2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Youlcsi, van reggel szopi es 8-9 kozott viszont reggeli, mert amugy csak szopival nem birna ki ebedig. Igy szopi fel7/7 korul, reggeli 8 korul aztan pici vuz vagy gyumile 10 korul es alt alvas fel 12-ig, aztan ebed.
Na hat szerintem ez tok hulyeseg hogy fajjon ha csaszar, itt nem csinalnak ilyet prog csaszarnal. Ertem en amit irsz, de itt nem csinaljak.:) minek fajjon ketszer? Csaszar utan ugyis rohadtul faj a seb. Hu, csajok ma vettem vegre fel eloszor tangat annak pont a sebnel a vege es vegre nem volt erzekeny:)
Amúgy sziasztok!:)
Most ez a téma,olyan jó lenne megint szülni!:)
Egyébként pont ez volt amitől én is tartottam hogy mikor tudom meg h menni kell,milyen a fájás??de aztán rájöttem volna,utólag már tudom!
hmmmm.... Asti martini pezsi...
ALKOHOLT AKAROOOOOOOOOOOOOK!!!! :))
Na ezt passzolom, mensi idején nekem folyamatosan fáj a hasam, hol tompábban, hol picit erősebben, de fáj, nem görcsölök. Egyébként ettől is fosok, h a 2. gyereknél mi lesz, ha véletlenül hamarabb jön, mint a kiírt időpont és én nem jövök rá, h fájsaim vannak?! Sok helyen olvastam azt is, meg Nővéremnek is inkább erős derékfájása volt az elején. Na, nekem az nagyon gyakori... Mi van, ha azt hiszem, csak megint megfájdult a derekam, közben meg ki akar jönni a gyerek?? :) No nem mintha már benne lennénk a köv. babában, de remélem jövő ilyenkorra már benne leszünk. :)
egyébként igen, ahogy erről írkáltunk, nekem is egészen megjött a kedvem. :)
és ha a tervezett időpontban semmi nem történik? Semmi fájás, semmi tágulás? Akkor várnak a császárral?
Nekem olyan "jól" ment a tágulás, h a 30. hét körül voltam azt hiszem 1100-as, akkor a dokim nagyon rám is ijesztett, h vigyázzak és pihenjek, nehogy koraszülés legyen... Aznap, amikor műtöttek visszafele ment ez a szám... Tudom, h baromi fájdalmas lehetnek a fájások, de én már a magzatvíz vizsgálatnál is szenvedtem. Teljesen zárt voltam ugye, a doki sűrű bocsánatkérések közepette mondta, h muszáj megnéznie... de gondolom ez semmi a Ti fájásaitokhoz képest. :)
az lehet, hogy tényleg a pici volt.
nekem olyankor egy labdába összeugrott az egész pocim... és olyan volt, mint valami borzasztó mensis görcs... jajj, most komolyan várom már, hogy megint legyen :D
Hát, nekem talán, ha 1 keményedésem volt az egész tehresség alatt, de abban sem vagyok biztos. :)
Tudod milyen érzésem volt viszont sokszor? Olyan feszítő, a hasam középső részén (talán a köldököm környékén, ha jól emlékszem). Én arra azt hittem, h olyankor oda átcsoportosult a gyerek kis gömböcbe (mert a hasam többi része olyankor kicsit másabb lett, mintha azokon a részeken nem lett volna "annyi" a gyerekből). Vagy ez lett volna a keményedés? Én azt olvastam mindenhol, h olyankor az egész hasa az embernek kőkemény. Ilyenkor mindig tapiztam a hasam, lentről felfele, de alul meg felül puha volt (de legalábbis nem kemény), csak középen éreztem nagyon. De eléggé kellemetlen érzés volt. Nehéz megfogalmazni, lehet nem is sikerült is jól, de remélem érted. Ez vajon mi volt?
maga a folyamat kell... az összehúzódások, amik felkészítik a kicsit, hogy a kényelmes bentlétnek vége... a hormonok, amik ezzel járnak...
lényegében a babának tudnia kell, hogy ő onnan most kijön.. és ő ezt csak abból tudja, ha megindul magától kifelé.
(az, hogy te 5 fájást éreztél, a te egyéni szerencséd. nekem az oxitocintól nem voltak fájásaim, habár az nst mutatta nem is gyengén... de nem éreztem, csak a burokrepesztés után... szóval itt is volt 2 óra stressz a babának, miközben engem meg sem viselt... csak az utána 3 óra :))
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)