((((((((((((((
Jaj, lanyok, koszi a sok otletet...:) Elmentem hajat mosni, zuhanyozni, borotvalkozni :) es apa volt vele...egy hangja nincs a gyereknek...fekszik apja mellett es jatszik...lehet keveset vagyok vele? basszus unatkozik???
Ha inyet masszirozom, akkor szopja az ujjam meg ragja..
Probalom ciciztetni majd...
Nem szerintem a hasa nem faj...
Jaj, elore felek a hettol...
De nem tudsz egesz nap a babaval lenni, azert neha el kell menni vecere, fozni, turmixolni, enni valamit... es sztem azert hozza kell szokniuk, hogy neha egy egy feloracskara egyedul jatszanak, ha nem akkor 3 evesen is mindig vele kell majd lenni...szetszed...
Hogy csinálod, hogy iszik a Fiad? Én kínálom kaja közben de csak ráharap a cumisüveg cumijára aztán kiveszem a stájából akkor ránéz a cumisüvegre és mosolyog...de nem iszik. Csőrös pohárral is próbáltam de nem kell neki úgysem...
Mit csináljak? Vagy hagyjam majd iszik ha szomjas lesz?
Lanyok, most mar nem csak alvasnal sir...most mar jatszani se akar...csak sir es sir es sir... szerintetek adjak neki egy Panadolt? Ja, es cuppog azert gondolom, a foga... igy ki a nyála es utana meg besziv...
Most eszik apjaval, de en mar az elobb sirtam. A ferjem csak a kisboltba szaladt le vajert meg tojasert es Kisendre meg elkezdett sirni, egyre jobban sirt, es a vegere mar hiszterikus volt.... nem lehet semmi csinalni miatta... a kajajat mar orult kiabalas kozepette turmixoltam...
Vimitu, a cicit csak vegso esetben tudom odaadni neki... amikor mar olyan allapotban van, hogy hisztizik, annyira szokott, hogy loki el es nem kell neki...de amikor mar hisztizett fel oran at, akkor mar annyira ajult, hogy oda tudom adni neki....
Akkor ti felkeles utan sose esztek Vimitu???
Nálunk ez volt ma az ebéd :) Ha hamarabb olvastalak volna....
:)
Figyi, nálunk az elalvások csak és kizárólag cicin vannak. Ha itthon vagyunk, máshogy nem hajlandó. Ez azt jelenti, hogy reggel cicizik, aztán 10órai után (vmiért mostanában nem nagyon hajlandó 2 kanálnál t öbbet enni) cicizik és szunya. Alszik. Aztán felkel, játszik, mi ebédelünk, ő nézi, megkapja ő is az adagját aztán vizet adok neki, játszik még egy kicsit és 1 óra után vmikor cici és alvás. Akkor is alszik egy jót. Mostanában már csak ez a két alvás van, azaz mióta itthon vagyunk. Este meg két vacsi van: 18 óra körül, akkor kap(ez még csak két napja van :) ) pattintós gyümiszószt ami van vmi gabona féleség, és 8 után cici és szunye. Ez most nekunk azért jött be, mert így alszik 5 órát egyben, amikor is én végre tudok pihenni :) Ezután még 2-3 alkalommal ébred reggel.
Na de a lényeg :) Hogy a nagy alvások előtt mindig cicire rakom. Majd elhagyja! Ha Kisendre igényli hát add neki.
Szuper!!!
Bene szívja már a csőrös, jól meg is küzd érte. Én is alig bírom kiszívni belőle a vizet, de hát van szufla :) A cicivel se egyszerűbb gondolom.
mIOTA megszunt a hiszti (10.15-tol) alszik. Most van del mindjart itt... Jo mi? :)))
Wow, ugy ennek egy jo meggylevest... kinyitom az ablakot, kuldjel mar,...:) elkapom!
Ja, itt is neha 27 van idebent!!! Lehet az is...de a mi lakasunk nagyon meleg...legfelso 3. emelet, es rasut a nap mert deli fekvesu...:( Most eppen nincs nap, de bent meleg van...
Mit fozol??? Alszik Roli?
Köszi Adali!
Rolcsi jó fiú...általában..bár most miis szenvedünk az elalvással...extra nyűgös...30 perc a rekordalvása napközben...éjszaka alszik 21-től 6,7 óráig.
Sokszor még elolvasni sincs időm titeket..
Hello lanyok!
Zsuka28, beirtalak, irj neha mi van veletek! Hogy van Roli baba? Jo kisfiu? Sose hallunk rolad...kar :(
6 hónaposan?
Áron 2hónaposan hisztizett és manipulatív volt... már akkor voltak olyan borzasztó fájdalmak, amik kézben elmúltak... csak fekve fájt... mostanában meg a szappanbuboréktól illetve a távirányítótól múlik el minden fájdalom.
olyan, mint egy híg tejbegríz.
de nem eszünk többet... ma is végiggörcsölte a napot, és olyan hígat kakilt, mint amikor csak anyatejes volt... vsz a tápszer, ami benne van...
majd unokahugi megeszi, mi meg maradunk a növényeknél...
Adali!
nem lehet, hogy valami fáj? nekünk 5 hét borzalom volt, mire kibújt a fog... ha nagyon sír, próbálj meg neki gyógyszert adni... tesóméknál a hasfájásra is ajánlotta a dr a germicid kúpot... ha nagyon sír a lány...
Adali!
annyira drukkolok... tuti csak egy apró valami hiányzik neki... csak hát nehéz rátalálni...
Áron végre iszik!!! csőrös pohárból. nem a drága szelepesből, hanem az olcsó műanyagból. kicsit áttetsző a teteje, így látom, hogy mennyire borítom meg, hogy ne menjen a nyakába... és kortyonként borítva megivott majdnem 1 decit!!!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)