2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
kis pörgős baba, jó hogy nem lett semmi baja
Johannát napközben én is a hálóban altatom, mert ott jobb a levegő, mint a szobájában, de körbebarikádoztam az ágyat, rmeélem még elég neki, ő még csak kúszni próbálgat
Ismerős a helyzet, a lányom ugyanezt csinálta, úgyhogy néhány alkalom után nem is főzőcskéztem neki. Volt olyan nap, hogy három szopizáson kívül egy banánt volt hajlandó megenni és semmi mást. Már bőgtem miatta.
Most nagyon élvezem, hogy a fiúk ilyen lelkesek.
Eleg a kis babaolajos pelenka szele, jol megdorzsolod... eltunik...
Huuu, Kidmi, igen anyukam is mondta, hogy ezek a babak mar annyit mozognak almukban, hogy csak na, nem nagyon szabad mar veluk egy agyon fekudnil..
Remelem nem lett baja Danikanak az ijedtsegen kivul:)
Most ettunk rizsescsirket... izlett neki, de sztem ez taplalobb mint a tobbi zoldseges cucc es csak 100 mlt evett...
Sziasztok!
Hú, de rég voltam, csak bele olvasgattam abba, amit írtatok!
Hát én nagyon ki vagyok... az alvás az elég jó. 2* kel éjszaka, de a nappal.
Danika , már nem csak mászik, hanem amint bele tud kapaszkodni vmibe, már fel is áll. Állandóan figyelni kell.
Zita-anyus. Vigyázz a nagyágyban fektetéssel!
Miután apa elment dolgozni, mindig odaraktam magamhoz. Egészen tegnap reggelig. Ugyanis a Kistökös felébredt, és nem engem költött, mint eddig, hanem meglátta az asztalon a laptopot és mászott, mászott. Aztán a nagy koppanásra ébredtem, amit persze sírás követett. Le esett az ágyról :'(((
A babamüzlit hol veszitek?
Szerencsére a fiúk mindent megesznek, kb. egy bébiételnyit a főziből, gyümölcsből még többet.
A mai paradicsomos krumplit is imádták, nem kellett bele cukor sem, nagyon fimon volt.
A lányom volt ilyen borzasztó evő, ha fél bébikaját megevett, az már nagy szó volt és válogatott már akkor.
megjelent a kis fején akoszmó, ma vettem észre, egy nagyon pici részen, pedig bab.é koszmóellenes sampont is használuk, igza néhány napja mióta kádba fürdik és egyfolytában ülne nem mostam olya aprólékosan samponnal a fejét, na de ez akkro is hamar kijött:(
ma beolajoztam, átfésütem, nagyjából eltünt...
valakinél van még koszmó, mit csinállttaok hogy eltünjön?
sziasztok
Adali jó hog eszembe juttatad azt a babbamüzlit, Johannának nagyon bejött, azt kapott tizóraira gyümivel és persze a főzi helyett is, mert két kanálka után annak már nem volt hajlandó kinyitni a száját, igaz mennyiség még nem nagyon sok max 50 de az is valami
Hello, en meg csirket, rozst meg brokkolit:)
Aludtam felorat, Kisendre masfel oraja altt... mert a hulye ocsem felebresztette telefonon azzal, hogy hogy van az eleszto angolul, mert keresi...:S grrrrrrrrrrrrrr
én még nem, de tegnap görögdinnyét igen, bár darabosan és csak 1x-2x szivogatta, inkább játszott vele. :) Azokat is ugyan úgy turmixolni kell? Vagy hogy adjam neki??
Képzeljétek, a hippnek van egy sonkás zöldséges tésztája és ebből már 2x is rekordot evett, 140 ml-t!!!!!!!!!! ez nem jellemző. :))
Á, kizárt, eddig ez talán a 2. vagy a 3. ilyen alkalom volt... Előző nap éjszaka 8 órát aludt és este még ki is fáradt, emiatt volt csak...
Én felkelés után is ásítozom, tök mindegy, mennyit alszom. De a leírtad alapján sztem is fáradt a bébi. Várj még 1 órát, játszatok, addigra hátha leragad a szeme. :) Vagy egy kis hintázás tutira lefárassza. :)
Jó reggelt!
Nálunk Botond már vagy öt napja átalussza az éjszakát (fél 10-től 6-ig). Hunor is kevesebbszer kel, úgyhogy egész fitt vagyok.
Ma elkezdjük a napi három szilárd kaját. Mindent gyönyörűen megesznek. Hunor a tápszerből keveset eszik, remélem ha szilárdat kap abból majd többet.
Sárgadinnyét adtatok már a babátoknak?
Na, latod, lehet le lehet majd most mar tenni ilyenkor.:)
Na, nalunk csak 5.10-kor volt kaja, de utana meg 6.10-kor ebreszto... most meg folyamatosan asitozik es dorzsoli a szemet, de ha le merem tenni, ordit...:( nem tudom mi a baja, szerintem keveset aludt... vagy felkeles utan is asitoznak???
igen, láttam és nagyon cuki Kisendre is. :)))
Általában ilyenkor nem tudom még letenni, vagyis fél óra után felébred. De most előző éjjel tök keveset aludt és ez a nagy pancsi is kifárasztotta, úgyh végül ez mér az éjszakai alvása lett. :) Persze negyed 10kor letettük az ágyába, amire felbredt, de egy szopi segített. És utána véééééégre Apával tudtunk egymással foglalkozni. :))))))))))))))))))))))
Jah, lattad a naploban?:)
Edes lehetett Rebeka is:)
NA, TANDI, EN mindig azt mondom, hogy ilyenkor mar ejszakara nem tudod letenni????? Tok keso van, meg felebred?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)